Stine A Wild Yellow And White Flower Bracelet With Light Pink Ribbon

€35,00
MOOI OPVALLEND VERSTELBAAR ARMBANDJE VAN ROZE NYLON TOUW MET DAARAAN EEN WITTE RONDE EN GELE LANGWERPIGE BAROQUE PAREL EN DAARNAAST WAT KLEINE GOUDEN KRAALTJES EN EEN GROEN KRAALTJE.
Stylingtips
Mix & Match! Dat is helemaal de trend, combineer verschillende soorten armbanden en personaliseer ze eventueel met mooie bedels!

Een optie kiezen
Beschrijving

Kleur: roze, wit, geel, goud, groen
Maat: verstelbaar van 7 cm - 22 cm
Materiaal: nylon draad,18k goldplated sterling silver, glaskraaltjes, baroque kralen
Verzorgingstip: verkleurt niet snel maar we raden aan om zo min mogelijk in aanraking te komen met water. Stel sieraden niet bloot aan contact met make-up, haarlak, crèmes en parfums, omdat ze het aanslag proces kunnen versnellen.

Verzenden & Bezorgen
  • Verzendkosten €3,95
  • 14 dagen bedenktijd
  • Voor 17 uur vandaag verzonden
  • Gratis online styling advies
  • 100% Boutique pick up
Bracelets, Jewelry
armband, beads, bracelet, geel, glas, glass, gold, goud, kralen, parel, parels, pearl, pearls, pink, roze, Stine A, white, wit, yellow
€56,00
MOOIE OPVALLENDE ARMBAND MET KLEINE WITTE GLASKRAALTJES RONDOM EN VERSCHILLENDE GEKLEURDE EN GOUDEN STEENTJES TUSSENDOOR IN VERSCHILLENDE MATEN EN WILLEKEURIGE PLEKKEN. OOK ZITTEN ER EEN WITTE MAAN EN STER AAN EN EEN PARELMOER KLEURIGE PAREL. HET SLUITING
€77,00
MOOIE ELEGANTE GOUDEN SLANGEN LOOK ARMBAND. JE KUNT DE ARMBAND IN MAAT VERSTELLEN.
€56,00
MOOIE OPVALLENDE ARMBAND MET DRIE GROTE LANGWERPIGE MINTKLEURIGE BAROQUE PARELS EN DAAROMHEEN KLEINERE PARELS IN PASTEL KLEUREN. HET SLUITINGSKETTINKJE IS GOUD EN VERSTELBAAR.
€35,00
MOOI OPVALLEND VERSTELBAAR ARMBANDJE VAN GROEN NYLON TOUW MET MET ROMDOM PARELMOER EN ORANJE KLEURIGE GLASKRAALTJES EN DAARTUSSEN EEN BLAUWE PAREL EN DRIE GROTE BAROQUE KRALEN IN ROZE EN PARELMOER .