Stine A White Midnight Necklace With Moon Star And Multicolor Stones

€84,00
MOOIE OPVALLENDE KETTING MET KLEINE WITTE PARELS RONDOM EN VERSCHILLENDE GEKLEURDE EN GOUDEN STEENTJES TUSSENDOOR IN VERSCHILLENDE MATEN EN WILLEKEURIGE PLEKKEN. OOK ZITTEN ER EEN WITTE MAAN EN STER AAN EN EEN PARELMOER KLEURIGE PAREL.
Stylingtips
Mix & Match! Dat is helemaal de trend, combineer verschillende lagen en lengte kettingen met elkaar en personaliseer ze met mooie bedels!

Een optie kiezen
Beschrijving

Kleur: wit, goud, multicolour
Maat: 34 cm incl. 7 cm verstelbaar stukje
Materiaal: 18k goldplated sterlingzilver, edelstenen: yellow jade, cherry quartz, orange jade, amethyst, green jade, amazonite, smoky quartz, pink jade, rainbow moon stone, blue jade, brown agate, green onyx
Verzorgingstip: verkleurt niet snel maar we raden aan om zo min mogelijk in aanraking te komen met water. Stel sieraden niet bloot aan contact met make-up, haarlak, crèmes en parfums, omdat ze het aanslag proces kunnen versnellen.

Verzenden & Bezorgen
  • Verzendkosten €3,95
  • 14 dagen bedenktijd
  • Voor 17 uur vandaag verzonden
  • Gratis online styling advies
  • 100% Boutique pick up
Necklaces, Jewelry
gold, goud, jewel, jewelry, jewels, ketting, kleuren, maan, moon, multicolour, necklace, parel, parels, pearl, pearls, sieraad, sieraden, star, ster, Stine A, white, wit
€77,00
FIJNE GOUDEN KETTING MET EEN KLEINE ZWARTE SPINEL STEENTJE ERTUSSEN EN EEN KLEIN MUNTJE ERAAN HANGEND.
€105,00
MOOIE FIJNE GOUDEN KETTING MET DAARAAN HANGEND IN HET MIDDEN EEN KLEIN MUNTJE, LINKS MET VEEL RUIMTE ERTUSSEN TWEE KLEINE ROZE EN PAARSE EDELSTENEN EN RECHTS MET EEN KLEIN BEETJE RUIMTE ERTUSSEN TWEE KLEINE BLAUWE EN WITTE EDELSTENEN.
€56,00
MOOIE OPVALLENDE ARMBAND MET RONDOM WITTE GROTE PARELS EN OM DE DRIE PARELS EEN KLEINE GEKLEURDE EDELSTEEN. HET SLUITINGSKETTINKJE IS GOUD EN VERSTELBAAR.
€56,00
MOOIE OPVALLENDE ARMBAND MET KLEINE WITTE GLASKRAALTJES RONDOM EN VERSCHILLENDE GEKLEURDE EN GOUDEN STEENTJES TUSSENDOOR IN VERSCHILLENDE MATEN EN WILLEKEURIGE PLEKKEN. OOK ZITTEN ER EEN WITTE MAAN EN STER AAN EN EEN PARELMOER KLEURIGE PAREL. HET SLUITING