Stine A Petit Coin And Stones Pendant Chain Gold

€105,00
MOOIE FIJNE GOUDEN KETTING MET DAARAAN HANGEND IN HET MIDDEN EEN KLEIN MUNTJE, LINKS MET VEEL RUIMTE ERTUSSEN TWEE KLEINE ROZE EN PAARSE EDELSTENEN EN RECHTS MET EEN KLEIN BEETJE RUIMTE ERTUSSEN TWEE KLEINE BLAUWE EN WITTE EDELSTENEN.
Stylingtips
 Mix & Match! Dat is helemaal de trend, combineer verschillende lagen en lengte kettingen met elkaar en personaliseer ze met mooie bedels!

Een optie kiezen
Beschrijving

Kleur: goud, edelstenen: pink tourmaline, apatite, amethyst, aquamarine
Maat: 57.5 cm incl. verlenging stukje van 5 cm
Materiaal: 18 k sterlingzilver, edelstenen
Verzorgingstip: verkleurt niet snel maar we raden aan om zo min mogelijk in aanraking te komen met water. Stel sieraden niet bloot aan contact met make-up, haarlak, crèmes en parfums, omdat ze het aanslag proces kunnen versnellen.

Verzenden & Bezorgen
  • Verzendkosten €3,95
  • 14 dagen bedenktijd
  • Voor 17 uur vandaag verzonden
  • Gratis online styling advies
  • 100% Boutique pick up
Necklaces, Jewelry
colours, edelstenen, gemstones, gold, goud, jewel, jewelry, jewels, ketting, kleuren, necklace, sieraad, sieraden, Stine A
€105,00
MOOIE GOUDE KETTING MET IN HET MIDDEN EEN PAREL PENDANT IN DE VORM VAN EEN MAAN , DAARBOVEN HANGEN 2 KLEINERE PENDANTS, HARTVORMIGE IN HET PARELMOER EN EEN BAROKKE PAREL MET BEIDE GEKLEURDE EDELSTENEN, MET KLEINERE BEDELS ZITTEN NOG 4 GEKLEURDE EDELSTENEN
€77,00
FIJNE GOUDEN KETTING MET EEN KLEINE ZWARTE SPINEL STEENTJE ERTUSSEN EN EEN KLEIN MUNTJE ERAAN HANGEND.
€84,00
MOOIE OPVALLENDE KETTING MET KLEINE WITTE PARELS RONDOM EN VERSCHILLENDE GEKLEURDE EN GOUDEN STEENTJES TUSSENDOOR IN VERSCHILLENDE MATEN EN WILLEKEURIGE PLEKKEN. OOK ZITTEN ER EEN WITTE MAAN EN STER AAN EN EEN PARELMOER KLEURIGE PAREL.