Stine A Pendant Chain With Petit Coin And Black Spinel Necklace

€77,00
FIJNE GOUDEN KETTING MET EEN KLEINE ZWARTE SPINEL STEENTJE ERTUSSEN EN EEN KLEIN MUNTJE ERAAN HANGEND.
Stylingtips
Mix & Match! Dat is helemaal de trend, combineer verschillende lagen en lengte kettingen met elkaar en personaliseer ze met mooie bedels!

Een optie kiezen
Beschrijving

Kleur: goud, zwart
Maat: 51 cm.
Materiaal: 18 k goldplated sterling silver, spinel steen
Verzorgingstip: verkleurt niet snel maar we raden aan om zo min mogelijk in aanraking te komen met water. Stel sieraden niet bloot aan contact met make-up, haarlak, crèmes en parfums, omdat ze het aanslag proces kunnen versnellen.

Verzenden & Bezorgen
  • Verzendkosten €3,95
  • 14 dagen bedenktijd
  • Voor 17 uur vandaag verzonden
  • Gratis online styling advies
  • 100% Boutique pick up
Necklaces, Jewelry
black, chain, coin, gold, goud, jewel, jewelry, jewels, ketting, munt, necklace, sieraad, sieraden, spinel, Stine A, zwart
€105,00
MOOIE GOUDE KETTING MET IN HET MIDDEN EEN PAREL PENDANT IN DE VORM VAN EEN MAAN , DAARBOVEN HANGEN 2 KLEINERE PENDANTS, HARTVORMIGE IN HET PARELMOER EN EEN BAROKKE PAREL MET BEIDE GEKLEURDE EDELSTENEN, MET KLEINERE BEDELS ZITTEN NOG 4 GEKLEURDE EDELSTENEN
€126,00
MOOIE GROTE HANDGEMAAKTE PENDANT IN HET GOUD. DE PENDANT IS GEHAMERD WAARDOOR HIJ NIET HELEMAAL EGAAL IS. LET OP: DE PENDANT WORD ZONDER KETTING VERKOCHT!
€84,00
MOOIE OPVALLENDE KETTING MET KLEINE WITTE PARELS RONDOM EN VERSCHILLENDE GEKLEURDE EN GOUDEN STEENTJES TUSSENDOOR IN VERSCHILLENDE MATEN EN WILLEKEURIGE PLEKKEN. OOK ZITTEN ER EEN WITTE MAAN EN STER AAN EN EEN PARELMOER KLEURIGE PAREL.