Stine A La Feuille Creol Earring Gold

€49,00
MOOIE BLADVORMIGE CREOOL STEEKOORBEL IN HET GOUD. DE DIAMETER VAN DE OORBEL IS 20MM. LET OP: DE OORBEL WORD PER STUK VERKOCHT!!
Stylingtips

Een optie kiezen
Beschrijving

Kleur: goud
Maat:
diameter 2OMM
Materiaal: 
18 carat gold plated 925 sterling silver 
Let op: oorbel word per stuk verkocht!
Verzorgingstip: 
verkleurt niet snel maar we raden aan om zo min mogelijk in aanraking te komen met water. Stel sieraden niet bloot aan contact met make-up, haarlak, crèmes en parfums, omdat ze het aanslag proces kunnen versnellen.

Verzenden & Bezorgen
  • Verzendkosten €3,95
  • 14 dagen bedenktijd
  • Voor 17 uur vandaag verzonden
  • Gratis online styling advies
  • 100% Boutique pick up
Earrings, Jewelry
blad, creol, creool, earring, gold, goud, jewel, jewelry, leaf, lente, mix & match, oorbel, sieraad, sieraden, spring, Stine A, summer, voorjaar, zomer
€35,00
GAAF ZILVEREN KNOP OORBELLETJE MET TWEE ‘TIJGER TANDEN’ DIE SAMEN EEN HALVE MAAN VORMEN EN VERBONDEN WORDEN DOOR EEN BLOKJE MET EEN WIT ZIRKONIA STEENTJE.
€35,00
MOOIE STEEKOORBEL IN HET GOUD MET GESLAGEN PENDANT MET DAARAAN EEN LIME KLEURIGE EDELSTEEN. DIAMETER STUD 4MM, PENDANT 1,5CM. LET OP: DE OORBEL WORD PER STUK VERKOCHT!
€21,00
MOOI FIJN STEEK OORBELLETJE IN HET GOUD MET EEN KORAAL ROOD GLAZUUR HARTJE. GROOTE VAN DE OORBEL IS 3CM. LET OP: DE OORBEL WORD PER STUK VERKOCHT.
€42,00
MOOIE KLEINE GOUDKLEURIGE HOOP OORBEL MET VERSCHILLENDE GEKLEURDE EDELSTENEN ERAAN. DE DIAMETER VAN DE HOOP IS 1,8CM. LET OP: DE OORBEL WORD PER STUK VERKOCHT!