Lobibeads Goud Gevlochten Enkelbandje

€14,95
MOOI DUN GEVLOCHTEN TURQUOISE ENKELBANDJE, MET KLEINE GOUDE, LICHT BLAUWE, ROZE EN ZWARTE KRAALTJES. IN HET MIDDEN ZIT EEN GROTE GROENE KRAAL. DE SLUITING VAN HET BANDJE IS EEN PULL-TIE, HIERDOOR PAST IEDEREEN HEM EN IS HET BANDJE MAKKELIJK AF EN OM TE DO
Stylingtips

Een optie kiezen
Beschrijving

Kleur turquoise, licht blauw, roze, zwart, groen, goud
Materiaal miyuki kralen
Fitting het enkelbandje is verstelbaar met een pull-tie sluiting (dit past iedereen) en is makkelijk om zelf af/om te doen!
Verzorgingstip het touw en kraaltjes kunnen tegen een stootje en transpiratie, maar om verkleuring te voorkomen raden we aan om er zo min mogelijk mee in aanraking te komen met water en andere vloeistoffen.

Verzenden & Bezorgen
  • Verzendkosten €3,95
  • 14 dagen bedenktijd
  • Voor 17 uur vandaag verzonden
  • Gratis online styling advies
  • 100% Boutique pick up
Ankle Bracelets, Jewelry
ankle strap, black, enkelbandje, gevlochten, gold, goud, green, groen, lente, licht blauw, light blue, Lobibeads, mix & match, pink, roze, spring, summer, turquoise, voorjaar, zomer, zwart
€19,95
MOOI BREDE ARMBAND MET 3 RIJEN WITTE KRALEN, BOVENOP 2 RIJTJES VAN 3 GOUDE KRALEN. DE SLUITING IS VERSTELBAAR DUS IEDEREEN PAST HEM. HET BANDJE HEEFT EEN CREME KLEURIG TOUWTJE.
€19,95
MOOI GEVLOCHTEN ENKELBANDJE IN EEN PEACH KLEUR MET ZILVEREN BEDELS IS DE VORM VAN EEN BLAD. DE SLUITING IS EEN PULL-TIE HIERDOOR PAS IEDEREEN HET BANDJE EN IS HET GEMAKKELIJK AF EN OM TE DOEN.
€19,95
MOOI GEVLOCHTEN ENKELBANDJE IN HET DONKER GROEN MET GOUDE BEDELS IS DE VORM VAN EEN BLAD. DE SLUITING IS EEN PULL-TIE HIERDOOR PAS IEDEREEN HET BANDJE EN IS HET GEMAKKELIJK AF EN OM TE DOEN.
€14,95
MOOI DUN ENKELBANDJE MET RODE, GOUDE, GROENE EN WITTE KRAALTJES MET EEN BEIGE TOUWTJE, EINDE VAN HET TOUWTJE ZITTEN NOG 2 GOUDE KRAALTJES. DE SLUITING IS EEN PULL-TIE, HIERDOOR PAST IEDEREEN HET BANDJE IS HIJ MAKKELIJK AF EN OM TE DOEN.