rings

Filters
Sort by
Price filter
All
€0,00 - €50,00
€50,00 - €75,00
Filter by brands
€59,95
MOOIE GROVE RING IN HET GOUD. DE RING HEEFT EEN VERSTIJFDE CHAIN LOOK.
€44,95
MOOI FIJN GEHAMERD RINGETJE IN HET GOUD. IN HET MIDDEN VAN DE RING ZITTEN DRIE ACHTHOEKIGE STERRETJES MET IN HET MIDDEN EEN MAANSTEEN. DE DIAMETER PER STER IS 13MM VAN PUNT NAAR PUNT.
€55,00
BOBBY ROSE SOLEIL RING GOLD. PRACHTIG SMAL RINGETJE MET BOVENOP EEN RONDE MUNT MET EEN VERVAAGDE AFBEEDLING VAN QUEEN ELISABETH II.
€29,95
IMOTIONALS LETTER INITIAL RINGEN A-Z IN HET GOUD. THE PERFECT GIFT ♡ ALS VERJAARDAGS CADEAU, KRAAM CADEAU, HUWELIJKS CADEAU OF GEWOON (VOOR JEZELF) OMDAT JE HET LEUK VIND. DE RINGEN ZIJN FIJN QUA MAAT EN ZIJN VERSTELBAAR AAN DE ACHTERKANT WAARDOOR ZE VOOR
€49,95
ANNA + NINA SERPENT COIN RING SILVER. MOOIE ZILVEREN RING MET BOVENOP EEN ROND MUNTJE MET DAARIN EEN SLANG GEGRAVEERD.
€44,95
MOOIE GOUDE RING MET IN HET MIDDEN EEN ZESHOEKIGE MUNT, MET IN HET MIDDEN EEN MAANSTEEN. DE MUNT HEEFT EEN DOORSNEDE VAN 1CM.
€34,95
STOERE GOUDEN RING VOOR OM DE PINK MET HELEMAAL RONDOM EEN GEDRAAIDE ZILVEREN DRAAD.
€39,95
PINEAPPLE GUITAR CROISSANT RING GOLD. MOOIE EYECATCHER RING MET BOVENOP EEN CROISSANT. DE RING IS TE VERSTELLEN DOORDAT HIJ RONDOM NIET VAST ZIT AAN ELKAAR MAAR DE UITEINDE BOVEN ELKAAR HEEN SCHUIVEN.
€54,95
MOOIE GOUDE RING MET EEN GEHAMERDE AFWERKING. IN HET MIDDEN VAN DE RING ZIT EEN ZWARTE ONYX STEEN.
€24,95
GAVE BREDE KORAAL RODE RING MET HELEMAAL RONDOM EEN RESIN TWIST LOOK.
€65,00
MOOIE HANDGEMAAKT BREDE GOLD-FILLED ZEGELRING, MET EEN OOG EROP. DE RING IS 1 MAAT. DE RING HEEFT EEN OPENING AAN DE ACHTERKANT, WAARDOOR IEDEREEN HEM PAST.
€34,95
MOOIE SMALLE ZILVEREN RING MET HELEMAAL RONDOM DRIE RIJEN EEN KLEINE STIPPEN PATROON.
€60,00
MOOIE GOUDEN BREDE RING BESTAANDE UIT ZEVEN SMALLE RINGETJES AAN ELKAAR GESMOLTEN MET ELK EEN APART GOLVENDE DETAILS ERIN.
€49,95
ANNA + NINA AMOUR RING SILVER. MOOIE ZILVEREN RING MET BOVENOP HET WOORD ‘AMOUR’. AAN DE RECHTERKANT HANGT EEN KLEIN ROOD CORAL KRAALTJE.
€39,95
MOOIE GOUDE RING MET EEN GEHAMERDE AFWERKING. IN HET MIDDEN VAN DE RING ZIT EEN ZESHOEKIGE STER MET IN HET MIDDEN EEN ZWARTE ONYX STEEN. DE STER HEEFT EEN DIAMETER VAN 7MM.
€54,95
PRACHTIGE BREDE ZILVEREN RING VOOR OM DE PINK MET BOVENOP EEN BLOEM MET EEN WITTE PAREL. OP DE RING ZELF ZITTEN NOG DRIE BLAADJES MET MOOIE DETAILS. ECHT EEN EYE-CATCHER!
€50,00
MOOIE GOUDEN RING MET HELEMAAL RONDOM GROTE SCHAKELS.
€55,00
MOOIE SMALLE GOUDEN RING MET OVERLOPEND BOVENOP EEN MOOI GOUDEN HARTJE.
€25,00
BOBBY ROSE FIGARO RING GOLD. MOOI SMAL BASIC RINGETJE, WAARIN KLEINE SCHAKELS WORDEN AFGEWISSELD MET EEN OVALER SCHAKELTJE, VOOR EEN LEUK SPEELS EFFECT.
€50,00
BOBBY ROSE SOLEIL RING GOLD. PRACHTIG SMAL RINGETJE MET BOVENOP EEN RONDJE MET EEN ZONNEBLOEM.
€70,00
MOOIE SMALLE GOUDEN RING MET GEDRAAIDE LOOK EN BOVENOP EEN PRACHTIG WIT SWAROVSKI STEENTJE.
€22,95
MOOI FIJN GOUD KLEURIG RINGETJE IN EEN GEVLOCHTEN LOOK.
€65,00
MOOIE GOUDEN SMALLE RING MET BOVENOP IN HET MIDDEN EEN ZWARTE ONYX STEEN.
€75,00
BOBBY ROSE RING WHITE TWIG GOLD. PRACHTIGE SMALLE RING MET 2 TAKJES MET BLADEREN DIE BOVEN ELKAAR LIGGEN. OM EN OM VAN DE BLAADJES ZITTEN MOOIE VERSIERSELS MET IN HET MIDDEN WITTE SWAROVSKI STEENTJES.