necklaces

Filters
Sort by
Price filter
All
€0,00 - €50,00
€50,00 - €100,00
€100,00 - €100,00
Filter by brands
€17,95
IMOTIONALS KETTING ANKER GOUD IN VERSCHILLENDE LENGTES. THE PERFECT GIFT ♡ ALS VERJAARDAGS CADEAU, KRAAM CADEAU, HUWELIJKS CADEAU OF GEWOON (VOOR JEZELF) OMDAT JE HET LEUK VIND. ZELF SAMEN TE STELLEN MET LETTERS EN ANDERE SYMBOOLTJES.
€29,95
BLINCKSTAR NECKLACE WHITE LIPS SILVER. PRACHTIGE LANGE FIJNE KETTING MET DAARAAN EEN GROTE BEDEL VAN EEN WITTE OPEN MOND.
€19,95
MY JEWELLERY GULDEN NECKLACE SHORT IN SILVER. TOFFE KORTE KETTING MET EEN HANGER IN DE VORM VAN EEN GULDEN MET DAAROP EEN KONINGIN.
€19,95
MY JEWELLERY NECKLACE COIN IN SILVER. GAVE KETTING MET EEN HANGER IN DE VORM VAN EEN MUNTJE MET DAAROP EEN AFBEELDING VAN ELIZABETH.
€69,95
PINEAPPLE GUITAR HEART NECKLACE GOLD. MOOIE MINIMALISTISCHE KETTING MET EEN GROTE HART BEDEL ERAAN IN EEN SPEELSE VORM.
€19,95
MY JEWELLERY GULDEN NECKLACE LONG IN GOLD. TOFFE LANGE KETTING MET EEN HANGER IN DE VORM VAN EEN GULDEN MET DAAROP EEN KONINGIN. DE KETTING ZELF BESTAAT UIT BOLLETJES EN STAAFJES AFGEWISSELD MET ELKAAR.
€19,95
MY JEWELLERY HALF MOON NECKLACE IN GOLD. MOOI SMAL BASIC KETTINKJE MET DAARAAN EEN BEDELTJE IN DE VORM VAN EEN HALVE MAAN MET DE PUNTJES NAAR BENEDEN.
€15,95
MY JEWELLERY BASIC NECKLACE SHORT IN GOLD. EEN MOOI BASIC KETTINGKJE MET FIJNE SCHAKELS. PERFECT OM JE EIGEN KETTING MEE SAMEN TE KUNNEN STELLEN MET BEDELTJES NAAR KEUZE.
€39,95
LOBIBEADS KETTING CHOKER MET HANGERS IN ZILVER. MOOIE KORTE RONDE KETTING MET RONDOM EEN PAAR HANGERTJES IN EEN RONDE VORM MET DAARIN EEN ZWART RONDJE.
€44,95
LOBIBEADS KETTING KAPITTELSTOKJE IN GOUD. STOERE LANGE KETTING MET KAPITTELSTOKJE EN SLOTJE AAN DE VOORKANT DMV HET STOKJE DOOR HET RINGETJE.
€59,95
ANNA + NINA AMOUR NECKLACE SILVER. PRACHTIGE FIJNE KETTING MET DAARAAN EEN BEDEL VAN HET HANDGESCHREVEN WOORD ‘AMOUR’. HET WOORD IS VERTICAAL NAAR BENEDEN EN ONDERAAN HANGT EEN MOOI CORAL STEENTJE.
€65,00
PRACHTIGE SMALLE GOUDEN KETTING MET DAARAAN HANGEND EEN KLEIN WIT SWAROVSKI STEENTJES.
€80,00
PRACHTIGE SMALLE GOUDEN KETTING MET DAARAAN APART VAN ELKAAR HANGEND EEN GOUDEN HART MEDAILLON BEDELTJE EN EEN GROTE WITTE PAREL.
€65,00
PRACHTIGE SMALLE GOUDEN KETTING MET DAARAAN HANGEND EEN GROTE MUNT MET DAARIN EEN OOG GEGRAVEERD.
€79,95
PRACHTIGE GOUDEN KETTING MET LANGWERPIGE SCHAKELS DIE WORDEN ONDERBROKEN DOOR EEN PAAR PRACHTIGE ZWARTE ONYX STENEN.
€19,95
MY JEWELLERY NECKLACE COIN IN GOLD. GAVE KETTING MET EEN HANGER IN DE VORM VAN EEN MUNTJE MET DAAROP EEN AFBEELDING VAN ELIZABETH.
€54,95
ANNA + NINA STELLAR NECKLACE SHORT GOLD. PRACHTIGE MINIMALISTISCHE KETTING IN EEN KORTE LENGTE. DE KETTING WORDT GEDETAILLEERD MET EEN MOOI STER BEDELTJE AAN DE LINKERKANT.
€69,95
PINEAPPLE GUITAR MONKEY NECKLACE GOLD. MOOIE MONIMALISTISCHE KETTING MET DAARAAN EEN BEDELTJE VAN EEN HANGENDE AAP.
€19,95
MY JEWELLERY GULDEN NECKLACE SHORT IN GOLD. TOFFE KORTE KETTING MET EEN HANGER IN DE VORM VAN EEN GULDEN MET DAAROP EEN KONINGIN
€99,95
WILDTHINGS CHUNKY LOVE NECKLACE GOLD. MOOIE OVAAL GESCHAKELDE BASIC KETTING IN EEN LANGE LENGTE GEMAAKT VAN VERGULD 18 KARAATS GOUD.
€49,95
ANNA + NINA STELLAR NECKLACE LONG SILVER. PRACHTIGE MINIMALISTISCHE KETTING IN EEN LANGE LENGTE. DE KETTING WORDT GEDETAILLEERD MET EEN MOOI STER BEDELTJE AAN DE LINKERKANT.
€59,95
ANNA + NINA STELLAR NECKLACE LONG GOLD. PRACHTIGE MINIMALISTISCHE KETTING IN EEN LANGE LENGTE. DE KETTING WORDT GEDETAILLEERD MET EEN MOOI STER BEDELTJE AAN DE LINKERKANT.
€19,95
MY JEWELLERY TINY DOT NECKLACE IN SILVER. MOOI SMAL BASIC KETTINKJE MET DAARAAN EEN RINGETJE MET KLEINE BOLLETJES.
€15,95
MY JEWELLERY BASIC NECKLACE IN GOUD. EEN MOOI LANG BASIC KETTINGKJE MET FIJNE SCHAKELS. PERFECT OM JE EIGEN KETTING MEE SAMEN TE KUNNEN STELLEN MET BEDELTJES NAAR KEUZE.