necklaces

Filters
Sort by
Price filter
All
€0,00 - €50,00
€50,00 - €100,00
€100,00 - €100,00
Filter by brands
€24,95
MOOIE LANGE KETTING GEMAAKT VAN BRUIN / ZALMKLEURIG GEWEVEN DRAAR MET DAARAAN EEN GOUDEN MUNT BEDEL.
€19,95
MOOIE RONDE KETTING MET WITTE KLEINE PARELTJES HELEMAAL RONDOM EN EEN GOUDEN SLUITING.
€54,95
ANNA + NINA STELLAR NECKLACE SHORT GOLD. PRACHTIGE MINIMALISTISCHE KETTING IN EEN KORTE LENGTE. DE KETTING WORDT GEDETAILLEERD MET EEN MOOI STER BEDELTJE AAN DE LINKERKANT.
€15,95
MY JEWELLERY BASIC NECKLACE IN GOUD. EEN MOOI LANG BASIC KETTINGKJE MET FIJNE SCHAKELS. PERFECT OM JE EIGEN KETTING MEE SAMEN TE KUNNEN STELLEN MET BEDELTJES NAAR KEUZE.
€59,95
ANNA + NINA PEARL REEF NECKLACE CORAL GOLD. PRACHTIGE SMALLE KETTING OMRINGD DOOR KLEINE PARELTJES EN DRIE KORAAL KLEURIGE KRAALTJES.
€39,95
MOOIE GOUDEN KETTING MET HELE FIJNE SCHAKELTJES IN EEN LANGE LENGTE (45CM). PERFECT TE COMBINEREN MET EEN GAVE BEDEL.
€24,95
MOOIE LANGE KETTING GEMAAKT VAN ROOD GEWEVEN DRAAR MET DAARAAN EEN GOUDEN MUNT BEDEL.
€54,95
MOOIE GOUDEN KETTING MET OVALEN BREDE SCHAKELS IN EEN LANGE LENGTE (40CM). PERFECT TE COMBINEREN MET EEN GAVE BEDEL.
€29,95
MOOIE RONDE KETTING MET RODE KORAAL KRALEN HELEMAAL RONDOM EN EEN GOUDEN SLUITING.
€99,95
WILDTHINGS CHUNKY LOVE NECKLACE GOLD. MOOIE OVAAL GESCHAKELDE BASIC KETTING IN EEN LANGE LENGTE GEMAAKT VAN VERGULD 18 KARAATS GOUD.
€39,95
MOOIE DUNNE KETTING IN HET GOUD, MET EEN BEDEL IN HET MIDDEN MET "LOVE" ONDER ELKAAR . DE LENGTE VAN DE KETTING IS 40CM.
€44,95
ANNA + NINA STELLAR NECKLACE SHORT SILVER. PRACHTIGE MINIMALISTISCHE KETTING IN EEN KORTE LENGTE. DE KETTING WORDT GEDETAILLEERD MET EEN MOOI STER BEDELTJE AAN DE LINKERKANT.
€15,95
MY JEWELLERY TWISTED CHAIN SHORT NECKLACE IN ZILVER. EEN BASIC KETTINGKJE MET VERSCHILLENDE SCHAKELS DIE GEDRAAID ZITTEN. PERFECT OM JE EIGEN KETTING MEE SAMEN TE KUNNEN STELLEN MET BEDELTJES NAAR KEUZE.
€39,95
LOBIBEADS KETTING PALM & SPEELKAART IN ZILVER. MOOIE LANGE ANKER KETTING MET EEN LANGWERPIG PLAATJE ERAAN MET DAAROP 2 STERREN.
€39,95
LOBIBEADS KETTING CHOKER MET HANGERS IN ZILVER. MOOIE KORTE RONDE KETTING MET RONDOM EEN PAAR HANGERTJES IN EEN RONDE VORM MET DAARIN EEN ZWART RONDJE.
€29,95
MOOI DUN KETTINKJE VAN BLINCKSTAR MET ZWARTE EN GOUDE KRAALTJES. EEN GOUDE SLUITING MET DAARAAN EEN MOOI ZWART BEDELTJE.
€24,95
MOOI FIJN KETTINKJE VAN BLINCKSTAR, MET ZWARTE EN ZILVEREN KRAALTJES. ZILVEREN SLUITING MET ZWARTE BEDEL ERAAN.
€79,95
PRACHTIGE GOUDEN KETTING MET LANGWERPIGE SCHAKELS DIE WORDEN ONDERBROKEN DOOR EEN PAAR PRACHTIGE ZWARTE ONYX STENEN.
€19,95
MY JEWELLERY JE T’AIME NECKLACE IN ZILVER. AAN HET KETTINKJE ZITTEN ALLEMAAL KLEINE BOLLETJES EN ER HANGT EEN HARTJE AAN MET DE TEKST JE T’AIME EROP. HIJ IS VERSTELBAAR IN LENGTE.
€17,95
IMOTIONALS KETTING ANKER GOUD IN VERSCHILLENDE LENGTES. THE PERFECT GIFT ♡ ALS VERJAARDAGS CADEAU, KRAAM CADEAU, HUWELIJKS CADEAU OF GEWOON (VOOR JEZELF) OMDAT JE HET LEUK VIND. ZELF SAMEN TE STELLEN MET LETTERS EN ANDERE SYMBOOLTJES.
€29,95
BLINCKSTAR NECKLACE WHITE LIPS SILVER. PRACHTIGE LANGE FIJNE KETTING MET DAARAAN EEN GROTE BEDEL VAN EEN WITTE OPEN MOND.
€19,95
MY JEWELLERY GULDEN NECKLACE LONG IN GOLD. TOFFE LANGE KETTING MET EEN HANGER IN DE VORM VAN EEN GULDEN MET DAAROP EEN KONINGIN. DE KETTING ZELF BESTAAT UIT BOLLETJES EN STAAFJES AFGEWISSELD MET ELKAAR.
€39,95
PRACHTIGE LANGE KETTING VAN BLINCKSTAR, MET DAARAAN EEN MOOIE GROENE STEEN VAN MALACHITE TUBE, EEN GOUD KRUIS EN EEN ZWART KRAALTJE.
€29,95
MOOI FIJN KETTINKJE MET ZWARTE EN GOUDE KRALEN EN ROOD/ORANJE ZIRKOON. GOUDE SLUITING MET EEN BEDEL.