bracelets

Filters
Sort by
Price filter
All
€0,00 - €50,00
€50,00 - €60,00
Filter by brands
€14,95
LOBIBEADS ARMBAND PAREL WIT GOUD. SMAL ARMBANDJE BESTAANDE UIT GRIJS WAXDRAAD MET EEN PAAR GOUDEN MIYUKI KRALEN EN IN HET MIDDEN EEN WITTE PAREL. HET ARMBANDJE IS VERSTELBAAR MET EEN PULL-TIE SLUITING (DIT PAST IEDEREEN) EN IS MAKKELIJK OM ZELF AF TE DOEN
€19,95
LOBIBEADS ARMBAND MIYUKI BEIGE. BREDER ARMBANDJE BESTAANDE UIT DRIE EN IN HET MIDDEN VIJF RIJTJES MIYUKI KRAALTJES IN DE KLEUREN WIT, GOUD EN BEIGE. HET ARMBANDJE IS VERSTELBAAR MET EEN PULL-TIE SLUITING (DIT PAST IEDEREEN) EN IS MAKKELIJK OM ZELF AF TE D
€19,95
LOBIBEADS ARMBAND GEWEVEN MIYUKI KRAALTJES IN OLIJFGROEN & GOUD. HET ZIJN 4 RIJEN KRAALTJES WAARVAN DE BOVENSTE GOUD IS. HET ARMBANDJE IS VERSTELBAAR MET EEN PULL-TIE SLUITING (DIT PAST IEDEREEN) EN IS MAKKELIJK OM ZELF AF TE DOEN.
€19,95
LOBIBEADS ARMBAND GEWEVEN MIYUKI KRAALTJES IN ROOD & GOUD. HET ZIJN 4 RIJEN KRAALTJES WAARVAN DE BOVENSTE ZILVER IS. HET ARMBANDJE IS VERSTELBAAR MET EEN PULL-TIE SLUITING (DIT PAST IEDEREEN) EN IS MAKKELIJK OM ZELF AF TE DOEN.
€19,95
LOBIBEADS ARMBAND GEWEVEN MIYUKI KRAALTJES IN WIT & GOUD. HET ZIJN 4 RIJEN KRAALTJES WAARVAN DE BOVENSTE EN ONDERSTE GOUD ZIJN. HET ARMBANDJE IS VERSTELBAAR MET EEN PULL-TIE SLUITING (DIT PAST IEDEREEN) EN IS MAKKELIJK OM ZELF AF TE DOEN.
€19,95
LOBIBEADS ARMBAND GEWEVEN MIYUKI KRAALTJES IN ZWART, PARELMOER EN GOUD. HET ZIJN 3 RIJEN KRAALTJES IN BLOKJES PATROON. HET ARMBANDJE IS VERSTELBAAR MET EEN PULL-TIE SLUITING (DIT PAST IEDEREEN) EN IS MAKKELIJK OM ZELF AF TE DOEN.
€19,95
LOBIBEADS ARMBAND GEWEVEN MIYUKI KRAALTJES IN BORDEAUX ROOD EN GOUD. HET ZIJN 4 RIJEN KRAALTJES WAARVAN DE BOVENSTE GOUD IS. HET ARMBANDJE IS VERSTELBAAR MET EEN PULL-TIE SLUITING (DIT PAST IEDEREEN) EN IS MAKKELIJK OM ZELF AF TE DOEN.
€14,95
LOBIBEADS ARMBAND MIYUKI TURQUOISE. DUN ARMBANDJE BESTAANDE UIT EEN RIJTJE MIYUKI KRAALTJES IN DE KLEUREN TURQUOISE BLAUW, ZILVER EN ROOD. HET ARMBANDJE IS VERSTELBAAR MET EEN PULL-TIE SLUITING (DIT PAST IEDEREEN) EN IS MAKKELIJK OM ZELF AF TE DOEN.
€19,95
LOBIBEADS ARMBAND MIYUKI TURQUOISE SILVER. BREDER ARMBANDJE BESTAANDE UIT VIJF RIJTJES MIYUKI KRAALTJES IN DE KLEUREN TURQUOISE BLAUW EN ZILVER. HET ARMBANDJE IS VERSTELBAAR MET EEN PULL-TIE SLUITING (DIT PAST IEDEREEN) EN IS MAKKELIJK OM ZELF AF TE DOEN.
€19,95
LOBIBEADS ARMBAND GLASKRALEN PEACH. BREDER ARMBANDJE BESTAANDE UIT DRIE EN IN HET MIDDEN VIJF RIJTJES MIYUKI KRAALTJES IN DE KLEUREN BRUIN, ZALM ROZE EN ZILVER. HET ARMBANDJE IS VERSTELBAAR MET EEN PULL-TIE SLUITING (DIT PAST IEDEREEN) EN IS MAKKELIJK OM
€14,95
LOBIBEADS ARMBAND MIYUKI GROEN ROZE GOUD. SMAL ARMBANDJE BESTAANDE UIT TWEE RIJTJES MET MIYUKI KRAALTJES IN DE KLEUREN GROEN, ROZE EN GOUD. HET ARMBANDJE IS VERSTELBAAR MET EEN PULL-TIE SLUITING (DIT PAST IEDEREEN) EN IS MAKKELIJK OM ZELF AF TE DOEN.
€19,95
LOBIBEADS ARMBAND MIYUKI ROZE ZILVER. BREED ARMBANDJE BESTAANDE UIT VIJF RIJTJES MET MIYUKI KRAALTJES IN DE KLEUREN ZACHT ROZE EN ZILVER IN HET MIDDEN. HET ARMBANDJE IS VERSTELBAAR MET EEN PULL-TIE SLUITING (DIT PAST IEDEREEN) EN IS MAKKELIJK OM ZELF AF T
€14,95
LOBIBEADS ARMBAND PEACH EDELSTEEN. SMAL ARMBANDJE BESTAANDE UIT WIT WAXDRAAD MET EEN PAAR ORANJE MIYUKI KRALEN EN IN HET MIDDEN EEN GROTE PERZIK KLEURIGE HALFEDELSTEEN. HET ARMBANDJE IS VERSTELBAAR MET EEN PULL-TIE SLUITING (DIT PAST IEDEREEN) EN IS MAKKE
€19,95
LOBIBEADS ARMBAND MIYUKI ZILVER. BREDER ARMBANDJE BESTAANDE UIT VERSCHILLENDE VORMEN MIYUKI KRALEN IN DE KLEUREN WIT, GRIJS EN ZILVER. HET ARMBANDJE IS VERSTELBAAR MET EEN PULL-TIE SLUITING (DIT PAST IEDEREEN) EN IS MAKKELIJK OM ZELF AF TE DOEN.
€59,95
PINEAPPLE GUITAR EYE BRACELET GOLD. MOOI FIJN ARMBANDJE MET EEN GROTE GOUDEN MUNT BOVENOP MET DAARIN EEN OOG GEGRAVEERD.
€59,95
PINEAPPLE GUITAR HEART BRACELET GOLD. MOOI FIJN ARMBANDJE MET EEN GROOT GOUDEN HART, DEZE ZIT OVERDWARS.
€59,95
PINEAPPLE GUITAR MONKEY BRACELET GOLD. MOOI FIJN ARMBANDJE MET EEN APEN BEDELTJE, DEZE ZIT OVERDWARS.
€59,95
PINEAPPLE GUITAR STARFISH BRACELET GOLD. MOOI FIJN ARMBANDJE MET EEN ZEESTER BEDELTJE, DEZE ZIT OVERDWARS.
€14,95
LOBIBEADS ARMBAND DUN KORAAL ZILVER. DUN SUBTIEL ARMBANDJE BESTAANDE UIT KORAAL KLEURIGE MIYUKI KRALEN MET IN HET MIDDEN VIER ZILVEREN RONDE KRAALTES. HET ARMBANDJE IS VERSTELBAAR MET EEN PULL-TIE SLUITING (DIT PAST IEDEREEN) EN IS MAKKELIJK OM ZELF AF TE
€19,95
LOBI BEADS BREDE GOUDEN MIYUKI ARMBAND
€14,95
LOBI BEADS KRUISJE ARMBAND IN BLAUW MET ZILVER
€29,95
ANNA + NINA PEARL REEF BRACELET CORAL GOLD. PRACHTIGE SMALLE ARMBAND OMRINGD DOOR KLEINE PARELTJES EN DRIE KORAAL KLEURIGE KRAALTJES. DE ARMBAND IS IN MAAT VERSTELBAAR.
€49,95
ANNA + NINA SALTY SHELL BRACELET RED BLUE. PRACHTIGE KLEURRIJKE ARMBAND OMRINGD DOOR KLEINE BLAUWE EN RODE KRAALTJES MET TUSSENDOOR WITTE SNIPPERS. DE ARMBAND IS IN MAAT VERSTELBAAR.
€49,95
ANNA + NINA TURQUOISE SEA BRACELET GOLD. PRACHTIGE KLEURRIJKE ARMBAND OMRINGD DOOR KLEINE TURQUOISE BLAUWE EN EEN PAAR GOUDEN KRAALTJES MET TUSSENDOOR DRIE GROTE LANGWERPIGE PARELS. DE ARMBAND IS IN MAAT VERSTELBAAR.