jeans

Filters
Sort by
Price filter
All
€0,00 - €50,00
€50,00 - €95,00
Filter by brands
€94,95
€66,46
TOFFE 7/8 BROEK IN SPIJKERSTOF MET STRAKKE SKINNY PASVORM, STEEKZAKKEN AAN DE VOOR- EN ACHTERKANT, ZICHTBARE ZILVEREN KNOOP EN VERBORGEN RITSSLUITING. DE ZWARTE JEANS HEEFT ALS LEUK DETAIL RAFELTJES AAN DE BROEKSPIJPEN EN EEN FIJNE WITTE STIPPEN PRINT.
€59,99
MOOI VINTAGE ZWARTE BROEK MET GOEDE FLAIR PIJP, KNOOP EN VERBORGEN RITS SLUITING, RIEMLUSJES EN AAN DE VOOR- EN ACHTERKANT TWEE STEEKZAKKEN.
€49,95
C.O.J./CUP OF JOE LAURA FLARE DARK BLUE. DE DONKERBLAUWE JEANS IS MEDIUM WAIST, HEEFT LENGTEMAAT 32 EN HEEFT EEN GOEDE FLAIR PIJP. DE BROEK HEEFT EEN RITS SLUITING, RIEMLUSJES EN AAN DE VOOR- EN ACHTERKANT STEEKZAKKEN.
€54,99
C.O.J./CUP OF JOE LAURA STAY FLARE BLACK. DE JEANS IS MEDIUM WAIST EN HEEFT EEN GOEDE FLAIR PIJP. DE BROEK HEEFT EEN RITS SLUITING, RIEMLUSJES EN AAN DE VOOR- EN ACHTERKANT STEEKZAKKEN.
€49,95
C.O.J./CUP OF JOE LAURA FLARE LIGHT BLUE. DE LICHTBLAUWE JEANS IS MEDIUM WAIST, HEEFT LENGTEMAAT 32 EN HEEFT EEN GOEDE FLAIR PIJP. DE BROEK HEEFT EEN RITS SLUITING, RIEMLUSJES EN AAN DE VOOR- EN ACHTERKANT STEEKZAKKEN.