Stine A

Filters
Sort by
Price filter
All
€0,00 - €50,00
€50,00 - €100,00
€100,00 - €150,00
€150,00 - €150,00
Filter by brands
€49,00
STINE A DANCING CHAINS SHORT BEHIND EARRING GOLD. PRACHTIGE HANGER MET DAARAAN ACHT KETTINKJES. JE DRAAGT HEM ACHTER JE OOR DOORMIDDEL VAN EEN KNOP OORBELLETJE WAARAAN JE HEM AAN DE ACHTERKANT OVER HET STOKJE HEEN KAN SCHUIVEN. DEZE KNOPJES WORDEN APART V
€35,00
STINE A TINSEL CURL EARRING PIECE IN GOLD. SUPER TOF OORBELLETJE IN DE VORM VAN EEN SPIRAALTJE, BIJ DEZE OORBEL GAAT DE KRUL NAAR RECHTS.
€42,00
STINE A PETIT RAINBOW HOOP STONES EARRING IN GOLD. TOF KLEIN RING OORBELLETJE MET AAN DE RING ALLEMAAL KUBUSJES EN GEKLEURDE EDELSTEENTJES IN DE KLEUREN ORANJE, WIT, PAARS, BRUIN, GEEL, ROZE, BLAUW, GROEN, GRIJS.
€35,00
STINE A PETIT CONQUE EARRING GOLD. MOOI FIJN KNOPJE MET EEN KLEINE SCHELP IN HET GOUD.
€28,00
LEUK GOUDEN KNOP OORBELLETJE IN DE VORM VAN EEN RUIT MET DAARIN VIER GEKLEURDE ZIRCON STEENTJES IN DE KLEUREN BLAUW, LICHT ROZE, DONKER ROZE EN GEEL.

LET OP! Oorbel gaat per stuk
€56,00
STINE A LONG TWISTED HAMMERED EARRING IN GOLD. PRACHTIGE LANGE HANG OORBEL MET AAN DE VOORKANT EEN LANGWERPIG GEDRAAID GOUD GEHAMERD PLAATJE EN AAN DE ACHTERKANT EEN LANGE KETTING.
€28,00
STINE A PETIT STONE EARRING ON HOOK GOLD – GREEN FOREST. PRACHTIGE HANG OORBEL MET EEN KORT KETTINKJE MET DAARAAN 5 EDELSTEENTJES IN DE KLEUREN GROEN, ZWART EN ROZE.

*DEZE OORBEL GAAT PER STUK.
€35,00
STINE A DANGLING PETIT CONQUE IN GOLD. MOOIE OORBEL KETTING MET AAN HET BEGIN EEN STAAFJE EN HELEMAAL AAN DE UITEINDE EEN KLEIN SCHELPJE. JE KAN ZELF VARIËREN MET DE LENGTE.
€35,00
STINE A LOVE RAINBOW EARRINGN ENAMEL GOLD. SUPER LEUK KNOPJE MET EEN ROZE/GEEL/GROENE REGENBOOG MET AAN BEIDE KANTEN WITTE WOLKJES.
€35,00
STINE A TINSEL CURL EARRING LEFT PIECE IN SILVER. SUPER TOF OORBELLETJE IN DE VORM VAN EEN SPIRAALTJE, BIJ DEZE OORBEL GAAT DE KRUL NAAR LINKS.
€56,00
STINE A PETIT GEMSTONES LONG CHAIN EARRING GOLD. PRACHTIGE LANGE HANG OORBEL MET DAARAN 2 KETTINKJES, DE EEN WAT LANGER DAN DE ANDER AAN DE KORTERE ZITTEN 9 KLEINE EDELSTENEN IN VERSCHILLENDE KLEUREN.
€49,00
STINE A DANCING THREE LEAVES BEHIND EARRING GOLD. PRACHTIGE HANGER MET DAARAAN EEN HALF MAANTJE WAAR DRIE BLAADJES AAN HANGEN. JE DRAAGT HEM ACHTER JE OOR DOORMIDDEL VAN EEN KNOP OORBELLETJE WAARAAN JE HEM AAN DE ACHTERKANT OVER HET STOKJE HEEN KAN SCHUIV
€28,00
MOOIE KLEINE SMALLE GOUDEN RING MET HELEMAAL RONDOM SNIJWERK DAT HEEL MOOI HET ZONLICHT LAAT REFLECTEREN.
€56,00
PRACHTIGE GOUDEN HANG OORBEL MET DAARAAN TWEE LANGE KETTINKJES, DE EEN WAT LANGER DAN DE ANDER. AAN DE KORTERE ZITTEN 9 KLEINE EDELSTENEN IN MOOIE PAARS TINTEN.

LET OP! Oorbel gaat per stuk
€35,00
STINE A BIG DOT CURL EARRING RIGHT PIECE IN GOLD. SUPER TOF OORBELLETJE IN DE VORM VAN EEN SPIRAALTJE, MET DAAROP EEN WIT ZIRKONIA STEENTJE. BIJ DEZE OORBEL GAAT DE KRUL NAAR RECHTS.
€35,00
STINE A PETIT STONES AND CLOVER BEHIND EARRING GOLD. PRACHTIGE HANGER VAN EEN KETTING MET DAARAAN GOUDEN BOLLETJES EN EDELSTENEN, IN VERSCHILLENDE KLEUREN. JE DRAAGT HEM ACHTER JE OOR DOORMIDDEL VAN EEN KNOP OORBELLETJE WAARAAN JE HEM AAN DE ACHTERKANT OV
€49,00
MOOIE GROTE SMALLE GOUDEN RING MET HELEMAAL RONDOM SNIJWERK DAT HEEL MOOI HET ZONLICHT LAAT REFLECTEREN.
€42,00
PRACHTIGE GOUDEN KNOP HANGOORBEL MET DRIE VORMEN AAN ELKAAR GESCKAKELD VAN BOVEN NAAR BENEDEN; RUIT, MUNT, DRUPPEL.
€28,00
PRACHTIGE GOUDEN KNOP OORBEL IN DE VORM VAN EEN GOLVENDE RUIT MET GEHAMERDE LOOK.
€42,00
PRACHTIGE GOUDEN KNOP IN DE VORM VAN EEN RUIT MET GEHAMERDE LOOK MET DAARAAN HANGEND EEN WITTE PAREL EN PAARSE LICHTE AMETHIST STEEN.
€70,00
PRACHTIGE GOUDEN HANGOORBEL IN EEN GOLVENDE LANGWERPIGE VORM MET GEHAMERDE LOOK MET DAAROP VIER MOOIE GEKLEURDE ZIRKOON EDELSTENEN.
€56,00
STINE A TWO LONG CHAINS GARNET EARRING IN GOLD. MOOIE LANGE HANG OORBEL MET TWEE KETTINGKJES WAARVAN DE LANGSTE 14.5 CM IS EN DE KORTERE 11 CM. AAN DE BOVENKANT VAN DE KETTINKJES ZIT EEN PRACHTIGE RODE GRANAAT STEEN MET EEN KLEIN GOUD MUNTJE.
€28,00
STINE A ONE DOT OPEN CREOL EARRING IN GOLD. PRACHTIGE DUNNE OPEN HOOP OORBEL MET AAN DE VOORKANT EEN WIT ZIRKONIA STEENTJE.
€49,00
ELEGANT GOUDEN KNOP OORBELLETJE IN DE VORM VAN GEBOGEN STAAFJE MET ZEVEN WITTE ZIRCON STEENTJES. DIT IS DE RIGHT VERSIE.

LET OP! Oorbel gaat per stuk