Núnoo

Núnoo tassen

Núnoo is het geesteskind van de Deense zussen Pia Silfren-Jenson en Naja Silfen. Hun slouchy ontwerpen, opgericht in 2015, hebben sindsdien om de schouders van vele beroemdheden en influencers gehangen. Gebaseerd op de dezelfde interesse van de zussen in mode, recycling en het experimenteren met nieuwe kleuren, is hun doel om ontwerpen te creëren met persoonlijkheid en hoge kwaliteit. En betaalbaar!

Sort by
Price filter
All
€0,00 - €50,00
€50,00 - €100,00
€100,00 - €150,00
€150,00 - €200,00
Filter by brands
Filter by Kleuren
€79,90
Mooie beige tas. De tas heeft een zilveren chain hengels een beige hengels met studs, zilveren ritsen. De tas kas ook gedragen worden als handtas door het kleine beige hengsel.
€79,90
Gave groene metallic tas met verstelbaar hengsel en aan de voorkant 2 kleine vakjes/zakjes.
€129,99
€90,99
Mooie blauw/paarse tas van leer. De tas heeft een zilver hengels en ritsen. De tas kas ook gedragen worden als handtas door het kleine blauw/paarse hengsel.
€179,90
Mooie rode tas, van leer. De tas heeft een zilver hengels en ritsen. De tas kas ook gedragen worden als handtas door het kleine rode hengsel.
€99,90
Mooie glimmend groene tas. De tas heeft een zilveren chain hengels een glimmend groen hengels, zilveren ritsen. De tas kan ook gedragen worden als handtas door het kortere hengsel.
€99,90
Mooie licht blauwe tas. De tas heeft een zilveren chain hengels een licht blauw hengels, zilveren ritsen. De tas kan ook gedragen worden als handtas door het kortere hengsel.
€79,90
Gave beige metallic tas met verstelbaar hengsel en aan de voorkant 2 kleine vakjes/zakjes.
€79,90
Mooie grijze tas. De tas heeft een zilveren chain hengels een grijs hengels, zilveren studs en zilveren ritsen. De tas kan ook gedragen worden als handtas door het kortere hengsel, maar ook cross body door de langere spijker strap die er ook bij zit.
€99,90
Mooie groene tas. De tas heeft een zilveren chain hengels een groen hengels, zilveren ritsen. De tas kan ook gedragen worden als handtas door het kortere hengsel.
€159,90
Mooie witte tas. De tas heeft een zilveren chain hengels en een witte hengels, zilveren studs en zilveren ritsen. De tas kas ook gedragen worden als handtas door het kleine witte hengsel.
€159,90
Mooie harige leopard tas. De tas heeft een gouden chain hengels een harige leopard hengels, gouden studs en gouden ritsen. De tas kas ook gedragen worden als handtas door het kleine leopard hengsel.
€79,90
Mooie leopard tas, van canvas/leer.. De tas heeft een zilver hengels en ritsen. De tas kas ook gedragen worden als handtas door het kleine zwarte hengsel.
Helena Bag  Leo
€99,90
Mooie zebra, zwart witte tas. De tas heeft een zilveren chain hengels een zebra, zwart witte hengels, zilveren ritsen. De tas kan ook gedragen worden als handtas door het kortere hengsel.
€99,90
Mooie kleine glanzende mint kleurige handtas met zilveren gespen, groot midden vak met rits. De tas die door het lange hengsel ook als crossbag gedragen kan worden.
Palma glossy bag Mint
€79,90
De tas heeft twee open grote open vakken en één vak met ritsvak. Deze tas sluit met een magnetische flap. De tas heeft een zilveren chain hengel, een lang jeans hengsel om cross body te dragen en een kort blauw hengsel met studs.
€99,90
Mooie donker bruine tas. De tas heeft een zilveren chain hengels een donker bruin hengels met studs, zilveren ritsen. De tas kas ook gedragen worden als handtas door het kleine bruine hengsel.
€109,90
Mooi zwart schouder tasje met aan de voor en achterkant glitters! Het hengsel is in maat te verstellen, de tas is te sluiten door een rits.
€129,90
Gave zwarte buideltas, met zilveren details!
€159,90
€111,93
Mooie camel kleurige handtas met gouden rits, de tas kan ook gedragen worden als schoudertas met het gouden chain hengsel.

Het merk Núnoo

Núnoo is geen tweemansfractie meer en Team Núnoo bestaat inmiddels uit 15 mensen in het hoofdkantoor in Kopenhagen. Bovendien zijn er agents en distributeurs over de hele wereld. De visie en focus van Núnoo ligt vanaf het begin bij het maken van mooie tassen. Het assortiment is in de loop van de tijd geëvolueerd en in 2020 kwam daar sweats bij. Bij Núnoo houden ze van het idee om handgemaakte designer tassen te maken in een hoge kwaliteit, maar tegen prijzen die betaalbaar zijn. Núnoo is een merk dat diversiteit hoog in het vaandel heeft en ze streven ernaar een gemeenschap te maken die eigenliefde, jezelf zijn en plezier maken viert. Gebruik #clubNúnoo als je mee wilt doen of inspiratie zoekt!

Núnoo bags 2022

Schoudertassen van Núnoo

Als het gaat om schoudertassen van Núnoo, zit je bij Boudoir by Sara goed. De toewijding van het merk aan deskundig vakmanschap staat voorop, waarbij meerdere materialen worden gebruikt zoals suède gebruikt. De schoudertassen van Núnoo zijn verkrijgbaar in verschillende kleuren en ontwerpen en passen zowel bij je doordeweekse werkkleding als bij de meer casual looks.

Núnoo tas 2022  Núnoo bags Boudoir by Sarabags Núnoo

Ingetogen en toch veelzeggend; de schoudertassen van Núnoo trotseren seizoenstrends en zullen de tand des tijds doorstaan. Núnoo besteedt bijzondere aandacht aan het inkopen van de beste materialen voor onder andere het assortiment schoudertassen, dus verwacht items gemaakt van onder andere het prachtigste suède. Het label combineert functionele en comfortabele kwaliteiten met hun kenmerkende ontwerp esthetiek om Núnoo tassen te creëren die geschikt zijn voor verschillende gelegenheden. Ze zien er dus geweldig uit, welke stijl je ook kiest. Dit zodat er voor elke situatie wel iets te vinden is in de betrouwbare collectie van Núnoo.

Houd je Núnoo tas netjes

Suède items zijn een geweldige investering en het loont de moeite om er juist mee om te gaan. Zorg ervoor dat je suède schoudertassen van Núnoo jarenlang mooi blijven door ze goed schoon te maken en op te bergen. We raden aan om slechts in één richting droog te borstelen om stof te verwijderen en het fijne uiterlijk te herstellen.

suède borstel

Het is een must om je suède Núnoo tas te beschermen voordat je het in de regen draagt. We raden aan om een ​​water- en vlekbeschermer aan te brengen op je Núnoo tas en deze vervolgens wekelijks opnieuw aan te brengen als het een item is dat je vaak draagt. Mocht het suède toch nat worden, laat het dan op natuurlijke wijze drogen en dep het met een droge doek. Eenmaal schoon, kun je een speciale suède-conditioner gebruiken met een polijstdoek in korte, gelijkmatige bewegingen.

Núnoo en duurzaamheid

Núnoo begon een reis om een ​​100% klimaatneutrale en duurzame onderneming te worden. Er zijn onderweg veel uitdagingen en het is geen gemakkelijke taak die ze zichszelf hebben gesteld. Als onderdeel van de mode-industrie zijn ze zich er bij Núnoo terdege van bewust dat ze op verschillende manieren een ongelukkige impact hebben op het klimaat.

sustainability Núnoo bags


Dit willen ze veranderen. Núnoo is al veel veranderd, maar ze zijn ervan overtuigd dat ze meer kunnen doen en deel uitmaken van de mode-industrie heeft niet per se een negatief effect op het klimaat. Samen met de Deense autoriteiten en het adviesbureau Vugge til Vugge hebben ze een alomvattend en langetermijnplan opgesteld om het doel te bereiken. Het plan is gemaakt in het kader van het door de EU gefinancierde programma voor groene circulaire transformatie (GCO).

• Ze proberen hun afvalverbruik tot een minimum te beperken door gerecyclede verpakkingen te gebruiken op de goederen reis van de leveranciers. Verder sturen ze hun tassen naar hun klanten in gerecycled/recyclebaar materiaal. Ook sturen ze zoveel mogelijk van hun Núnoo tassen per schip en trein naar Denemarken, de meest klimaatvriendelijke vervoerswijzen.

Núnoo bags 2022Núnoo tassen 2022Tassen Núnoo

• Ze maken zoveel mogelijk gebruik van hun logistieke partner Budbee. De zendingen van Budbee zijn 110% klimaatneutraal (ze compenseren het klimaat) en zijn verantwoordelijk voor alle zendingen van Núnoo naar de grote Deense steden, Zweden, Nederland en Finland.

• Ze sorteren al hun afval en zorgen dat het op de juiste plekken terecht komt. Al hun energieverbruik in Denemarken is afkomstig van 100% duurzame energieproductie.

• In de loop van de tijd heeft Núnoo meerdere design lijnen gelanceerd binnen verschillende vormen van duurzaamheid. Dit geldt bijvoorbeeld voor hun Vegan-collectie van biologisch afbreekbaar plastic, de Pineapple-lijn geproduceerd in materiaal ontwikkeld uit ananas schillen en de Recycled-lijn van gerecycled canvas.

Núnoo beach bags

• Núnoo ondersteunt bij sociale rechtvaardigheid en ondersteunen lokale gemeenschappen. Hun leveranciers zijn gecertificeerd volgens strikte normen die werknemers goede omstandigheden garanderen. Ze ondersteunen financieel een lokale Indiase school voor jongeren met een ontwikkelingsachterstand. Tot slot zijn ze samen met onze leveranciers een project gestart waarbij vrouwen van thuis uit tassen kunnen maken (de Beach Bag) en daarmee bijdragen aan zowel sociale onafhankelijkheid als financiële onafhankelijkheid.

Soorten duurzame Núnoo tassen

Strandtassen
De strandtassen worden gemaakt in samenwerking met de NGO “Kadam Haat”. Dit is een Indiase NGO die vrouwen op het platteland ondersteunt. De zogenaamde Beach Bags zijn gemaakt van gras en stro uit die omgeving. Kadam Haat zorgt ervoor dat de vrouwen onderwijs krijgen zodat ze in hun eigen levensonderhoud kunnen voorzien. Elk seizoen introduceert Núnoo een nieuw dessin en kleur.

Núnoo beach bag 2022  Núnoo beach bag tassen 2022

Gerecycled canvas
De gerecyclede canvas tassen zijn gemaakt van afval van de canvas productie. Door afval van een andere productie te gebruiken, zorgt Núnoo ervoor dat het aantal hulpbronnen dat in deze lijn wordt gebruikt, wordt geminimaliseerd.

Núnoo Gerecycled canvasNúnoo Gerecycled canvasNúnoo Gerecycled canvas

Biologisch leer
Biologisch leer wordt geproduceerd in een natuurlijk looiproces. Alleen natuurlijke kleuren gebruiken om het leer te maken, is zo'n inspirerend proces.

Biologisch leer NúnooBiologisch leer Núnoo

Núnoo tassen @Boudoir by Sara

En al dat moois is dus verkrijgbaar bij Boudoir by Sara! Koop nu de nieuwste sale en schoudertassen voor het nieuwe seizoen in verschillende stijlen van Núnoo. Meld je ook aan voor de nieuwsbrief, zodat je op de hoogte blijft van de verschillende toffe Núnoo deals!