Nud

Nüd is een klein dames mode merk dat ontworpen en geproduceerd wordt in Barcelona. De inspiratie voor NÜD(Nud bcn) komt voort uit de natuur met een kleine twist naar de boho life and feel...

Nüd is casual met een bohemian twist. De mooie truien, rokjes, vestjes en broeken hebben subtiele gyspy details, zoals zachte franje, aaibaar fake fur en exotische prints. De silhouetten zijn modern, met hier en daar een spannend ruche of cut-out. De ontwerpen zijn ingetogen genoeg om ze te kunnen dragen naar je werk, studie of koffiedate, maar uitgesproken genoeg om jouw bohemian flair te weerspiegelen.

 

Filters
Sort by
Price filter
All
€0,00 - €50,00
€50,00 - €75,00
Filter by brands
€59,95
MOOIE ECRU KLEURIGE ROK MET STERRENPRINT, BOVENAAN DE ROK ZIT EEN TOUW CEINTUUR MET KWASTJES. DE ROK LOOPT NAAR BENEDEN TOE IETSJES UIT.
€69,95
MOOIE ECRU KLEURIGE ROK MET BLOEMENPRINT. DE BOVENKANT VAN DE ROK IS EEN ELASTIEKE BAND, DE ROK BESTAAT 2 LAGEN, MET AAN DE ONDERKANT VAN ELKE LAAG GEHAAKTE DETAILS.
€59,95
MOOI GEHAAKTE TOP IN IVORY/CREME, MET 3KWART MOUWEN. EEN RONDE HALS, OP RUG EEN KLEIN STUKJE OPEN, WAT TE SLUITEN IS DOORMIDDEL VAN 2 TOUWTJES. DE TOP SCHIJNT WAT DOOR.
€59,95
MOOIE WITTE TOP, MET EEN KLEIN RUFFLE KAPMOUWTJE. BOVENKANT VAN DE TOP, OP DE BORST IS BEWERKT MET KANT EN 6 KLEINE KNOOPJES. DE HALS LOOPT ROND, MET 2 TOUWTJES, AAN HET IENDE EEN KWASTJE MET KRAALTJES. VANAF DE MIDDEL LOOPT HET WAT WIJDER UIT.
€59,95
MOOI GEHAAKTE TRUI MET VERSCHILLENDE KLEUREN, LANGE MOUWE DIE AAN HET UITIENDE WAT WIJDER LOPEN. DE TRUI HEEFT EEN RONDE HALS EN OVER DE GEHELE TRUI ZITTEN ER ALLEMAAL KLEINE GAATJES.
€54,95
MOOI GEHAAKTE TOP IN HET OUD ROZE, MET DUNNE BANDJES.
€74,95
MOOIE SWEATER IN HET ROZE MET LANGE MOUWEN EN EEN RONDE HALS. HALVERWEGE DE RUG ZITTEN 3 RUFFLE LAGEN MET DETAILS, IN HET CREME.
€74,95
MOOI GEHAAKTE PULLOVER IN HET OUD ROZE. DE PULLOVER IS TE SLUITEN DOORMIDDEL VAN 3 GROTE KNOPEN, EN HEEFT EEN V-HALS. DE MOUWEN ZIJN 3 KWART. DE PULLOVER VALT WAT WIJDER.
€69,95
MOOIE ECRU KLEURIGE TOP ZONDER MOUWEN, MET BLOEMENPRINT EN GEHAAKTE DETAILS, EEN V-HALS MET 2 TOUWTJES. OP DE TOP ZITTEN 3 GEHAAKTE BANEN MET DAARONDER EEN RUFFLE RANDJE. DE ONDERKANT VAN DE TOP HEEFT 2 RUFFLE RANDEN.
€74,95
MOOIE TAILE ROK MET VERSCHILLENDE LAGEN, IN HET WIT MET EEN ROOD/ROZE BLOEMENPRINT EN 2 LAGEN IN HET PAARS MET EEN WIT/ROZE BLOEMENPRINT. BOVEN AAN DE ROK ZIT EEN GEHAAKTE BAND. DE ROK VALT NET OVER DE KNIE.