My Jewellery

Shop hier de mooiste items van My Jewellery. Met zorg zijn de meest trendy accessoires voor jullie uitgezocht!

 
Filters
Sort by
Price filter
All
Filter by brands
€12,95
MY JEWELLERY HALF MOON GALAXY EARRING IN SILVER. EEN LEUKE TRENDY OORBEL MET AAN HET RINGETJE EEN OVAAL BEDELETJE MET DAARIN EEN HALF MAANTJE GEGRAVEERD. AAN DE RAND HEEN ZITTEN RONDOM KLEINE BOLLETJES.
LET OP DEZE OORBELLETJES GAAN PER STUK!! DUS ALS JE
€12,95
MY JEWELLERY PALMTREE CHARM EARRING IN GOLD. EEN LEUKE TRENDY OORBEL MET AAN HET RINGETJE EEN BEDELETJE VAN EEN PALMBOOM.
LET OP DEZE OORBELLETJES GAAN PER STUK!! DUS ALS JE DEZE BESTELD KRIJG JE 1 OORBELLETJE BINNEN EN NIET EEN PAAR.
€15,95
MY JEWELLERY BASIC NECKLACE IN GOUD. EEN MOOI LANG BASIC KETTINGKJE MET FIJNE SCHAKELS. PERFECT OM JE EIGEN KETTING MEE SAMEN TE KUNNEN STELLEN MET BEDELTJES NAAR KEUZE.
€14,95
MOOI FIJN GOUD VERSTELBAAR ARMBANDJE, MET IN HET MIDDEN 3 STERRETJES.
€14,95
MOOI SMAL GOUDEN SCHAKEL ARMBANDJE DIE WORDT DOORBROKEN MET OVALE ZWARTE ONYX STEENTJES EN EEN GROTE ORIENTAALSE MUNT OMRINGD DOOR ZWARTE EN GOUDEN KRAALTJES. DE ARMBAND IS 15,5 CM EN TOT 3 CM LANGER TE VERSTELLEN.
€19,95
MY JEWELLERY JE T’AIME NECKLACE IN ZILVER. AAN HET KETTINKJE ZITTEN ALLEMAAL KLEINE BOLLETJES EN ER HANGT EEN HARTJE AAN MET DE TEKST JE T’AIME EROP. HIJ IS VERSTELBAAR IN LENGTE.
€15,95
MY JEWELLERY BASIC NECKLACE IN ZILVER. EEN MOOI LANG BASIC KETTINGKJE MET FIJNE SCHAKELS. PERFECT OM JE EIGEN KETTING MEE SAMEN TE KUNNEN STELLEN MET BEDELTJES NAAR KEUZE.
€9,95
OPEN STERREN STUD OORBELLEN VAN MY JEWELLERY, IN HET ZILVER.
€24,95
MY JEWELLERY PENDANT NECKLACE DROP IN GOUD. DEZE KETTING KOMT UIT DE VINTAGE COLLECTIE VAN MY JEWELLERY MET EEN DRUPPELVORMINGE HANGER MET DAAROP EEN VISJE AFGEBEELD. AAN HET KETTINKJE ZELF ZITTEN ALLEMAAL KLEINE STAAFJES.
€15,95
MY JEWELLERY TWISTED CHAIN SHORT NECKLACE IN ZILVER. EEN BASIC KETTINGKJE MET VERSCHILLENDE SCHAKELS DIE GEDRAAID ZITTEN. PERFECT OM JE EIGEN KETTING MEE SAMEN TE KUNNEN STELLEN MET BEDELTJES NAAR KEUZE.
€14,95
MOOI FIJN VERSTELBAAR ARMBANDJE IN HET ZILVER, MET IN HET MIDDEN "AMOUR'.
€14,95
MOOI FIJN ZILVER VERSTELBAAR ARMBANDJE, MET EEN KLEIN MAANTJE EN "DREAM".
€14,95
MOOI SMAL GOUDEN SCHAKEL ARMBANDJE MET DAARAAN ACHT KLEINE STERRETJES BEDELS. DE ARMBAND IS 15,5 CM EN TOT 3 CM LANGER TE VERSTELLEN.
€12,95
MY JEWELLERY CUSTOM EARRING HEART IN SILVER. EEN LEUKE TRENDY OORBEL MET AAN HET RINGETJE EEN VIERKANT PLAATJE MET DAARIN EEN AFBEELDING VAN HART GEGRAVEERD.
LET OP DEZE OORBELLETJES GAAN PER STUK!! DUS ALS JE DEZE BESTELD KRIJG JE 1 OORBELLETJE BINNEN E
€19,95
MY JEWELLERY GULDEN NECKLACE LONG IN GOLD. TOFFE LANGE KETTING MET EEN HANGER IN DE VORM VAN EEN GULDEN MET DAAROP EEN KONINGIN. DE KETTING ZELF BESTAAT UIT BOLLETJES EN STAAFJES AFGEWISSELD MET ELKAAR.
€19,95
MY JEWELLERY 70’S STATEMENT HOOPS IN GOLD. PRACHTIGE DIKKE RING OORBELLEN MET KLIKSLUITING. ECHTE EYECATCHERS!
€14,95
MY JEWELLERY ‘JOIE DE VIVRE’ CHARM IN SILVER. MOOI RUIT VORMIG BEDELTJE MET DAARIN DE TEKST ‘JOIE DE VIVRE’, OFTEWEL GENIET VAN HET LEVEN, IS GEGRAVEERD. AAN HET BEDELTJE ZITTEN BALLETJES.
€15,95
MY JEWELLERY FLAT CHAIN NECKLACE IN GOUD. EEN MOOI BASIC KETTINKJE MET OM DE DRIE SCHAKELS EEN GROTERE SCHAKEL. PERFECT OM JE EIGEN KETTING MEE SAMEN TE KUNNEN STELLEN MET BEDELTJES NAAR KEUZE.
€14,95
MOOI FIJN GOUD VERSTELBAAR ARMBANDJE, MET EEN HARTJE IN HET MIDDEN MET "LOVE" ERIN.
€9,95
OPEN STERREN STUD OORBELLEN VAN MY JEWELLERY, GOUDKLEURIG. DE STUDS WORDEN PER 2 VERKOCHT.
€9,95
MOOIE GOUDKLEURIG STUD OORBELLEN VAN MY JEWELLERY, IN DE VORM VAN EEN BLAADJE.
€12,95
MY JEWELLERY CUSTOM EARRING HEART IN GOLD. EEN LEUKE TRENDY OORBEL MET AAN HET RINGETJE EEN VIERKANT PLAATJE MET DAARIN EEN AFBEELDING VAN HART GEGRAVEERD.
LET OP DEZE OORBELLETJES GAAN PER STUK!! DUS ALS JE DEZE BESTELD KRIJG JE 1 OORBELLETJE BINNEN EN
€19,95
MY JEWELLERY GULDEN NECKLACE SHORT IN GOLD. TOFFE KORTE KETTING MET EEN HANGER IN DE VORM VAN EEN GULDEN MET DAAROP EEN KONINGIN
€19,95
MY JEWELLERY TINY DOT NECKLACE IN GOLD. MOOI SMAL BASIC KETTINKJE MET DAARAAN EEN RINGETJE MET KLEINE BOLLETJES.