My Jewellery

Shop hier de mooiste items van My Jewellery. Met zorg zijn de meest trendy accessoires voor jullie uitgezocht!

 
Filters
Sort by
Price filter
All
Filter by brands
€19,95
MY JEWELLERY GULDEN NECKLACE SHORT IN SILVER. TOFFE KORTE KETTING MET EEN HANGER IN DE VORM VAN EEN GULDEN MET DAAROP EEN KONINGIN.
€19,95
MY JEWELLERY 70’S STATEMENT HOOPS IN GOLD. PRACHTIGE DIKKE RING OORBELLEN MET KLIKSLUITING. ECHTE EYECATCHERS!
€19,95
MY JEWELLERY NECKLACE COIN IN SILVER. GAVE KETTING MET EEN HANGER IN DE VORM VAN EEN MUNTJE MET DAAROP EEN AFBEELDING VAN ELIZABETH.
€19,95
MY JEWELLERY GULDEN NECKLACE LONG IN GOLD. TOFFE LANGE KETTING MET EEN HANGER IN DE VORM VAN EEN GULDEN MET DAAROP EEN KONINGIN. DE KETTING ZELF BESTAAT UIT BOLLETJES EN STAAFJES AFGEWISSELD MET ELKAAR.
€9,95
MY JEWELLERY SMALL V STUDS IN GOLD. MOOIE MINIMALISTISCHE KLEINE KNOP OORBELLETJES IN DE VORM VAN DE LETTER V.
€19,95
MY JEWELLERY HALF MOON NECKLACE IN GOLD. MOOI SMAL BASIC KETTINKJE MET DAARAAN EEN BEDELTJE IN DE VORM VAN EEN HALVE MAAN MET DE PUNTJES NAAR BENEDEN.
€14,95
MY JEWELLERY LEOPARD HEAD CHARM IN SILVER. GAAF ROND BEDELTJE MET DAARIN EEN LUIPAARD HOOFD GEGRAVEERD. AAN HET RONDE BEDELTJE ZITTEN BALLETJES.
€14,95
MY JEWELLERY CROSS CHARM IN GOLD. MOOI BEDELTJE IN DE VORM VAN EEN KRUIS IN HET GOUD.
€14,95
MY JEWELLERY CROSS CHARM IN SILVER. MOOI BEDELTJE IN DE VORM VAN EEN KRUIS IN HET ZILVER.
€15,95
MY JEWELLERY BASIC NECKLACE SHORT IN GOLD. EEN MOOI BASIC KETTINGKJE MET FIJNE SCHAKELS. PERFECT OM JE EIGEN KETTING MEE SAMEN TE KUNNEN STELLEN MET BEDELTJES NAAR KEUZE.
€19,95
MY JEWELLERY NECKLACE COIN IN GOLD. GAVE KETTING MET EEN HANGER IN DE VORM VAN EEN MUNTJE MET DAAROP EEN AFBEELDING VAN ELIZABETH.
€12,95
MY JEWELLERY CUSTOM EARRING HEART IN GOLD. EEN LEUKE TRENDY OORBEL MET AAN HET RINGETJE EEN VIERKANT PLAATJE MET DAARIN EEN AFBEELDING VAN HART GEGRAVEERD.
LET OP DEZE OORBELLETJES GAAN PER STUK!! DUS ALS JE DEZE BESTELD KRIJG JE 1 OORBELLETJE BINNEN EN
€19,95
MY JEWELLERY GULDEN NECKLACE SHORT IN GOLD. TOFFE KORTE KETTING MET EEN HANGER IN DE VORM VAN EEN GULDEN MET DAAROP EEN KONINGIN
€19,95
MY JEWELLERY TINY DOT NECKLACE IN SILVER. MOOI SMAL BASIC KETTINKJE MET DAARAAN EEN RINGETJE MET KLEINE BOLLETJES.
€9,95
MY JEWELLERY SMALL V STUDS IN SILVER. MOOIE MINIMALISTISCHE KLEINE KNOP OORBELLETJES IN DE VORM VAN DE LETTER V.
€9,95
MY JEWELLERY LITTLE HEART STUDS IN SILVER. MOOIE KLEINE KNOP OORBELLETJES MET HARTJES.
€9,95
MY JEWELLERY SMALL STUD DOT IN SILVER. MOOIE MINIMALISTISCHE KLEINE KNOP OORBELLETJES.
€14,95
MY JEWELLERY ROUND HEART CHARM IN SILVER. MOOI ROND BEDELTJE MET DAARIN EEN KLEIN HART IS GEGRAVEERD. AAN HET BEDELTJE ZITTEN BALLETJES.
€14,95
MY JEWELLERY ROUND HEART CHARM IN GOLD. MOOI ROND BEDELTJE MET DAARIN EEN KLEIN HART IS GEGRAVEERD. AAN HET BEDELTJE ZITTEN BALLETJES.
€14,95
MY JEWELLERY MARIA CHARM IN GOLD. MOOI OVAAL BEDELTJE MET DAARIN EEN AFBEELDING VAN MARIA GEGRAVEERD. AAN HET OVALE BEDELTJE ZITTEN BALLETJES
€14,95
MY JEWELLERY MARIA CHARM IN SILVER. MOOI OVAAL BEDELTJE MET DAARIN EEN AFBEELDING VAN MARIA GEGRAVEERD. AAN HET OVALE BEDELTJE ZITTEN BALLETJES.
€14,95
MY JEWELLERY LEOPARD HEAD CHARM IN GOLD. GAAF ROND BEDELTJE MET DAARIN EEN LUIPAARD HOOFD GEGRAVEERD. AAN HET RONDE BEDELTJE ZITTEN BALLETJES.
€14,95
MY JEWELLERY ‘LA VIE EST BELLE’ CHARM IN GOLD. PRACHTIG ROND BEDELTJE MET DE TEKST ‘LA VIE EST BELLE’, OFTEWEL HET LEVEN IS MOOI, GEGRAFEERD IN EEN MOOI LETTERTYPE. AAN HET RONDE BEDELTJE ZITTEN BALLETJES.
€14,95
MY JEWELLERY ‘LA VIE EST BELLE’ CHARM IN SILVER. PRACHTIG ROND BEDELTJE MET DE TEKST ‘LA VIE EST BELLE’, OFTEWEL HET LEVEN IS MOOI, GEGRAVEERD IN EEN MOOI LETTERTYPE. AAN HET RONDE BEDELTJE ZITTEN BALLETJES.