My Jewellery

Shop hier de mooiste items van My Jewellery. Met zorg zijn de meest trendy accessoires voor jullie uitgezocht!

 
Filters
Sort by
Price filter
All
Filter by brands
Filter by Kleuren
€12,95
€6,47
MY JEWELLERY CUSTOM EARRING HEART IN GOLD. EEN LEUKE TRENDY OORBEL MET AAN HET RINGETJE EEN VIERKANT PLAATJE MET DAARIN EEN AFBEELDING VAN HART GEGRAVEERD.
LET OP DEZE OORBELLETJES GAAN PER STUK!! DUS ALS JE DEZE BESTELD KRIJG JE 1 OORBELLETJE BINNEN EN
€12,95
MY JEWELLERY CUSTOM EARRING MARIA IN SILVER. EEN LEUKE TRENDY OORBEL MET AAN HET RINGETJE EEN BEDELETJE MET DAARIN EEN AFBEELDING VAN MARIA GEGRAVEERD. AAN HET OVALE BEDELTJE ZITTEN BALLETJES.
LET OP DEZE OORBELLETJES GAAN PER STUK!! DUS ALS JE DEZE BEST
€12,95
MY JEWELLERY CUSTOM EARRING HEART IN SILVER. EEN LEUKE TRENDY OORBEL MET AAN HET RINGETJE EEN VIERKANT PLAATJE MET DAARIN EEN AFBEELDING VAN HART GEGRAVEERD.
LET OP DEZE OORBELLETJES GAAN PER STUK!! DUS ALS JE DEZE BESTELD KRIJG JE 1 OORBELLETJE BINNEN E
€12,95
Een leuke trendy oorbel met aan het ringetje een bedeletje van een palmboom. Let op deze oorbelletjes gaan per stuk!! dus als je deze besteld krijg je 1 oorbelletje binnen en niet een paar.
€12,95
MY JEWELLERY HALF MOON GALAXY EARRING IN SILVER. EEN LEUKE TRENDY OORBEL MET AAN HET RINGETJE EEN OVAAL BEDELETJE MET DAARIN EEN HALF MAANTJE GEGRAVEERD. AAN DE RAND HEEN ZITTEN RONDOM KLEINE BOLLETJES.
LET OP DEZE OORBELLETJES GAAN PER STUK!! DUS ALS JE
€15,95
Een mooi basic kettinkje met om de drie schakels een grotere schakel. Perfect om je eigen ketting mee samen te kunnen stellen met bedeltjes naar keuze.
€12,95
Een leuke trendy oorbel met aan het ringetje een muntje met daarop een roos afbeelding. Let op deze oorbelletjes gaan per stuk!! dus als je deze besteld krijg je 1 oorbelletje binnen en niet een paar.
€12,95
Een leuke trendy oorbel met aan het ringetje een bedeletje van een roos. Let op deze oorbelletjes gaan per stuk!! dus als je deze besteld krijg je 1 oorbelletje binnen en niet een paar.