Lobibeads

LOBIBEADS is sinds 2013 uitgegroeid van hobby tot internationaal sieradenmerk. Bij Lobibeads vind je handgemaakte sieraden voor vrouwen. Ieder halfjaar wordt er een nieuwe uitgebreide en unieke collectie ontworpen. Samen met ons productieteam in Europa passen we de ontwerpen aan totdat we helemaal tevreden zijn. De collecties bestaan voornamelijk uit armbanden gemaakt van verschillende materialen zoals kralen, edelstenen, draad en bieden veel variatie in kleur.
Maar ook prachtige kettinkjes en ringen hebben z in de collectie die perfect samen gaan met de modecollecties van dit seizoen. Kettinkjes om het populaire ‘layering’ effect te creëren, ook de ringetjes met initialen zijn mega populair op het moment.

 

 

Sort by
Price filter
All
€0,00 - €50,00
€50,00 - €60,00
Filter by brands
Filter by Kleuren
€15,95
Mooi dun armbandje met gouden kraaltjes, tussendoor zit er een grotere gouden kraal. Armbandje is makkelijk in maat de verstellen door de schuifsluiting.
€16,95
Mooi armbandje met zwarte en gouden kraaltjes. Het armbandje is heel makkelijk in maat te verstellen door de schuifsluiting.
€19,95
Mooie dun armbandje met kleine gouden kraaltjes. In het midden zitten 4 platte witte kraaltjes. Het armbandje is makkelijk in lengte verstelbaar door de schuifsluting.
€39,95
LOBIBEADS KETTING CHOKER MET HANGERS IN ZILVER. MOOIE KORTE RONDE KETTING MET RONDOM EEN PAAR HANGERTJES IN EEN RONDE VORM MET DAARIN EEN ZWART RONDJE.
€22,95
Mooi dun armbandje met gouden kraaltjes en in het midden een goud plaatje met de geboortebloem "Oktober". Elke bloem heeft zijn eigen betekenis; Oktober, Het symboliseert balans, vrede, liefde en vreugde.
€16,95
Mooi licht beige kleurig armbandje, met gouden, en witte kraaltjes. De armband is makkelijk in lengte verstelbaar door de schuifsluiting.
€16,95
Mooi zwart gevlochten armbandje met in het midden gouden kraaltjes. De armband is makkelijk in maat te verstellen door de schuifsluiting.
€15,95
Mooi dun armbandje met zilveren, zalm, lichtbruine kralen en parels. Armband is in maat verstelbaar door de handige schuifsluiting.
€14,95
Mooie dun armbandje in het beige met in het midden een bedel met een zonnetje en zwart steentje. Het armbandje is in lengte verstelbaar.
€44,95
LOBIBEADS KETTING PALM & SPEELKAART IN GOUD. MOOIE LANGE ANKER KETTING MET 2 BEDELS ERAAN; DE EEN IS EEN PALMBOON DE ANDER EEN AAS SPEELKAART.
€22,95
Mooi dun armbandje met gouden kraaltjes en in het midden een goud plaatje met de geboortebloem "Maart". Elke bloem heeft zijn eigen betekenis; Maart, Het symboliseert wedergeboorte, vergeving, creativiteit en innerlijke reflectie.
€22,95
Mooi dun armbandje met gouden kraaltjes en in het midden een goud plaatje met de geboortebloem "Februari". Elke bloem heeft zijn eigen betekenis; Februari, Het symboliseert loyaliteit, eeuwige liefde, trouw en bescheidenheid.
€16,95
Mooi dun armbandje met gouden en witte kraaltjes. Het armbandje is makkelijk in lengte verstelbaar door de schuifsluting.
€14,95
Mooi smal armbandje met bruine en gouden steentjes. Het armbandje is in lengte verstelbaar.
Dun Goud Armbandje
€39,95
LOBIBEADS KETTING PALM & SPEELKAART IN ZILVER. MOOIE LANGE ANKER KETTING MET EEN LANGWERPIG PLAATJE ERAAN MET DAAROP 2 STERREN.
€16,95
Mooi dun armbandje met verschillende kralen en goud draadje. Het armbandje is makkelijk in lengte verstelbaar door de schuifsluting.
€16,95
Mooi armbandje met gouden kraaltjes en in het midden zwarte kraaltjes. Het armbandje is makkelijk in lengte verstelbaar door de schuif sluiting.
€16,95
Mooie armband met gouden en zwarte kraaltjes. De armband is handig in maat te verstellen door de schuif sluiting.
€22,95
Mooi dun armbandje met gouden kraaltjes en in het midden een goud plaatje met de geboortebloem "April". Elke bloem heeft zijn eigen betekenis; April, Het symboliseert ware liefde, harmonie, een nieuw begin en zuiverheid.
€24,95
Mooi dun armbandje met gouden kraaltjes, in het midden zitten 3 bedels in de vorm van een kindje. Armbandje is makkelijk in maat de verstellen door de schuifsluiting. Bij elk bandje zit een kaartje met een mooie tekst!
€22,95
Mooi dun armbandje met gouden kraaltjes en in het midden een goud plaatje met de geboortebloem "Januari". Elke bloem heeft zijn eigen betekenis; Juli, Het symboliseert onschuld, feest, plezier en vrede.
€22,95
Mooi dun armbandje met gouden kraaltjes en in het midden een goud plaatje met de geboortebloem "Juni". Elke bloem heeft zijn eigen betekenis; Juni, Het symboliseert romantiek, vreugde, schoonheid en moed.
€22,95
Mooi dun armbandje met gouden kraaltjes en in het midden een goud plaatje met de geboortebloem "Mei". Elke bloem heeft zijn eigen betekenis; Mei, Het symboliseert geluk, transformatie, jeugd en zuiverheid.
€24,95
Mooi dun armbandje met grotere witte kralen in verschillende vormen, met tussendoor gouden kraaltjes. Aan het armbandje hangt een goud hartje. Het armbandje is makkelijk in lengte verstelbaar door de schuifsluting.