Lobibeads

LOBIBEADS is sinds 2013 uitgegroeid van hobby tot internationaal sieradenmerk. Bij Lobibeads vind je handgemaakte sieraden voor vrouwen. Ieder halfjaar wordt er een nieuwe uitgebreide en unieke collectie ontworpen. Samen met ons productieteam in Europa passen we de ontwerpen aan totdat we helemaal tevreden zijn. De collecties bestaan voornamelijk uit armbanden gemaakt van verschillende materialen zoals kralen, edelstenen, draad en bieden veel variatie in kleur.
Maar ook prachtige kettinkjes en ringen hebben z in de collectie die perfect samen gaan met de modecollecties van dit seizoen. Kettinkjes om het populaire ‘layering’ effect te creëren, ook de ringetjes met initialen zijn mega populair op het moment.

 

 

Filters
Sort by
Price filter
All
€0,00 - €50,00
€50,00 - €60,00
Filter by brands
€14,95
MOOI DUN HANDGEMAAKT ARMBANDJE MET GOUDEN KRAALTJES IN COMBINATIE MET ROZE EN RODE EN TWEE SPECIALE KRALEN IN HET MIDDEN.
€19,95
MOOI SMAL ENKELBANDJE MET WITTE, TURQUOISE EN GOUDE KRAALTJES.
€39,95
LOBIBEADS KETTING CHOKER MET HANGERS IN ZILVER. MOOIE KORTE RONDE KETTING MET RONDOM EEN PAAR HANGERTJES IN EEN RONDE VORM MET DAARIN EEN ZWART RONDJE.
€19,95
MOOI GOUD ENKELBANDJE MET TAUPE EN ZEEGROENE KRALEN. BIJ DE SLUITING ZITTEN TWEE KLEINE KRALEN MET EEN SOORT TIJGERPRINT EN DAARTUSSENIN EEN GOUDKLEURIG STER HANGERTJE.
€14,95
Mooi dun armbandje met bruine en gouden kraaltjes. Armbandje is in lengte verstelbaar.
€14,95
Mooie dun zwart armbandje met in het midden gouden kraaltjes. Het armbandje is in lengte verstelbaar.
€14,95
Mooi smal armbandje met bruine, gouden en zwarte kraaltjes. Het armbandje is in lengte verstelbaar.
€14,95
Mooi fijn bruin armbandje met gouden kraaltjes in het midden. Het armbandje is in lengte verstelbaar.
€14,95
Mooie armbandje met gouden, paarse en zwarte kraaltjes. Het armbandje is in lengte verstelbaar.
€14,95
Mooie creme armbandje met gouden kraaltjes. In het middel een bedel met een zonnetje met daarin een wit steentje. Het armbandje is in lengte verstelbaar.
€14,95
Mooi smal armbandje met donker bruine, zwarte en gouden kraaltjes. Het armbandje is in lengte verstelbaar.
€12,95
gave gouden munt bedel met reliëf voor om aan een willekeurige ketting te hangen.
€39,95
LOBIBEADS KETTING PALM & SPEELKAART IN ZILVER. MOOIE LANGE ANKER KETTING MET EEN LANGWERPIG PLAATJE ERAAN MET DAAROP 2 STERREN.
€44,95
LOBIBEADS KETTING PALM & SPEELKAART IN GOUD. MOOIE LANGE ANKER KETTING MET EEN LANGWERPIG PLAATJE ERAAN MET DAAROP 2 STERREN.
€39,95
LOBIBEADS KETTING PALM & SPEELKAART IN ZILVER. MOOIE LANGE ANKER KETTING MET 2 BEDELS ERAAN; DE EEN IS EEN PALMBOON DE ANDER EEN AAS SPEELKAART.
€14,95
Mooie smal armbandje met gouden en groene kraaltjes. Het armbandje is in lengte verstelbaar.
€19,95
Mooie dunne armbandjes, de armbandjes zitten aan elkaar vast bij de sluiting. Het armbandje heeft gouden, groene en donkere kraaltjes. Het armbandjes is in lengte verstelbaar.
€14,95
Mooi dun groen armbandje met in het midden gouden kraaltjes. Armbandje is in lengte verstelbaar.
€14,95
MOOIE SMAL ARMBANDJE MET WITTE EN ZILVEREN KLEINE KRAALTJES EN VIJF GROTERE ZWARTE RONDE KRALEN. HET ARMBANDJE IS VERSTELBAAR.
€14,95
Mooi dun armbandje met beige en gouden kraaltjes. In het midden zit een rond groen stenen kraaltje. Het armbandje is in lengte verstelbaar.
€14,95
Mooie dun armbandje met beige, zwarte en gouden kraaltjes. In het midden van het armbandje zit een rond steen kraaltje. Het armbandje is in lengte verstelbaar.
€14,95
Mooi smal armbandje met bruine en gouden steentjes. Het armbandje is in lengte verstelbaar.
€14,95
Mooie breder armbandje met beige, bronze/gouden, zwarte kraaltjes. Het armbandje is in lengte verstelbaar.
€14,95
Mooie dun armbandje in het beige met in het midden een bedel met een zonnetje en zwart steentje. Het armbandje is in lengte verstelbaar.