Lobibeads

LOBIBEADS is sinds 2013 uitgegroeid van hobby tot internationaal sieradenmerk. Bij Lobibeads vind je handgemaakte sieraden voor vrouwen. Ieder halfjaar wordt er een nieuwe uitgebreide en unieke collectie ontworpen. Samen met ons productieteam in Europa passen we de ontwerpen aan totdat we helemaal tevreden zijn. De collecties bestaan voornamelijk uit armbanden gemaakt van verschillende materialen zoals kralen, edelstenen, draad en bieden veel variatie in kleur.
Maar ook prachtige kettinkjes en ringen hebben z in de collectie die perfect samen gaan met de modecollecties van dit seizoen. Kettinkjes om het populaire ‘layering’ effect te creëren, ook de ringetjes met initialen zijn mega populair op het moment.

 

 

Sort by
Price filter
All
€0,00 - €50,00
€50,00 - €60,00
Filter by brands
Filter by Kleuren
€39,95
LOBIBEADS KETTING CHOKER MET HANGERS IN ZILVER. MOOIE KORTE RONDE KETTING MET RONDOM EEN PAAR HANGERTJES IN EEN RONDE VORM MET DAARIN EEN ZWART RONDJE.
€19,95
€15,96
Mooi dun touw armbandje met oranje en gouden kralen. Het armbandje is makkelijk in maat te verstellen en zelf om en af te doen door de schuifsluiting.
€44,95
LOBIBEADS KETTING KAPITTELSTOKJE IN GOUD. STOERE LANGE KETTING MET KAPITTELSTOKJE EN SLOTJE AAN DE VOORKANT DMV HET STOKJE DOOR HET RINGETJE.
€21,95
€17,56
Mooi dun armbandje met gouden en oranje kralen. Het armbandje is makkelijk in maat te verstellen en zelf om en af te doen door de schuifsluiting.
€29,95
€23,96
Mooie brede witte kralen armband met oranje rand en verspringend oranje en gouden kraaltjes. Het armbandje is makkelijk in maat te verstellen en zelf om en af te doen door de schuifsluiting.
€22,95
€18,36
Mooi dun armbandje met gouden kraaltjes en in het midden een goud plaatje met de geboortebloem "Maart". Elke bloem heeft zijn eigen betekenis; Maart, Het symboliseert wedergeboorte, vergeving, creativiteit en innerlijke reflectie.
€29,95
€23,96
Mooi dun gouden armbandje met in het midden de bedels van hoop geloof liefde. Het armbandje is makkelijk in maat te verstellen en zelf om en af te doen door de schuifsluiting.
€22,95
€18,36
Mooi dun armbandje met gouden kraaltjes en in het midden een goud plaatje met de geboortebloem "Augustus". Elke bloem heeft zijn eigen betekenis; Augustus, Het symboliseert vrede, luxe, dromen en troost.
€21,95
€17,56
Mooi dun armbandje met witte kraaltjes, in het midden zit een driehoekje met turquoise kraaltjes. De armband is makkelijk in maat te verstellen door de schuifsluiting.
€24,95
€19,96
Mooi dun armbandje met gouden kraaltjes, in het midden zitten 3 bedels in de vorm van een kindje. Armbandje is makkelijk in maat de verstellen door de schuifsluiting. Bij elk bandje zit een kaartje met een mooie tekst!
€24,95
€19,96
Mooi dun armbandje met grotere zacht roze kralen in verschillende vormen, met tussendoor gouden kraaltjes. Aan het armbandje hangt een goud hartje. Het armbandje is makkelijk in lengte verstelbaar door de schuifsluting.
€19,95
€15,96
Mooi dun touw armbandje met turquoise en gouden kralen. Het armbandje is makkelijk in maat te verstellen en zelf om en af te doen door de schuifsluiting.
€19,95
€15,96
Mooi dun touw armbandje met witte en gouden kralen. Het armbandje is makkelijk in maat te verstellen en zelf om en af te doen door de schuifsluiting.
€27,95
€22,36
Mooi breed armbandje met oranje kraaltjes en verspringend gouden kraaltjes met in het midden een wit rond kraaltje. Het armbandje is makkelijk in maat te verstellen en zelf om en af te doen door de schuifsluiting.
€21,95
€17,56
Mooi dun armbandje met gouden kraaltjes, oranje touwtje en verspringend witte, turquoise en bruine kraaltjes. Het armbandje is makkelijk in maat te verstellen en zelf om en af te doen door de schuifsluiting.
€21,95
€17,56
Mooie goudkleurige armband met in het midden een gouden zeester met witten binnenkant. De armband is makkelijk in maat te verstellen door de schuifsluiting.
Sale
Goud Zeester Wit Bracelet
€21,95
€17,56
Mooie dun armbandje met met gouden en roze kraaltjes. De armband is makkelijk in maat te verstellen doormiddel van de schuifsluiting.
€22,95
€18,36
Mooi dun armbandje met gouden kraaltjes en in het midden een goud plaatje met de geboortebloem "Januari". Elke bloem heeft zijn eigen betekenis; Juli, Het symboliseert onschuld, feest, plezier en vrede.
€22,95
€18,36
Mooi dun armbandje met gouden kraaltjes en in het midden een goud plaatje met de geboortebloem "Juni". Elke bloem heeft zijn eigen betekenis; Juni, Het symboliseert romantiek, vreugde, schoonheid en moed.
€22,95
€18,36
Mooi dun armbandje met gouden kraaltjes en in het midden een goud plaatje met de geboortebloem "Mei". Elke bloem heeft zijn eigen betekenis; Mei, Het symboliseert geluk, transformatie, jeugd en zuiverheid.
€39,95
LOBIBEADS KETTING KAPITTELSTOKJE IN ZILVER. STOERE LANGE KETTING MET KAPITTELSTOKJE EN SLOTJE AAN DE VOORKANT DMV HET STOKJE DOOR HET RINGETJE.
€21,95
€17,56
Mooi small wit armbandje met in het midden wit en gouden kraaltjes. Het armbandje is makkelijk in maat te verstellen en zelf om en af te doen door de schuifsluiting.
€21,95
€17,56
Mooi small turquoise armbandje met in het midden turquoise en gouden kraaltjes. Het armbandje is makkelijk in maat te verstellen en zelf om en af te doen door de schuifsluiting.
€21,95
€17,56
Mooi small roze armbandje met in het midden roze en gouden kraaltjes. Het armbandje is makkelijk in maat te verstellen en zelf om en af te doen door de schuifsluiting.