Lobibeads

LOBIBEADS is sinds 2013 uitgegroeid van hobby tot internationaal sieradenmerk. Bij Lobibeads vind je handgemaakte sieraden voor vrouwen. Ieder halfjaar wordt er een nieuwe uitgebreide en unieke collectie ontworpen. Samen met ons productieteam in Europa passen we de ontwerpen aan totdat we helemaal tevreden zijn. De collecties bestaan voornamelijk uit armbanden gemaakt van verschillende materialen zoals kralen, edelstenen, draad en bieden veel variatie in kleur.
Maar ook prachtige kettinkjes en ringen hebben z in de collectie die perfect samen gaan met de modecollecties van dit seizoen. Kettinkjes om het populaire ‘layering’ effect te creëren, ook de ringetjes met initialen zijn mega populair op het moment.

 

 

Sort by
Price filter
All
€0,00 - €50,00
€50,00 - €60,00
Filter by brands
Filter by Kleuren
€15,95
Mooi dun armbandje met gouden kraaltjes, tussendoor zit er een grotere gouden kraal. Armbandje is makkelijk in maat de verstellen door de schuifsluiting.
€19,95
MOOI SMAL ENKELBANDJE MET WITTE, TURQUOISE EN GOUDE KRAALTJES.
€39,95
LOBIBEADS KETTING CHOKER MET HANGERS IN ZILVER. MOOIE KORTE RONDE KETTING MET RONDOM EEN PAAR HANGERTJES IN EEN RONDE VORM MET DAARIN EEN ZWART RONDJE.
€16,95
Mooie armband met gouden en zwarte kraaltjes. De armband is handig in maat te verstellen door de schuif sluiting.
€19,95
MOOI GOUD ENKELBANDJE MET TAUPE EN ZEEGROENE KRALEN. BIJ DE SLUITING ZITTEN TWEE KLEINE KRALEN MET EEN SOORT TIJGERPRINT EN DAARTUSSENIN EEN GOUDKLEURIG STER HANGERTJE.
€22,95
Mooi dun armbandje met gouden kraaltjes en in het midden een goud plaatje met de geboortebloem "December". Elke bloem heeft zijn eigen betekenis; December, Het symboliseert hoop, eeuwig leven, vruchtbaarheid en succes.
€19,95
Mooie smal armbandje met gouden kraaltjes en wit draadje. Het armbandje is makkelijk in lengte verstelbaar door de schuifsluting.
€16,95
Mooi armbandje met zwarte en gouden kraaltjes. Het armbandje is heel makkelijk in maat te verstellen door de schuifsluiting.
€16,95
Mooi zwart gevlochten armbandje met in het midden gouden kraaltjes. De armband is makkelijk in maat te verstellen door de schuifsluiting.
€16,95
Mooi dun armbandje met verschillende kralen en goud draadje. Het armbandje is makkelijk in lengte verstelbaar door de schuifsluting.
€39,95
LOBIBEADS KETTING PALM & SPEELKAART IN ZILVER. MOOIE LANGE ANKER KETTING MET EEN LANGWERPIG PLAATJE ERAAN MET DAAROP 2 STERREN.
€22,95
Mooi dun armbandje met gouden kraaltjes en in het midden een goud plaatje met de geboortebloem "Augustus". Elke bloem heeft zijn eigen betekenis; Augustus, Het symboliseert vrede, luxe, dromen en troost.
€22,95
Mooi dun armbandje met gouden kraaltjes en in het midden een goud plaatje met de geboortebloem "Mei". Elke bloem heeft zijn eigen betekenis; Mei, Het symboliseert geluk, transformatie, jeugd en zuiverheid.
€19,95
Mooie dun armbandje met kleine gouden kraaltjes. In het midden zitten 4 platte witte kraaltjes. Het armbandje is makkelijk in lengte verstelbaar door de schuifsluting.
€16,95
Mooi licht beige kleurig armbandje, met gouden, en witte kraaltjes. De armband is makkelijk in lengte verstelbaar door de schuifsluiting.
€22,95
Mooi dun armbandje met gouden kraaltjes en in het midden een goud plaatje met de geboortebloem "Juni". Elke bloem heeft zijn eigen betekenis; Juni, Het symboliseert romantiek, vreugde, schoonheid en moed.
€22,95
Mooi dun armbandje met gouden kraaltjes en in het midden een goud plaatje met de geboortebloem "Maart". Elke bloem heeft zijn eigen betekenis; Maart, Het symboliseert wedergeboorte, vergeving, creativiteit en innerlijke reflectie.
€24,95
Mooi dun armbandje met grotere witte kralen in verschillende vormen, met tussendoor gouden kraaltjes. Aan het armbandje hangt een goud hartje. Het armbandje is makkelijk in lengte verstelbaar door de schuifsluting.
€16,95
Mooi armbandje met gouden kraaltjes en in het midden zwarte kraaltjes. Het armbandje is makkelijk in lengte verstelbaar door de schuif sluiting.
€15,95
Mooi dun armbandje met zilveren, zalm, lichtbruine kralen en parels. Armband is in maat verstelbaar door de handige schuifsluiting.
€22,95
Mooi dun armbandje met gouden kraaltjes en in het midden een goud plaatje met de geboortebloem "November". Elke bloem heeft zijn eigen betekenis; November, Het symboliseert geluk, vriendschap, optimisme en vreugde
€22,95
Mooi dun armbandje met gouden kraaltjes en in het midden een goud plaatje met de geboortebloem "September". Elke bloem heeft zijn eigen betekenis; September, Het symboliseert liefde, leven, groei en dromen.
€22,95
Mooi dun armbandje met gouden kraaltjes en in het midden een goud plaatje met de geboortebloem "Januari". Elke bloem heeft zijn eigen betekenis; Januari, Het symboliseert onschuld, sympathie, hoop en zuiverheid.
€24,95
Mooi dun armbandje met grotere zacht roze kralen in verschillende vormen, met tussendoor gouden kraaltjes. Aan het armbandje hangt een goud hartje. Het armbandje is makkelijk in lengte verstelbaar door de schuifsluting.