Lobibeads

LOBIBEADS is sinds 2013 uitgegroeid van hobby tot internationaal sieradenmerk. Bij Lobibeads vind je handgemaakte sieraden voor vrouwen. Ieder halfjaar wordt er een nieuwe uitgebreide en unieke collectie ontworpen. Samen met ons productieteam in Europa passen we de ontwerpen aan totdat we helemaal tevreden zijn. De collecties bestaan voornamelijk uit armbanden gemaakt van verschillende materialen zoals kralen, edelstenen, draad en bieden veel variatie in kleur.
Maar ook prachtige kettinkjes en ringen hebben z in de collectie die perfect samen gaan met de modecollecties van dit seizoen. Kettinkjes om het populaire ‘layering’ effect te creëren, ook de ringetjes met initialen zijn mega populair op het moment.

 

 

Sort by
Price filter
All
€0,00 - €50,00
€50,00 - €60,00
Filter by brands
Filter by Kleuren
€19,95
MOOI SMAL ENKELBANDJE MET WITTE, TURQUOISE EN GOUDE KRAALTJES.
€19,95
MOOI GOUD ENKELBANDJE MET TAUPE EN ZEEGROENE KRALEN. BIJ DE SLUITING ZITTEN TWEE KLEINE KRALEN MET EEN SOORT TIJGERPRINT EN DAARTUSSENIN EEN GOUDKLEURIG STER HANGERTJE.
€39,95
LOBIBEADS KETTING CHOKER MET HANGERS IN ZILVER. MOOIE KORTE RONDE KETTING MET RONDOM EEN PAAR HANGERTJES IN EEN RONDE VORM MET DAARIN EEN ZWART RONDJE.
€14,95
Mooi dun armbandje met bruine, zwarte, licht blauwe en gouden kraaltjes. In het midden hangt een bedel in de vorm van een ster. Armbandje is in lengte verstelbaar.
€15,95
Mooi dun armbandje met witte en gouden kraaltjes en parelkraaltjes. Het armbandje heeft een schuif sluiting waardoor hij voor iedereen draagbaar is.
€14,95
Mooie breder armbandje met beige, bronze/gouden, zwarte kraaltjes. Het armbandje is in lengte verstelbaar.
€15,95
Mooi dun armbandje met witte en zilveren kraaltjes, in het midden zit een bruin en zalm kleurig kraaltjes. Armbandje is makkelijk in maat verstelbaar door de handige schuifsluiting.
€14,95
Mooi smal armbandje met bruine en gouden steentjes. Het armbandje is in lengte verstelbaar.
€14,95
Mooie creme armbandje met gouden kraaltjes. In het middel een bedel met een zonnetje met daarin een wit steentje. Het armbandje is in lengte verstelbaar.
€44,95
LOBIBEADS KETTING KAPITTELSTOKJE IN GOUD. STOERE LANGE KETTING MET KAPITTELSTOKJE EN SLOTJE AAN DE VOORKANT DMV HET STOKJE DOOR HET RINGETJE.
€15,95
Mooi dun armbandje met zilveren, zalm, lichtbruine kralen en parels. Armband is in maat verstelbaar door de handige schuifsluiting.
€15,95
Mooi dun armbandje met zilveren en beige/roze kraaltjes. Armbandje is in maat verstelbaar door de handige schuifsluiting.
€15,95
Mooi dun armbandje met zilveren kraaltjes, tussendoor zitten er grotere kraaltjes tussen. Armbandje is in maat verstelbaar door de handige schuifsluiting.
€15,95
Mooi armbandje met zalm en zilver kleurige kraaltjes. Armbandje is makkelijk in maat te verstellen door de handige schuifsluiting.
€15,95
Mooi dun armbandje met gouden kraaltjes, wit en bruin draad. Armband is in maat verstelbaar door de handige schuifsluiting.
€14,95
Mooi smal armbandje met bruine, gouden en zwarte kraaltjes. Het armbandje is in lengte verstelbaar.
€44,95
LOBIBEADS KETTING PALM & SPEELKAART IN GOUD. MOOIE LANGE ANKER KETTING MET 2 BEDELS ERAAN; DE EEN IS EEN PALMBOON DE ANDER EEN AAS SPEELKAART.
€39,95
LOBIBEADS KETTING KAPITTELSTOKJE IN ZILVER. STOERE LANGE KETTING MET KAPITTELSTOKJE EN SLOTJE AAN DE VOORKANT DMV HET STOKJE DOOR HET RINGETJE.
€15,95
Mooi dun armbandje met gouden en witte kraaltjes. Met in het midden een rond en dikker steenachtige kraaltjes. Armbandje is makkelijk in maat verstelbaar door de handige schuifsluting.
€15,95
Mooi dun armbandje met witte, gouden en taupe kleurige kraaltjes. Armbandje is makkelijk in maat te verstellen door de handige schuifsluiting.
€15,95
Mooi dun armbandje met gouden kraaltjes, tussendoor zit er een grotere gouden kraal. Armbandje is makkelijk in maat de verstellen door de schuifsluiting.
€15,95
Mooi dun armbandje wit en gouden kraaltjes. Armbandje is makkelijk in maat verstelbaar door handige schuifsluiting.
€14,95
Mooi smal armbandje met donker bruine, zwarte en gouden kraaltjes. Het armbandje is in lengte verstelbaar.
€14,95
Mooie dun armbandje in het beige met in het midden een bedel met een zonnetje en zwart steentje. Het armbandje is in lengte verstelbaar.