Lobi Beads

LOBIBEADS is sinds 2013 uitgegroeid van hobby tot internationaal sieradenmerk. Bij Lobibeads vind je handgemaakte sieraden voor vrouwen. Ieder halfjaar wordt er een nieuwe uitgebreide en unieke collectie ontworpen. Samen met ons productieteam in Europa passen we de ontwerpen aan totdat we helemaal tevreden zijn. De collecties bestaan voornamelijk uit armbanden gemaakt van verschillende materialen zoals kralen, edelstenen, draad en bieden veel variatie in kleur.
Maar ook prachtige kettinkjes en ringen hebben z in de collectie die perfect samen gaan met de modecollecties van dit seizoen. Kettinkjes om het populaire ‘layering’ effect te creëren, ook de ringetjes met initialen zijn mega populair op het moment.

 

 

Filters
Sort by
Price filter
All
€0,00 - €50,00
€50,00 - €70,00
Filter by brands
€19,95
DEZE GOUDEN HARTJES HEBBEN EEN DIAMETER VAN 8 MM. ZE HEBBEN EEN VINTAGE LOOK EN IN HET HARTJE STAAT HET LOGO VAN LOBI BEADS.
€24,95
DEZE ZILVEREN HARTJES HEBBEN EEN DIAMETER VAN 8 MM. ZE HEBBEN EEN VINTAGE LOOK EN IN HET HARTJE STAAT HET LOGO VAN LOBIBEADS.
€14,95
LOBIBEADS ARMBAND PAREL WIT GOUD. SMAL ARMBANDJE BESTAANDE UIT GRIJS WAXDRAAD MET EEN PAAR GOUDEN MIYUKI KRALEN EN IN HET MIDDEN EEN WITTE PAREL. HET ARMBANDJE IS VERSTELBAAR MET EEN PULL-TIE SLUITING (DIT PAST IEDEREEN) EN IS MAKKELIJK OM ZELF AF TE DOEN
€19,95
LOBIBEADS ARMBAND MIYUKI BEIGE. BREDER ARMBANDJE BESTAANDE UIT DRIE EN IN HET MIDDEN VIJF RIJTJES MIYUKI KRAALTJES IN DE KLEUREN WIT, GOUD EN BEIGE. HET ARMBANDJE IS VERSTELBAAR MET EEN PULL-TIE SLUITING (DIT PAST IEDEREEN) EN IS MAKKELIJK OM ZELF AF TE D
€29,95
LOBIBEADS OORBEL HOOPS KLEIN IN HET ZILVER. MOOIE BASIC RINGETJES, REDELIJK DIK, OM SAMEN TE KUNNEN MATCHEN MET ANDERE TOFFE OORBELLETJES!
€34,95
LOBIBEADS OORBEL HOOPS KLEIN IN HET GOUD. MOOIE BASIC RINGETJES, REDELIJK DIK, OM SAMEN TE KUNNEN MATCHEN MET ANDERE TOFFE OORBELLETJES!
€39,95
LOBIBEADS KETTING PALM & SPEELKAART IN ZILVER. MOOIE LANGE ANKER KETTING MET EEN LANGWERPIG PLAATJE ERAAN MET DAAROP 2 STERREN.
€39,95
LOBIBEADS KETTING PALM & SPEELKAART IN ZILVER. MOOIE LANGE ANKER KETTING MET 2 BEDELS ERAAN; DE EEN IS EEN PALMBOON DE ANDER EEN AAS SPEELKAART.
€39,95
LOBIBEADS KETTING CHOKER MET HANGERS IN ZILVER. MOOIE KORTE RONDE KETTING MET RONDOM EEN PAAR HANGERTJES IN EEN RONDE VORM MET DAARIN EEN ZWART RONDJE.
€65,95
LOBIBEADS KETTING HANGER OVAAL IN GOUD. MOOIE LANGE KETTING MET EEN DRUPPELVORMIGE OPEN HANGER MET DAARIN RONDJES.
€39,95
LOBIBEADS KETTING KAPITTELSTOKJE IN ZILVER. STOERE LANGE KETTING MET KAPITTELSTOKJE EN SLOTJE AAN DE VOORKANT DMV HET STOKJE DOOR HET RINGETJE.
€44,95
LOBIBEADS KETTING KAPITTELSTOKJE IN GOUD. STOERE LANGE KETTING MET KAPITTELSTOKJE EN SLOTJE AAN DE VOORKANT DMV HET STOKJE DOOR HET RINGETJE.
€54,95
LOBIBEADS KETTING Y-SHAPE IN GOUD. SIERLIJKE LANGE KETTING VAN KLEINE BALLETJES AFGEWISSELD MET EEN WAT GROTER BALLETJE. DE KETTING KRIJGT ZIJN Y VORM DOOR HET METALEN V STUKJE IN HET MIDDEN.
€19,95
LOBIBEADS ARMBAND GEWEVEN MIYUKI KRAALTJES IN OLIJFGROEN & GOUD. HET ZIJN 4 RIJEN KRAALTJES WAARVAN DE BOVENSTE GOUD IS. HET ARMBANDJE IS VERSTELBAAR MET EEN PULL-TIE SLUITING (DIT PAST IEDEREEN) EN IS MAKKELIJK OM ZELF AF TE DOEN.
€19,95
LOBIBEADS ARMBAND GEWEVEN MIYUKI KRAALTJES IN ROOD & GOUD. HET ZIJN 4 RIJEN KRAALTJES WAARVAN DE BOVENSTE ZILVER IS. HET ARMBANDJE IS VERSTELBAAR MET EEN PULL-TIE SLUITING (DIT PAST IEDEREEN) EN IS MAKKELIJK OM ZELF AF TE DOEN.
€19,95
LOBIBEADS ARMBAND GEWEVEN MIYUKI KRAALTJES IN WIT & GOUD. HET ZIJN 4 RIJEN KRAALTJES WAARVAN DE BOVENSTE EN ONDERSTE GOUD ZIJN. HET ARMBANDJE IS VERSTELBAAR MET EEN PULL-TIE SLUITING (DIT PAST IEDEREEN) EN IS MAKKELIJK OM ZELF AF TE DOEN.
€19,95
LOBIBEADS ARMBAND GEWEVEN MIYUKI KRAALTJES IN ZWART, PARELMOER EN GOUD. HET ZIJN 3 RIJEN KRAALTJES IN BLOKJES PATROON. HET ARMBANDJE IS VERSTELBAAR MET EEN PULL-TIE SLUITING (DIT PAST IEDEREEN) EN IS MAKKELIJK OM ZELF AF TE DOEN.
€19,95
LOBIBEADS ARMBAND GEWEVEN MIYUKI KRAALTJES IN BORDEAUX ROOD EN GOUD. HET ZIJN 4 RIJEN KRAALTJES WAARVAN DE BOVENSTE GOUD IS. HET ARMBANDJE IS VERSTELBAAR MET EEN PULL-TIE SLUITING (DIT PAST IEDEREEN) EN IS MAKKELIJK OM ZELF AF TE DOEN.
€14,95
LOBIBEADS ARMBAND MIYUKI TURQUOISE. DUN ARMBANDJE BESTAANDE UIT EEN RIJTJE MIYUKI KRAALTJES IN DE KLEUREN TURQUOISE BLAUW, ZILVER EN ROOD. HET ARMBANDJE IS VERSTELBAAR MET EEN PULL-TIE SLUITING (DIT PAST IEDEREEN) EN IS MAKKELIJK OM ZELF AF TE DOEN.
€19,95
LOBIBEADS ARMBAND MIYUKI TURQUOISE SILVER. BREDER ARMBANDJE BESTAANDE UIT VIJF RIJTJES MIYUKI KRAALTJES IN DE KLEUREN TURQUOISE BLAUW EN ZILVER. HET ARMBANDJE IS VERSTELBAAR MET EEN PULL-TIE SLUITING (DIT PAST IEDEREEN) EN IS MAKKELIJK OM ZELF AF TE DOEN.
€19,95
LOBIBEADS ARMBAND GLASKRALEN PEACH. BREDER ARMBANDJE BESTAANDE UIT DRIE EN IN HET MIDDEN VIJF RIJTJES MIYUKI KRAALTJES IN DE KLEUREN BRUIN, ZALM ROZE EN ZILVER. HET ARMBANDJE IS VERSTELBAAR MET EEN PULL-TIE SLUITING (DIT PAST IEDEREEN) EN IS MAKKELIJK OM
€14,95
LOBIBEADS ARMBAND MIYUKI GROEN ROZE GOUD. SMAL ARMBANDJE BESTAANDE UIT TWEE RIJTJES MET MIYUKI KRAALTJES IN DE KLEUREN GROEN, ROZE EN GOUD. HET ARMBANDJE IS VERSTELBAAR MET EEN PULL-TIE SLUITING (DIT PAST IEDEREEN) EN IS MAKKELIJK OM ZELF AF TE DOEN.
€19,95
LOBIBEADS ARMBAND MIYUKI ROZE ZILVER. BREED ARMBANDJE BESTAANDE UIT VIJF RIJTJES MET MIYUKI KRAALTJES IN DE KLEUREN ZACHT ROZE EN ZILVER IN HET MIDDEN. HET ARMBANDJE IS VERSTELBAAR MET EEN PULL-TIE SLUITING (DIT PAST IEDEREEN) EN IS MAKKELIJK OM ZELF AF T
€14,95
LOBIBEADS ARMBAND PEACH EDELSTEEN. SMAL ARMBANDJE BESTAANDE UIT WIT WAXDRAAD MET EEN PAAR ORANJE MIYUKI KRALEN EN IN HET MIDDEN EEN GROTE PERZIK KLEURIGE HALFEDELSTEEN. HET ARMBANDJE IS VERSTELBAAR MET EEN PULL-TIE SLUITING (DIT PAST IEDEREEN) EN IS MAKKE