Juliette has a gun

Romano Ricci, de kleinzoon van Nina Ricci, heeft in 2005 het parfum Juliette Has a Gun op de markt gebracht. Het merk is geïnspireerd op Shakespeare’s Julia, vertaald naar de vrouw van nu. Een stoere vrouw die weet wat ze wil.
Het aanbod van Juliette Has a Gun geuren is gedurfder, dynamischer en toch poëtisch. Haar parfum, haar verleidingswapen, haar gun. De juliette has a gun geuren dansen rond de roos: zacht en doornig tegelijkertijd.
Heerlijke niche geuren waarbij iedereen tegen je zal zeggen: ‘ik weet niet wat het is wat jij op hebt maar wat ruik jij ongelofelijk lekker’

Filters
Sort by
Price filter
All
€0,00 - €50,00
€50,00 - €100,00
€100,00 - €150,00
€150,00 - €150,00
Filter by brands
€120,00
JULIETTE HAS A GUN MAD MADAME. EEN GROENE CHYPRE GEUR DIE DRAAIT OM DE ROOS, DE ZWARTE BES KNOP EN DE HOUTACHTIGE MODERNE AMBROXAN. HOT, EXPLOSIEF, LAAT GEEN TWIJFEL BESTAAN OVER DE INTENTIES.
€110,00
JULIETTE HAS A GUN NOT A PERFUME. EEN GEUR GEMAAKT VAN EEN ENKEL ELEMENT GENAAMD CETALOX, MEESTAL IN DE PARFUMERIE GEBRUIKT ALS BASISNOOT, MAAR SPEELT HIER DE HOOFDROL … EEN VOORDEEL VAN DEZE SPECIFIEKE SAMENSTELLING IS DAT HET VOLLEDIG VRIJ VAN ALLERGENE
€110,00
JULIETTE HAS A GUN LADY VENGEANCE. DE ZEER ELEGANTE MAAR STEKELIGE BULGAARSE ROOS TROUWT MET PATCHOULI EN VANILLE OM EEN FIJNE ELEGANTIE TE CREËREN, ZOWEL HEDENDAAGS ALS ONVERMIJDELIJK.
€110,00
JULIETTE HAS A GUN GENTLEWOMAN. EEN MANNELIJKE GEUR GEWIJD AAN VROUWEN. DE TOON DRAAIT OM DE NEROLI-ESSENTIE, HET ABSOLUTE ORANJEBLOESEM EN EEN MUSKY-HOUTACHTIGE BASIS. EEN REGRESSIEVE GEUR OOK, TERWIJL DE ALMOND ESSENCE ONS TERUG NAAR DE KINDERTIJD BRENG
€110,00
JULIETTE HAS A GUN SUNNY SIDE UP. SUNNY SIDE UP IS EEN COMPOSITIE VAN SANDELHOUT MET EEN AANGENAME HOUTACHTIGE, ROMIGE BAAN. EEN «HAPPY THERAPY», OM UW DAG TE VERLICHTEN EN UW GEEST OP TE VROLIJKEN. OMDAT WE ALLEMAAL EEN KLEINE WANDELING AAN DE ZONNIGE KA
€110,00
JULIETTE HAS A GUN MISS CHARMING. EEN GEUR DIE INGENIGHEID EN HELDERHEID COMBINEERT. EEN MIX VAN MAROKKAANSE ROOS, WILDE BESSEN EN MUSK DIE ZORGT VOOR SENSUELITEIT EN ELEGANTE.
€85,00
JULIETTE HAS A GUN ‘VANILLA VIBES’ EAU DE PARFUM. VANILLA VIBES IS EEN COMPOSITIE VAN ZOUT EN VANILLE, WAARDOOR DE OVERWELDIGHEID VAN VANILLE WORDT OMGEZET IN EEN KRACHTIGE MAAR ELEGANTE EN SENSUELE VROUWELIJKE GEUR. EEN ODE AAN AVONTUUR EN VRIJHEID!
€110,00
PEAR INC. IS EEN GEUR OPGEBOUWD ROND EEN GROENE PEER, LIGGEND OP EEN MELKACHTIG HART VAN MUSKUS EN EEN TWIST VAN AMBROXAN OM ZIJN MODERNITEIT TE VERHEFFEN. EEN HEMELSE GEUR DIE GELUK, ZONNIGE DAGEN EN POSITIVITEIT ROEPT!
€130,00
DE OVERDOSIS VARIANT VAN ‘NOT A PERFUME’. EEN GEUR GEMAAKT VAN EEN ENKEL ELEMENT GENAAMD CETALOX, MEESTAL IN DE PARFUMERIE GEBRUIKT ALS BASISNOOT, MAAR SPEELT HIER DE HOOFDROL … EEN VOORDEEL VAN DEZE SPECIFIEKE SAMENSTELLING IS DAT HET VOLLEDIG VRIJ VAN A
€120,00
JULIETTE HAS A GUN CITIZEN QUEEN. DE PARFUM IS EEN MYSTERIEUS EN VERSLAVEND ALDEHIC CHYPRE, OP HET KRUISPUNT VAN MODERNE EN KLASSIEKE PARFUMS. ROMEO … WEES GEWAARSCHUWD!
€120,00
JULIETTE HAS A GUN VENGEANCE EXTREME. EEN CHYPRE-GEUR DIE ZIJN INTENSITEIT ONTLEENT AAN EEN ONGEWONE DOSERING VAN PATCHOULI, BULGAARSE ROOS EN VANILLE. EEN HEERLIJKE SENSUELE GEUR.
€110,00
EEN LUCHTIGE GEUR DIE ZO COMFORTABEL E NO-NONSENSE IS ALS JE FAVORIETE OUDE SPIJKERBROEK! ZOWEL GESCHIKT VOOR HET WERK ALS VOOR EEN INFORMELE DATE. EEN DROMERIGE EN NOSTALGISCHE GEUR VAN COMFORTABELE NOTEN, LIGGEND OP EEN ZIJDEZACHTE BASIS VAN ROMIGE MUSK
€120,00
JULIETTE HAS A GUN MIDNIGHT OUD. DE BIJZONDERHEID VAN DEZE GEUR IS DE UNIEKE MIX VAN LUXE AMBERKLEURIGE EN VERKWIKKENDE PATCHOULI OPGEBOUWD ROND DE COMPLEXITEIT EN DIEPGANG VAN OUD HOUT.
€110,00
JULIETTE HAS A GUN MOSCOW MULE. DE LEKKERE FRISS COCKTAIL IS NU OMGEZET IN EEN GEUR GECREËERD VAN DE HEERLIJKE INGREDIENTEN ZOALS LIMOEN EN GEMBER. PITTIG & SEXY! EEN PLEZIER ZONDER LIMIET EN OM ZONDER MATE TE CONSUMEREN.
€110,00
WULPS, SENSUEEL, PROVOCEREND. LIPSTICK FEVER IS EEN VROUWELIJKE GEUR GEMAAKT VAN O.A INGREDIENTEN ALS IRIS, FRAMBOOS, VANILLE EN PATCHOULI.
€120,00
JULIETTE HAS A GUN ANOTHER OUD. DE GEUR IS EEN DIEP HOUTACHTIGE SAMENSTELLING VAN OOSTERS HOUT MET INGREDIENTEN ZOALS FRAMBOOS, BERGAMOT EN MUSKUS. EEN MYSTERIEUZE EN ORIGINELE GEUR DIE UNIEK EN KENMERKEND IS.
€110,00
JULIETTE HAS A GUN ANYWAY. EEN MIX VAN MUSKS, BOSSEN EN CITRUSTONEN KOMEN SAMEN IN EEN HELDERE, SUBTIELE EN AANHOUDENDE GEUR. KENMERKEND EN GESCHIKT VOOR ZOWEL DE DAMES ALS DE HEREN.
€85,00
JULIETTE HAS A GUN MMMM. EEN HEBZUCHTIG AKKOORD VAN VANILLA EN NEROLI. EEN OLFACTIEVE ZOETHEID DIE DE ZINTUIGEN BETOVERT EN ONMIDDELLIJK PLEZIER OPWEKT.
€110,00
JULIETTE HAS A GUN ROMANTINA. EEN MUSKUSACHTIGE SAMENSTELLING MET O.A INGREDIËNTEN ALS BERGAMOT, ORANJE BLOESEM, PATCHOULI EN VANILLE. ROMANTINA IS EEN FLIRTIGE VROUWELIJKE GEUR.
Romantina