Bobby Rose

Bobby Rose is een handgemaakte sieradenlijn ontstaan in Amsterdam. De materialen komen allemaal uit het midden oosten en is of gold filled of van de hoogste kwaliteit gold plated. De maakster Sousha Arendse draagt haar sieraden 24/7 en vind het dan ook belangrijk dat de sieraden hun kleur niet verliezen.
Bobby Rose is bekend onder de bloggers zoals Claartje Rose, Queen of Jetlags en Lizzy van der Ligt, je ziet de sieraden dan ook vaak voorbij komen bij de grootste instagram accounts. Ook staat het vaak in de bladen zoals Linda, glamour en Happinez.
Kortom een mega populair merk met de mooiste juweeltjes waar je heel hebberig van wordt als je er eenmaal 1 in je bezit hebt. De oorbelletjes gaan per stuk waardoor het merk super goed te mixen en matchen is. Een populaire trend op dit moment.

Bekijk hier een filmpje over Bobby Rose

 

 
Filters
Sort by
Price filter
All
€0,00 - €50,00
€50,00 - €80,00
Filter by brands
€55,00
BOBBY ROSE SOLEIL RING GOLD. PRACHTIG SMAL RINGETJE MET BOVENOP EEN RONDE MUNT MET EEN VERVAAGDE AFBEEDLING VAN QUEEN ELISABETH II.
€30,00
BOBBY ROSE SWAROVSKI CLIP EARRING WHITE. SUPER MOOIE RINGETJES MET WITTE RONDE SWAROVSKI STEENTJES.
€32,50
MOOI HANDGEMAAKT GOUDKLEURIGE HOOP OORBEL MET EEN GOLD-FILLED SCHELP BEDELTJE EN PAREL ERAAN. DE DIAMETER VAN DE OORBEL IS 1CM. LET OP: DEZE OORBEL WORDT VERKOCHT PER STUK, HET IS DUS GEEN PAAR.
€30,00
MOOI HANDGEMAAKT GOUDKLEURIGE HOOP OORBEL MET EEN GOLD-FILLED ZEESTER ERAAN. DE DIAMETER VAN DE OORBEL IS 1CM. LET OP: DEZE OORBEL WORDT VERKOCHT PER STUK, HET IS DUS GEEN PAAR.
€27,50
BOBBY ROSE TWISTED EARRING PRACHTIG KLEIN RINGETJE MET EEN DIAMETER VAN 2 CM. LET OP DE OORBELLETJES GAAT PER STUK EN NIET PER SET!
€30,00
BOBBY ROSE TWIG EARRING GOLD. LEUK RING OORBELLETJE MET DAARAAN EEN BEDELTJE VAN EEN TAKJE MET BLADEREN ERAAN GERICHT NAAR BENEDEN.

DEZE OORBEL WORDT VERKOCHT PER STUK, HET IS DUS GEEN PAAR.
€32,50
MOOI HANDGEMAAKT GOUDKLEURIGE HOOP OORBEL MET EEN ONYX STEEN ERAAN IN DE VORM VAN EEN DRUPPEL. DE DIAMETER VAN DE OORBEL IS 1CM. LET OP: DEZE OORBEL WORDT VERKOCHT PER STUK, HET IS DUS GEEN PAAR.
€32,50
MOOIE GOUDEN BREDE HOOP OORBEL. VANAF HET OOR LOOPT HIJ NAAR ONDER STEEDS BREDER UIT EN WEER SMAL TERUG NAAR HET OOR. DIT IS DE MIDDELSTE MAAT (ZIE FOTO).

DEZE OORBEL WORDT VERKOCHT PER STUK, HET IS DUS GEEN PAAR.
€30,00
PRACHTIG KLEIN RING OORBELLETJE OMRINGD DOOR MOOIE RONDE SWAROVSKI STEENTJES IN DE KLEURENTINTEN ZWART, ROZE, PAARS, GRIJS.

DEZE OORBEL WORDT VERKOCHT PER STUK, HET IS DUS GEEN PAAR.
€30,00
BOBBY ROSE ONYX CLIP EARRINGS CLASSIC NOIR. SUPER MOOIE RINGETJE MET ZWARTE RONDE ONYX STEENTJES.
€27,50
MOOIE HANDGEMAAKT GOUDKLEURIGE HOOP OORBEL MET EEN KORAAL KLEURIGE STEENTJE ERAAN IN DE VORM VAN EEN DRUPPEL. DE DIAMETER VAN DE OORBEL IS 1CM. LET OP: DEZE OORBEL WORDT VERKOCHT PER STUK, HET IS DUS GEEN PAAR.
€30,00
BOBBY ROSE PAPILLON EARRING GOLD. MOOI RING OORBELLETJE IN HET GOUD MET AAN DE VOORKANT EEN WIT SWAROVSKI STEENTJE.

DEZE OORBEL WORDT VERKOCHT PER STUK, HET IS DUS GEEN PAAR.
€27,50
BOBBY ROSE LUCKY BALL SMALL EARRING GOLD. LEUK RING OORBELLETJE MET DAARAAN EEN KLEIN RINGETJE MET BALLETJE.

DEZE OORBEL WORDT VERKOCHT PER STUK, HET IS DUS GEEN PAAR.
€32,50
BOBBY ROSE CLASSIC EARRING LUCKY BALL MEDIUM IS EEN PRACHTIG RINGETJE MET EEN DIAMETER VAN 2 CM. LET OP DE OORBELLETJES GAAT PER STUK EN NIET PER SET! DE FOTO MET MODEL ZIJN DE LUCKY BALL XL AFGEBEELD, DEZE MEDIUM MAAT IS DUS EEN STUK KLEINER!
€27,50
BOBBY ROSE GOLD CHAIN EARRING PRACHTIG KLEIN RINGETJE MET EEN DIAMETER VAN 1 CM. LET OP DE OORBELLETJES GAAT PER STUK EN NIET PER SET!
€65,00
MOOIE HANDGEMAAKT BREDE GOLD-FILLED ZEGELRING, MET EEN OOG EROP. DE RING IS 1 MAAT. DE RING HEEFT EEN OPENING AAN DE ACHTERKANT, WAARDOOR IEDEREEN HEM PAST.
€27,50
MOOI HANDGEMAAKT GOUDKLEURIGE HOOP OORBEL MET EEN KLEIN BORDEAUX ROOD STEENTJE ERAAN. DE DIAMETER VAN DE OORBEL IS 1CM. LET OP: DEZE OORBEL WORDT VERKOCHT PER STUK, HET IS DUS GEEN PAAR.
€60,00
MOOIE GOUDEN OVALE RING OORBEL MET DAARAAN EEN PRACHTIGE BEDEL IN DE VORM VAN OPEN BLOEM.

DEZE OORBEL WORDT VERKOCHT PER STUK, HET IS DUS GEEN PAAR.
€60,00
MOOIE GOUDEN BREDE RING BESTAANDE UIT ZEVEN SMALLE RINGETJES AAN ELKAAR GESMOLTEN MET ELK EEN APART GOLVENDE DETAILS ERIN.
€65,00
BOBBY ROSE PERLA FLOWER NECKLACE GOLD. MOOI SMAL KETTINKJE MET DAARAAN EEN HANGER VAN EEN BLOEM MET IN HET MIDDEN EEN WIT PARELTJE.
€27,50
MOOI HANDGEMAAKT GOUDKLEURIGE HOOP OORBEL MET 2 JADE KLEURIGE STEENTJES EN 1 GOLD-FILLED KRAALTJE ERAAN. DE DIAMETER VAN DE OORBEL IS 1CM. LET OP: DEZE OORBEL WORDT VERKOCHT PER STUK, HET IS DUS GEEN PAAR.
€65,00
PRACHTIGE SMALLE GOUDEN KETTING MET DAARAAN HANGEND EEN KLEIN WIT SWAROVSKI STEENTJES.
€50,00
MOOIE GOUDEN RING MET HELEMAAL RONDOM GROTE SCHAKELS.
€55,00
MOOIE SMALLE GOUDEN RING MET OVERLOPEND BOVENOP EEN MOOI GOUDEN HARTJE.