Blinckstar

Blinckstar bestaat sinds 2010 en staat voor vrouwelijk en stoer. Het zijn mooie fijne sieraden vaak met een bedel, prachtig natuursteentje in goud en zilver. 

De sieraden zijn altijd verpakt in prachtige verpakkingen waardoor het een feestje is om deze juweeltjes als cadeautje weg te geven.

MATERIALEN
De sieraden van Blinckstar worden gemaakt van materialen van over de hele wereld, zoals half-edelstenen, parelmoer, schelp, zoetwaterparels, glas, hout, keramiek en allerlei andere interessante, bijzondere en mooie grondstoffen.

De metalen onderdelen zijn Gold Filled, echt zilver en goud op zilver. En alle materialen zijn nickelvrij.

Gold Filled (ook wel Rolled gold), heeft als kern voor de stevigheid een "basis metaal", oftewel een heel dun stukje metaal in het midden zoals messing, met relatief gezien heel veel goud er om heen (zie afbeelding). Gold Filled moet, net als echt goud, gekeurd worden. Er zit dan ook altijd een merkje in. Goud heb je in verschillende karaten: 14, 18, 20, 22 en 24kt. 24kt goud is puur en zuiver goud, daar kun je met je tanden een afdruk in maken. Hoe lager je gaat in gehalte hoe meer andere metalen erin verwerkt zitten en hoe harder het goud wordt. Gold Filled heeft als het ware 100 keer meer goud dan Gold Plated materiaal en gaat daarom bijna je leven lang mee! Het basis metaal en het goud wordt doormiddel van hitte en druk aan elkaar bevestigd.

Gold Plated heeft vaak een veel dikker basis metaal in het midden en een relatief dun laagje goud er overheen. Gold Plated kun je wel dikker of dunner laten vergullen maar het materiaal Gold Filled gaat altijd langer mee.

Goud op zilver wordt ook veel gebruikt, dat is als basis echt zilver 925 met daarover heen een laagje goud, dit kan ook dun of dik, maar helaas zal goud op zilver altijd uiteindelijk zilver worden omdat het er af slijt, dus uiteindelijk houd je dan zilver over. Als de laag goud dik genoeg is dan mag het artikel ook Vermeil heten, maar dan moet de laag minstens 2.5micron goud bevatten. Dit gaat wel meerdere jaren mee, maar uiteindelijk is het nog steeds minder dan Gold Filled.

Filters
Sort by
Price filter
All
€0,00 - €50,00
€50,00 - €70,00
Filter by brands
€39,95
PRACHTIGE LANGE KETTING VAN BLINCKSTAR, MET DAARAAN EEN MOOIE GROENE STEEN VAN MALACHITE TUBE, EEN GOUD KRUIS EN EEN ZWART KRAALTJE.
€29,95
MOOI FIJN KETTINKJE MET MATT ZWARTE EN ZILVEREN KRAALTJES MET DAARAAN ZILVEREN BALLETJES. ZILVEREN SLUITING MET EEN BEDEL ERAAN.
€26,95
MOOI GOUD RINGENTJE MET EEN DIAMETER VAN 15MM, MET GOUDE KRAALTJES EN DAARTUSSEN EEN RODE BEDEL IN DE VORM VAN EEN "PEPER"
€29,95
MOOI DUN KETTINKJE VAN BLINCKSTAR MET ZWARTE EN GOUDE KRAALTJES. EEN GOUDE SLUITING MET DAARAAN EEN MOOI ZWART BEDELTJE.
€16,95
BLINCKSTAR RING MINI HEART SILVER. PRACHTIG FIJN RINGETJES MET BOVENOP IN HET MIDDEN EEN KLEIN HARTJE.
€26,95
BLINCKSTAR NECKLACE GLITTER HEART SILVER. PRACHTIGE LANGE FIJNE KETTING MET DAARAAN EEN GROOT OPEN HART, SCHUINHANGEND EN GEDETAILLEERD MET MOOIE GLITTERS.
€29,95
MOOI FIJN KETTINKJE MET ZWARTE EN GOUDE KRALEN EN ROOD/ORANJE ZIRKOON. GOUDE SLUITING MET EEN BEDEL.
€24,95
MOOI RINGETJE MET EEN DIAMETER VAN 20MM MET ZWART EN GOUDE KRALEN.
€26,95
BLINCKSTAR RING SILVER BALLS HEART IN CIRCLE ON TOP. LEUK FIJN RINGENTJE BETAANDE UIT KLEINE BOLLETJES/KOGELTJES AAN ELKAAR, MET IN HET MIDDEN EEN RONDJE MET ZWART PLAATJE, MET HIEROP EEN KLEIN HARTJE.
€24,95
MOOI FIJN KETTINKJE VAN BLINCKSTAR, MET ZWARTE EN ZILVEREN KRAALTJES. ZILVEREN SLUITING MET ZWARTE BEDEL ERAAN.
€39,95
MOOI GOUD RINGENTJE MET EEN DIAMETER VAN 20 MM MET 3 GOUDE KRALEN EN 3 GOUDEN HANGENDE BALLETJES.
€22,95
BLINCKSTAR RING MINI HEART GOLD. PRACHTIG FIJN RINGETJES MET BOVENOP IN HET MIDDEN EEN KLEIN HARTJE.
€49,95
BLINCKSTAR EARRING STUD FLOWER CREAM TASSLE GOLD. MOOIE KNOP-OORBELLEN MET DAARAAN TWEE HOOP RINGEN ONDER ELKAAR DIE WORDEN VERBONDEN MET EEN MOOIE GOUDEN BLOEM. AAN DE ONDERSTE GROTE RING HANGEN SIERLIJKE CREME KLEURIG KWASTJES.
€16,95
BLINCKSTAR EARRING STUD BEE SILVER. MOOIE KNOP-OORBELLETJES MET ZILVEREN BIJEN.
€44,95
MOOI FIJN KETTINKJE MET ZWARTE EN GOUDE KRAALTJES, MET DAARAAN 5 GOUDE BALLETJES. GOUDE SLUITING MET DAARAAN EEN RONDE BEDEL.
€19,95
MOOI GOUD RINGENTJE MET EEN DIAMETER VAN 15 MM MET DAARAAN EEN GOUD KRUISJE.
€22,95
MOOI FIJN GOUD KLEURIG RINGETJE IN EEN GEVLOCHTEN LOOK.
€39,95
BLINCKSTAR NECKLACE WHITE LIPS GOLD. PRACHTIGE LANGE FIJNE KETTING MET DAARAAN EEN GROTE BEDEL VAN EEN WITTE OPEN MOND.
€19,95
MOOIE LICHT GEBOGEN ZILVEREN STUD OORBELLEN VAN BLINCKSTAR MET 3 STERRETJES ACHTER ELKAAR.
€16,95
BLINCKSTAR EARRING STUD BOW SILVER. MOOIE KNOP-OORBELLETJES MET ZILVEREN STRIKJES.
€49,95
MOOIE ELEGANTE STUD OORBELLEN IN HET ZILVER. MET EEN STER AAN DE VOORKANT EN AAN DE ACHTERKANT 3 LOSSE KETTINKJES.
€29,95
MOOI GOUD RINGENTJE MET EEN DIAMETER VAN 15MM, MET MAT ZWARTE EN GOUDE KRALEN MET DAARTUSSEN EEN STER BEDEL IN HET GOUD.
€39,95
MOOI RINGENTJE MET EEN DIAMETER VAN 20 MM MET DAARAAN RODE/MAT ZWARTE/GOUDE KORAAL KRAALTJES EN ERTUSSEN EEN GOUD ZON BEDELTJE.