Blinckstar

Blinckstar bestaat sinds 2010 en staat voor vrouwelijk en stoer. Het zijn mooie fijne sieraden vaak met een bedel, prachtig natuursteentje in goud en zilver. 

De sieraden zijn altijd verpakt in prachtige verpakkingen waardoor het een feestje is om deze juweeltjes als cadeautje weg te geven.

MATERIALEN
De sieraden van Blinckstar worden gemaakt van materialen van over de hele wereld, zoals half-edelstenen, parelmoer, schelp, zoetwaterparels, glas, hout, keramiek en allerlei andere interessante, bijzondere en mooie grondstoffen.

De metalen onderdelen zijn Gold Filled, echt zilver en goud op zilver. En alle materialen zijn nickelvrij.

Gold Filled (ook wel Rolled gold), heeft als kern voor de stevigheid een "basis metaal", oftewel een heel dun stukje metaal in het midden zoals messing, met relatief gezien heel veel goud er om heen (zie afbeelding). Gold Filled moet, net als echt goud, gekeurd worden. Er zit dan ook altijd een merkje in. Goud heb je in verschillende karaten: 14, 18, 20, 22 en 24kt. 24kt goud is puur en zuiver goud, daar kun je met je tanden een afdruk in maken. Hoe lager je gaat in gehalte hoe meer andere metalen erin verwerkt zitten en hoe harder het goud wordt. Gold Filled heeft als het ware 100 keer meer goud dan Gold Plated materiaal en gaat daarom bijna je leven lang mee! Het basis metaal en het goud wordt doormiddel van hitte en druk aan elkaar bevestigd.

Gold Plated heeft vaak een veel dikker basis metaal in het midden en een relatief dun laagje goud er overheen. Gold Plated kun je wel dikker of dunner laten vergullen maar het materiaal Gold Filled gaat altijd langer mee.

Goud op zilver wordt ook veel gebruikt, dat is als basis echt zilver 925 met daarover heen een laagje goud, dit kan ook dun of dik, maar helaas zal goud op zilver altijd uiteindelijk zilver worden omdat het er af slijt, dus uiteindelijk houd je dan zilver over. Als de laag goud dik genoeg is dan mag het artikel ook Vermeil heten, maar dan moet de laag minstens 2.5micron goud bevatten. Dit gaat wel meerdere jaren mee, maar uiteindelijk is het nog steeds minder dan Gold Filled.

Filters
Sort by
Price filter
All
€0,00 - €50,00
€50,00 - €70,00
Filter by brands
€29,95
BLINCKSTAR NECKLACE WHITE LIPS SILVER. PRACHTIGE LANGE FIJNE KETTING MET DAARAAN EEN GROTE BEDEL VAN EEN WITTE OPEN MOND.
€29,95
MOOIE GOUDE HANG OORBELLEN MET EEN MEDIUM MAAT SCHELP BEDEL ERAAN.
€22,95
MOI GOUD RINGETJE MET EEN DIAMETER VAN 20MM, MET RODE KRAALTJES EN GOUDE - WITTE RONDE KRAALTJES.
€19,95
BLINCKSTAR EARRING STUD HEART SILVER. MOOIE KNOP-OORBELLETJES MET A-SYMMETRISCHE ZILVEREN HARTJES.
€26,95
MOOI FIJN VERSTELBAAR ARMBANDJE MET KLEINE WIT, GOUD EN RODE KRAALTJES, IN HET MIDDEN 8 GROTERE GROENE KRAALTJES.
€24,95
MOOI FIJN VERSTELBAAR ARMBANDJE MET RODE KRAALTJES, EN VERDEELD GOUDE EN GROENE KRAALTJES, EN GOUDE SLUITING.
€24,95
MOOI RINGETJE MET EEN DIAMETER VAN 20MM MET ZWART EN GOUDE KRALEN.
€29,95
MOOI GOUD RINGENTJE MET EEN DIAMETER VAN 15MM, MET MAT ZWARTE EN GOUDE KRALEN MET DAARTUSSEN EEN STER BEDEL IN HET GOUD.
€22,95
MOOI FIJN GOUD KLEURIG RINGETJE IN EEN GEVLOCHTEN LOOK.
€22,95
BLINCKSTAR RING MINI HEART GOLD. PRACHTIG FIJN RINGETJES MET BOVENOP IN HET MIDDEN EEN KLEIN HARTJE.
€39,95
BLINCKSTAR NECKLACE WHITE LIPS GOLD. PRACHTIGE LANGE FIJNE KETTING MET DAARAAN EEN GROTE BEDEL VAN EEN WITTE OPEN MOND.
€16,95
MOOIE KLEINE ZILVEREN STER STUD/KNOP OORBELLEN.
€24,95
GAAF ZILVEREN STUD OORBELLETJE MET "LOVE" ONDER ELKAAR!
€22,95
MOOI LIEF KLEIN GOUDKLEURIG VLINDER STUD/KNOPJE.
€24,95
MOOI SUBTIELE OORBELLEN IN HET GOUD. MET 4 KLEINE GOUDE RONDE KRAALTJES, 2 GROTERE GOUDE RONDE KRAALTJES EN 3 TURQUOISE KLEURIGE PLATTE RONDE KRAALTJES. DE OORBEL HEEFT EEN DIAMETER VAN 20MM.
€22,95
MOOI FIJN VERSTELBAAR ARMBANDJE, MET WITTE EN GOUDE KRAALTJES EN 8 RODE KRAALTJES VERDEELT OVER HET ARMBANDJE. EN EEN GOUDE SLUITING.
€29,95
MOOI FIJN VERSTELBAAR ARMBANDJE IN HET GOUD, MET WIT-ROOD-TURQUOISE-GROEN-GOUDE KRAALTJES, EN IN HET MIDDEN EEN WIT STERRETJE.
€49,95
MOOIE ELEGANTE STUD OORBELLEN IN HET ZILVER. MET EEN STER AAN DE VOORKANT EN AAN DE ACHTERKANT 3 LOSSE KETTINKJES.
€16,95
BLINCKSTAR RING MINI HEART SILVER. PRACHTIG FIJN RINGETJES MET BOVENOP IN HET MIDDEN EEN KLEIN HARTJE.
€26,95
BLINCKSTAR RING DOUBLE HEART GOLD. PRACHTIG FIJN RINGETJES MET BOVENOP IN HET MIDDEN TWEE KLEINE HARTJES DIE MET DE PUNTEN AAN ELKAAR LIGGEN.
€14,95
BLINCKSTAR EARRING STUD FLOWER SILVER. MOOIE KNOP-OORBELLETJES MET ZILVEREN BLOEMEN.
€14,95
BLINCKSTAR EARRING STUD FLOWER GOLD. MOOIE KNOP-OORBELLETJES MET GOUDEN BLOEMEN.
€16,95
BLINCKSTAR EARRING STUD CLOVER SILVER. MOOIE KNOP-OORBELLETJES MET ZILVEREN KLAVERTJES.
€39,95
BLINCKSTAR EARRING EARTHREADER STAR IN GOLD. MOOIE LANGE KETTING OORBEL MET AAN HET BEGIN EEN STAAFJE. AAN DE KETTING ZIT EEN OPEN STER. JE KAN ZELF VARIËREN MET DE LENGTE.