Blinckstar

Blinckstar bestaat sinds 2010 en staat voor vrouwelijk en stoer. Het zijn mooie fijne sieraden vaak met een bedel, prachtig natuursteentje in goud en zilver. 

De sieraden zijn altijd verpakt in prachtige verpakkingen waardoor het een feestje is om deze juweeltjes als cadeautje weg te geven.

MATERIALEN
De sieraden van Blinckstar worden gemaakt van materialen van over de hele wereld, zoals half-edelstenen, parelmoer, schelp, zoetwaterparels, glas, hout, keramiek en allerlei andere interessante, bijzondere en mooie grondstoffen.

De metalen onderdelen zijn Gold Filled, echt zilver en goud op zilver. En alle materialen zijn nickelvrij.

Gold Filled (ook wel Rolled gold), heeft als kern voor de stevigheid een "basis metaal", oftewel een heel dun stukje metaal in het midden zoals messing, met relatief gezien heel veel goud er om heen (zie afbeelding). Gold Filled moet, net als echt goud, gekeurd worden. Er zit dan ook altijd een merkje in. Goud heb je in verschillende karaten: 14, 18, 20, 22 en 24kt. 24kt goud is puur en zuiver goud, daar kun je met je tanden een afdruk in maken. Hoe lager je gaat in gehalte hoe meer andere metalen erin verwerkt zitten en hoe harder het goud wordt. Gold Filled heeft als het ware 100 keer meer goud dan Gold Plated materiaal en gaat daarom bijna je leven lang mee! Het basis metaal en het goud wordt doormiddel van hitte en druk aan elkaar bevestigd.

Gold Plated heeft vaak een veel dikker basis metaal in het midden en een relatief dun laagje goud er overheen. Gold Plated kun je wel dikker of dunner laten vergullen maar het materiaal Gold Filled gaat altijd langer mee.

Goud op zilver wordt ook veel gebruikt, dat is als basis echt zilver 925 met daarover heen een laagje goud, dit kan ook dun of dik, maar helaas zal goud op zilver altijd uiteindelijk zilver worden omdat het er af slijt, dus uiteindelijk houd je dan zilver over. Als de laag goud dik genoeg is dan mag het artikel ook Vermeil heten, maar dan moet de laag minstens 2.5micron goud bevatten. Dit gaat wel meerdere jaren mee, maar uiteindelijk is het nog steeds minder dan Gold Filled.

Filters
Sort by
Price filter
All
€0,00 - €50,00
€50,00 - €70,00
Filter by brands
€39,95
BLINCKSTAR NECKLACE WHITE LIPS GOLD. PRACHTIGE LANGE FIJNE KETTING MET DAARAAN EEN GROTE BEDEL VAN EEN WITTE OPEN MOND.
€22,95
BLINCKSTAR EARRING HOOP WHITE FLOWER SILVER. PRACHTIGE RING OORBEL MET DAARAAN EEN GROTE WIITE PARELMOER BLOEM BEDEL, DE RING GAAT DOOR HET MIDDEN VAN DE BLOEM.
€29,95
BLINCKSTAR NECKLACE WHITE LIPS SILVER. PRACHTIGE LANGE FIJNE KETTING MET DAARAAN EEN GROTE BEDEL VAN EEN WITTE OPEN MOND.
€26,95
BLINCKSTAR NECKLACE GLITTER HEART SILVER. PRACHTIGE LANGE FIJNE KETTING MET DAARAAN EEN GROOT OPEN HART, SCHUINHANGEND EN GEDETAILLEERD MET MOOIE GLITTERS.
€14,95
BLINCKSTAR EARRING STUD FLOWER GOLD. MOOIE KNOP-OORBELLETJES MET GOUDEN BLOEMEN.
€22,95
BLINCKSTAR RING DOUBLE HEART SILVER. PRACHTIG FIJN RINGETJES MET BOVENOP IN HET MIDDEN TWEE KLEINE HARTJES DIE MET DE PUNTEN AAN ELKAAR LIGGEN.
€19,95
BLINCKSTAR EARRING STUD STAR CLIMBER GOLD. MOOIE KNOP-OORBELLETJES MET EEN GOUDEN KRUIS.
€14,95
BLINCKSTAR EARRING STUD MINI TRIANGLE SILVER. MOOIE KNOP-OORBELLETJES MET ZILVEREN DRIEHOEKJES.
€19,95
BLINCKSTAR EARRING STUD BOW GOLD. MOOIE KNOP-OORBELLETJES MET GOUDEN STRIKJES.
€29,95
BLINCKSTAR EARRING EARTHREADER STAR IN SILVER. MOOIE LANGE KETTING OORBEL MET AAN HET BEGIN EEN STAAFJE. AAN DE KETTING ZIT EEN OPEN STER. JE KAN ZELF VARIËREN MET DE LENGTE.
€16,95
BLINCKSTAR RING MINI HEART SILVER. PRACHTIG FIJN RINGETJES MET BOVENOP IN HET MIDDEN EEN KLEIN HARTJE.
€19,95
BLINCKSTAR RING MINI HEART GOLD. PRACHTIG FIJN RINGETJES MET BOVENOP IN HET MIDDEN EEN KLEIN HARTJE.
€26,95
BLINCKSTAR RING DOUBLE HEART GOLD. PRACHTIG FIJN RINGETJES MET BOVENOP IN HET MIDDEN TWEE KLEINE HARTJES DIE MET DE PUNTEN AAN ELKAAR LIGGEN.
€14,95
BLINCKSTAR EARRING STUD MINI TRIANGLE GOLD. MOOIE KNOP-OORBELLETJES MET GOUDEN DRIEHOEKJES.
€19,95
BLINCKSTAR EARRING STUD CLOVER GOLD. MOOIE KNOP-OORBELLETJES MET GOUDEN KLAVERTJES.
€16,95
BLINCKSTAR EARRING STUD BOW SILVER. MOOIE KNOP-OORBELLETJES MET ZILVEREN STRIKJES.
€22,95
BLINCKSTAR EARRING STUD HEART GOLD. MOOIE KNOP-OORBELLETJES MET A-SYMMETRISCHE GOUDEN HARTJES.
€29,95
BLINCKSTAR EARRING HOOP FLOWER GOLD. PRACHTIGE RING OORBEL MET DAARAAN EEN GOUDEN BLOEMEN BEDEL, DE RING GAAT DOOR HET MIDDEN VAN DE BLOEM.
€49,95
BLINCKSTAR EARRING STUD FLOWER CREAM TASSLE GOLD. MOOIE KNOP-OORBELLEN MET DAARAAN TWEE HOOP RINGEN ONDER ELKAAR DIE WORDEN VERBONDEN MET EEN MOOIE GOUDEN BLOEM. AAN DE ONDERSTE GROTE RING HANGEN SIERLIJKE CREME KLEURIG KWASTJES.
€69,95
BLINCKSTAR EARRING HOOK FRESHWATER CREAM GOLD. MOOIE HANG OORBEL MET EEN KLEIN RINGETJE MET DAARAN VERSCHILLENDE DETAILS ZOALS EEN PARELMOER VISVORMIGE HANGER, VISSENGRAAT KETTING, WITTE PAREL EN EEN KLEIN CREME KLEURIG KWASTJE.
€19,95
BLINCKSTAR EARRING STUD BEE GOLD. MOOIE KNOP-OORBELLETJES MET GOUDEN BIJEN.
€39,95
BLINCKSTAR EARRING EARTHREADER STAR IN GOLD. MOOIE LANGE KETTING OORBEL MET AAN HET BEGIN EEN STAAFJE. AAN DE KETTING ZIT EEN OPEN STER. JE KAN ZELF VARIËREN MET DE LENGTE.
€22,95
BLINCKSTAR EARRING HOOK OPEN STAR M IN GOLD. MOOIE HANG OORBEL MET DAARAAN EEN OPEN STER BEDEL IN EEN MEDIUM MAAT.
€19,95
BLINCKSTAR EARRING HOOP FLOWER SILVER. PRACHTIGE RING OORBEL MET DAARAAN EEN GOUDEN BLOEMEN BEDEL, DE RING GAAT DOOR HET MIDDEN VAN DE BLOEM.