Betty Bogaers

Betty Bogaers Jewellery is een verfijnd sieradenlabel dat in 2009 is opgericht door Betty Bogaers. Sinds 2011 wordt het label gerund door Betty en Jeske samen. Binnen de collectie draait alles om verfijning en details. De sieraden gaan perfect samen met je garderobe en benadrukken je persoonlijke stijl. Sieraden moeten net dat stukje extra aan je outfit geven, zodat het meteen ‘af’ is.

De karakteristieken die bij de sieraden passen zijn: stoer, fris, klassiek, subtiel en eenvoud. Voor de collectie worden hoogwaardige materialen gebruikt, waaronder 925 sterling zilver, (op zilver verguld) goud, edelstenen en slangenleer. Ook worden de ‘bedels’ veelal bewerkt zodat ze een “oude” uitstraling geven. In de sieraden vind je een mix and match van oud en nieuw en door het handwerk is geen item exact hetzelfde.

Filters
Sort by
Price filter
All
€0,00 - €50,00
€50,00 - €100,00
€100,00 - €100,00
Filter by brands
€69,95
mooie goudkleurige oorbellen in de vorm van zwaluwen en stud oorbel. de set van 3 oorbellen bestaat uit; een stud zwaluw oorbel, een grote stud zwaluw oorbel die een parel vast houd en een ronde stud oorbel met een parel eraan. de oorbellen word als een s
€39,95
mooie goudkleurige stud oorbel. bovenaan de oorbel zitten kleine bolletjes in de vorm van een driehoek met daaraan een kettinkje met zwarte onyx steentjes. de diameter van de oorbel is 0,5 cm.
€12,50
mooie goudkleurige stud oorbel. de oorbel heeft kleine bolletjes die de letter 'b' vormen.
€59,95
mooie goudkleurige ring, met in het midden een bewerkte plaat met daarop een maansteen.
€69,95
mooi hoop oorbellen in het goud met daaraan 4 gekleurde steentjes, maria bedel, kettinkjes en een kruisje.
€44,95
mooie goudkleurige hoop oorbellen met daaraan een bedel in de vorm van een oud tien cent muntje. deze oorbellen gaan per set
€54,95
mooie goudkleurige stud oorbellen met 3 vintage munten. 2 oude munten onder elkaar en 1 maria munt die voor de onderste hangt. totale oorbel heeft een lengte van 1,8 cm en een breedte van 0,8 cm.
€89,95
Mooie stud oorbel in de vorm van een grote waaier met daaraan een chain. De oorbellen zijn assymetrich en worden als set verkocht!
€24,95
Fijn goudkleurig armbandje met in het midden jade groene en tijger kleurige kraaltjes. Het armbandje is in maat te verstellen dus iedereen past hem. Onderaan het armbandje zit een bedeltje in de vorm van een ster, aan de uiteindes zitten 2 goude kraaltjes
€59,95
Mooie goude hoop oorbellen met 5 muntjes eraan. Het ringetje heeft een diameter van 1cm en sluit nauw aan op de oorlel. Oorbellen worden in set verkocht.
€69,95
prachtige ring/stud oorbellen in een groene kleur omringd door een gouden slang, echt een eye-catcher!
€49,95
mooie kleine ring oorbellen met daaraan een drupper vormige groene steen met een antieke look.
€59,95
Mooi goud kleurig click hoop oorbelletje, aan het ringetje hangen 5 kleine sterretjes. Let op: de oorbel word per set verkocht!
€59,95
Mooie goudkleurige hoop oorbellen met een ronde bedel met zwart. Rondom de bedel zitten kleine goude bolletjes, waardoor de bedel op een zonnetje lijkt. Let op: de oorbel word per set verkocht!
€14,95
mooie goudkleurige stud oorbel in de vorm van een zwaluw vogeltje.
€12,50
mooie goudkleurige stud oorbel. de oorbel heeft kleine bolletjes die de letter 'h' vormen.
€79,95
Mooie goudkleurige hoop oorbel. De hoop oorbel is mooi met de hand bewerkt en word naar het midden toe breder. Let op: de oorbel word per set verkocht.
€99,95
prachtige knop oorbellen met een grote ovale roze rosequartz steen met daarop een gouden hagedis. echt een eye-catcher!
€79,95
mooie goude oorbellen set met zwarte accenten. de set bestaat uit 5 oorbellen. 1 stud oorbel met zwart steentje, 1 studd oorbel in de vorm an een bloem, 1 stud oorbel met een kettinkje met zwartte balletjes, 1 stud oorbel met een zwart kraaltje eraan, en
€11,50
mooie zilver kleurige asymmetrische hart knopjes. deze stud gaat per stuk.
€12,50
mooie goudkleurige stud oorbel. de oorbel heeft kleine bolletjes die de letter 'f' vormen.
€39,95
mooie goud kleurige stuk oorbellen in de vorm van een kruis met zwarte zirkonia steentjes. deze stud gaat per stuk.
€69,95
mooie goud kleurige hoop oorbellen met daaraan verschillende bedels en parels.
€79,95
Mooie goudkleurige stud oorbellen in de vorm van een waaier. De waaier heeft ongeveer een diameter van 2cm. Oorbellen worden in set verkocht.