Anna + Nina

Het prachtige sieraden merk ANNA + NINA is een Nederlands merk waarbij founders Anna de Lanoy Meijer & Nina Poot zich hebben laten inspireren door hun Aziatische reizen naar Thailand, Bali en India. Hun liefde voor geschiedenis, films, kunst en natuur heeft ervoor gezorgd dat zij coole, out-of-the-box ontwerpen hebben weten te creëren. Gemaakt van rijke materialen zoals zilver, goud, zoetwaterparels, onyx, zacht katoen, velours en messing.

Wij zijn fan!! ♡

Filters
Sort by
Price filter
All
€0,00 - €50,00
€50,00 - €100,00
€100,00 - €150,00
€150,00 - €150,00
Filter by brands
€39,95
PRACHTIGE GOUDEN LANGWERPIGE HANGOORBEL BESTAANDE UIT TWEE OPEN CIRKELS MET DAARIN SYMBOLEN GEÏNSPIREERD OP OUDE HIËROGLIEFEN IN EEN MOOIE GROENTINT EN GOUD.
€44,95
PRACHTIGE GOUDEN LANGWERPIGE BEDEL VOOR OM ZELF AAN EEN KETTING TE HANGEN. OP HET PLAATJE STAAN VIJF EGYPTISCHE SYMBOLEN GEGRAFEERD.
€44,95
PRACHTIGE GOUDEN LANGWERPIGE BEDEL BESTAANDE UIT TWEE OPEN CIRKELS MET DAARIN SYMBOLEN GEÏNSPIREERD OP OUDE HIËROGLIEFEN IN EEN MOOIE GROENTINT EN GOUD. VOOR OM ZELF AAN EEN KETTING TE HANGEN.
€69,95
PRACHTIGE GOUDEN RING OORBELLEN MET ZWART / WIT GEKLEURDE BLOKJES MET DAARAAN EEN MOOIE GROTE RONDE HANGER.
€22,95
GAAF ZILVEREN STUD OORBELLETJE MET IN EEN DRIEHOEK VORM DRIE RONDE KNOPJES WAARVAN ER TWEE ZILVER ZIJN EN EENTJE ORANJE.
€134,95
ANNA + NINA VENUS EARRING GOLD. PRACHTIGE HANG OORBEL IN DE VORM VAN EEN VENUS SCHELP MET DAAROP KORAAL.
DE OORBEL IS HANDGEMAAKT EN WORDT VERKOCHT ALS PAAR.
€29,95
ANNA + NINA SINGLE STARFISH RING EARRING SILVER. TOFFE BEDEL OORBEL IN DE VORM VAN EEN ZEESTER.
DE OORBEL IS HANDGEMAAKT EN WORDT PER STUK VERKOCHT.
€59,95
ANNA + NINA SERPENT MEDAILLON CHARM GOLD. PRACHTIGE OVALE MEDAILLONG BEDEL DIE OPEN KAN EN EEN FOTO IN KAN WORDEN BEWAARD. OP DE VOORKANT STAAT EEN SLANG GEGRAVEERD.
€24,95
ANNA + NINA FORBIDDEN FRUIT CHARM SILVER. SUPER TOFFE BEDEL VAN EEN OPGEGETEN APPEL, OOKWEL DE VERBODEN VRUCHT UIT HET PARADIJS.
€59,95
ANNA + NINA AMOUR NECKLACE SILVER. PRACHTIGE FIJNE KETTING MET DAARAAN EEN BEDEL VAN HET HANDGESCHREVEN WOORD ‘AMOUR’. HET WOORD IS VERTICAAL NAAR BENEDEN EN ONDERAAN HANGT EEN MOOI CORAL STEENTJE.
€34,95
ANNA + NINA SINGLE AMOUR EARRING SILVER. TOFFE HANG OORBEL MET KNOPJE DOOR HET OOR WAARAAN HET WOORD ‘AMOUR’ MET ONDERAAN EEN CORAL STEENTJE HANT. HET WOORD HANGT VERTICAAL NAAR BENEDEN.
LET OP! DEZE OORBEL GAAT PER STUK.
€39,95
ANNA + NINA ISLAND RING EARRING BEAD GOLD. MOOIE HANG RING OORBEL MET DAARAAN HANGEND EEN ZOETWATERPAREL MET KLEIN VERGULD GOUDEN KRAALTJE.

LET OP! DEZE OORBEL GAAT PER STUK.
€49,95
ANNA + NINA SALTY SHELL BRACELET RED BLUE. PRACHTIGE KLEURRIJKE ARMBAND OMRINGD DOOR KLEINE BLAUWE EN RODE KRAALTJES MET TUSSENDOOR WITTE SNIPPERS. DE ARMBAND IS IN MAAT VERSTELBAAR.
€49,95
ANNA + NINA TURQUOISE SEA BRACELET GOLD. PRACHTIGE KLEURRIJKE ARMBAND OMRINGD DOOR KLEINE TURQUOISE BLAUWE EN EEN PAAR GOUDEN KRAALTJES MET TUSSENDOOR DRIE GROTE LANGWERPIGE PARELS. DE ARMBAND IS IN MAAT VERSTELBAAR.
€49,95
PRACHTIGE SET GOUDEN RING OORBELLEN OMRINGD MET OM EN OM SIERLIJKE VIERKANTEN GEKLEURDE VLAKJES IN HET ORANJE EN TURQUOISE BLAUW.
€24,95
MOOI GOUDEN KETTINGKJE HANGEND AAN EEN STUD MET EEN GOUDEN KNOPJE. AAN DE KETTING ZITTEN DRIE MOOIE ZWART ONYX STEENTJES.
€79,95
PRACHTIGE GOUDEN KETTING MET LANGWERPIGE SCHAKELS DIE WORDEN ONDERBROKEN DOOR EEN PAAR PRACHTIGE ZWARTE ONYX STENEN.
€59,95
PRACHTIGE GOUDEN RING OORBELLEN MET SIERLIJKE BOLLETJES EROP EN AAN DE RING HANGT EEN MUNT MET EEN ZONNEN SYMBOOL.
€24,95
MOOI GOUDEN KETTING OORBELLETJE VERBONDEN AAN EEN STUD MET EEN GOUDEN KNOPJE. TUSSEN HET KETTINKJE ZIT EEN GAAF ZWART ONYX STEENTJE.
€49,95
ANNA + NINA AMOUR RING SILVER. MOOIE ZILVEREN RING MET BOVENOP HET WOORD ‘AMOUR’. AAN DE RECHTERKANT HANGT EEN KLEIN ROOD CORAL KRAALTJE.
€49,95
ANNA + NINA EDEN RING SILVER. PRACHTIGE ZILVEREN RING BESTAANDE UIT PARADIJSELIJKE VRUCHTEN AAN ELKAAR
€49,95
ANNA + NINA SERPENT RING SILVER. MOOIE ZILVEREN RING IN DE VORM VAN EEN SLANG, DE RING SLUIT NIET RONDOM MAAR DE STAART EN DE KOP LIGGEN BOVEN ELKAAR. AAN DE KOP HANGT EEN ROOD KORAAL KRAALTJE.
€49,95
ANNA + NINA SERPENT COIN RING SILVER. MOOIE ZILVEREN RING MET BOVENOP EEN ROND MUNTJE MET DAARIN EEN SLANG GEGRAVEERD.
€54,95
ANNA + NINA STELLAR NECKLACE SHORT GOLD. PRACHTIGE MINIMALISTISCHE KETTING IN EEN KORTE LENGTE. DE KETTING WORDT GEDETAILLEERD MET EEN MOOI STER BEDELTJE AAN DE LINKERKANT.