18
Nov
Stine A het PERFECTE cadeautje waar elk vrouwenhart een sprongetje van maakt

THE PERFECT GIFT

Heb je ook altijd het goede voornemen om dit jaar echt op tijd te beginnen met het inkopen van je cadeautjes, maar ga toch altijd weer last minute op zoek naar een gepast cadeau?
En vaak grijp je dan net mis omdat het al is uitverkocht of omdat je toch net niet dat perfecte cadeautje kan vinden wat je in gedachten had.
Een mooi cadeau geven is eigenlijk nog leuker als een cadeautje krijgen, zeker als je zeker weet dat diegene er heel erg blij mee zal zijn. 
Je kan dan toch niet wachten totdat ze het uit gaan pakken en je het gezicht kan zien!

MAAR... een goed cadeau eist een goede planning ;-) 
Begin op tijd met het inslaan van je cadeautjes maar vooral begin op tijd met het BEDENKEN van het cadeautje zodat je genoeg tijd hebt om je cadeau te vinden en te bestellen. Want tijdens de feestdagen is het druk, ook bij de post en je wilt natuurlijk wel dat je cadeautje op tijd binnen komt!

Daarom beginnen wij nu vast met een aantal tip voor de mooiste cadeautjes om je dierbaren blij te maken en er ondanks de omstandigheden te gekke feestdagen van te maken met je familie en vrienden.

In deze blog gaan we je alles vertellen over de oorbellen van Stine A en wat je er allemaal mee kan doen.

 

STINE A

Stine A is een Deens merk alle oorbellen van Stine A zijn gemaakt van 925 sterling zilver en verguld met 18 karaats goud.

Stine A is 1 van onze best verkochte sieraden-lijnen en dat komt vooral omdat het zo speciaal is. De oorbellen worden per stuk verkocht en zijn dus geheel zelf samen te stellen. 
Wat ook erg speciaal is zijn de 'behind' oorbellen. Deze zet je achter je oorlel met een knopje ervoor, zoals je kan zien in dit filmpje.

 

Maar ook de 'draai' oorbelletjes zijn heel populair, bij deze oorbel draai je hem door je gaatje heen en lijkt het alsof je 2 oorbelletjes in hebt ipv 1, perfect voor degene die een extra gaatje willen maar dit niet durven te laten schieten of piercen ;-)

Verder zijn er veel lange oorbellen, veel ringen en studs. Maar ook hooks en bijvoorbeeld de 7 dots earring waarbij het lijkt alsof je wel 7 steentjes naast elkaar in je oor hebt.

Hieronder geven we je een aantal voorbeelden hoe je de oorbellen kan dragen.De oorbellen zijn bijzonder goed van kwaliteit en bijzonder mooi. Zoals je kan zien kan je er alle kanten mee op... Draag ze veel en groot voor een opvallende look, maar er zijn ook hele kleine, suptiele oorbelletjes voor een verfijnde look. Echt voor ieder wat wils EN voor ieder exclusief omdat je je hele eigen combinatie kan maken!

Kortom wij vinden deze oorbellen een grote hit voor onder de kerstboom! Een blijvend cadeau waar de drager elke dag plezier van zal hebben en...

Wij hebben een zeer groot assortiment van Stine A in onze webshop EN online staan ook ALLE oorbelletjes om te bewonderen!