24
Nov
Núnoo bag sale

Núnoo bags staan bekend als een favoriet van influencers en zijn gespot om de schouders van de meest invloedrijke modebloggers op Instagram. Ze verschijnen in veel nieuwsfeeds en hun populariteit is enorm gestegen sinds de oprichting van Núnoo in 2015. De Núnoo bags zijn creatieve ontwikkelingen van de Deense zussen Pia Silfren-Jenson en Naja Silfren. Hun fancy tassen en ontwerpen omvatten hun overtuigingen, waarden en persoonlijke stijlen.

Núnoo Bag 2022Núnoo Bag sale
Het is dan ook gemakkelijk in te zien waarom sociale media het startpunt waren voor de Núnoo bags - net als een in het oog springende Susan Alexandra-clutch met kralen, valt een Núnoo bag crossbody op in een drukke feed. Vooral wanneer ze gedragen worden door Instagram muzen zoals Leandra Medine, Courtney Trop en Alyssa Coscarelli. Dit komt doordat de Núnoo bag is voorzien van direct herkenbare gekke ritsen, op rock 'n' roll geïnspireerde studs en opvallende zakken. Daarbij zijn de Núnoo bags verkrijgbaar in verschillende pittige kleuren en prints, van stippen tot slangenleer. Met andere woorden, Núnoo is de manier om een wat alledaagse look meer accent te geven. Boudoir by Sara verkoopt ze dan ook als zoete broodjes!

Het merk achter Núnoo bags

Núnoo is in 2015 opgericht door Pia Silfen-Jensen en Naja Silfen, twee zussen uit Denemarken die behoefte zagen aan een modieuze accessoire lijn. Núnoo bags worden nu verkocht door grote handelaren over de hele wereld. Team Núnoo telt 16 medewerkers en ze werken allemaal hard om de reputatie van het bedrijf te laten groeien en klanten tevreden te stellen. De focus heeft altijd gelegen op het maken van stijlvolle handtassen. Het concept van Núnoo bags om met de hand hoogwaardige designer tassen te produceren spreekt hen erg aan. Een focus op duurzaamheid en een streven naar volledige circulariteit in 2030 zijn een duidelijk onderdeel geworden van de identiteit van Núnoo. Het plan van deze duurzaamheid wordt stapsgewijs uitgevoerd.

Nunoo bags collection

Door met de Núnoo bags de finishing touch aan een outfit te geven, hopen ze het vertrouwen van iedereen te vergroten. Wees gewoon jezelf en blijf iedereen om je heen beïnvloeden. Ze hopen een gemeenschap te creëren die individualiteit en acceptatie waardeert. Iedereen die geïnteresseerd is om mee te doen of gewoon op zoek is naar ideeën, kan de hashtag #clubnunoo gebruiken. Núnoo's mentaliteit komt voort uit functionaliteit en persoonlijke stijl, vandaar de vele stijl opties. Het accessoire wordt aangeboden in een meerdere aan maten - van een piepkleine draagtas tot een meer substantiële draagtas; er is zelfs een schattige mini-rugzak van Núnoo.

Strandtassen Núnoo Bag Sale

Deze strandtassen maakt Núnoo in samenwerking met de liefdadigheidsorganisatie 'Kadam Haat'. Deze groep biedt hulp aan vrouwen die op het platteland van India wonen. De strandtassen zijn handgemaakt met lokale grassen en riet als primaire materialen. Kadam Haat maakt het een prioriteit om de dames een opleiding te geven, zodat ze kunnen leren hoe ze financieel voor zichzelf kunnen zorgen. Bij Núnoo zijn ze van plan om bij elk nieuw seizoen een nieuw kleurenpalet en ontwerp esthetiek te bieden. Dit is een capsulecollectie in beperkte oplage, dus wees snel bij de volgende lading Núnoo bags!

strandtas beach bag Nunoo

Gerecycled canvas Núnoo Bag Sale

Deze herbruikbare Núnoo bags zijn gemaakt van restjes die zijn overgebleven van de productie van canvas. Ze zijn vriendelijk voor het milieu. Door restanten van andere productielijnen te recyclen, garandeert Núnoo dat het aantal grondstoffen dat in deze lijn wordt gebruikt tot een minimum wordt beperkt.

Nunoo canvas bag

Biologisch leer Núnoo Bag Sale

Het gebruik van een natuurlijke looi methode is vereist om biologisch leer te produceren. Geweldige kunstvormen kunnen worden gecreëerd met het gebruik van alleen natuurlijke kleuren bij de vervaardiging van biologisch leren Núnoo bags.
Nunoo bagd biologisch leer

Duurzaamheid bij Núnoo

Núnoo is begonnen met de transitie naar een CO2-neutraal, duurzaam bedrijf. Dit is geen eenvoudige onderneming en er zullen veel obstakels moeten worden overwonnen. In de modesector begrijpen ze heel goed dat hun handelen veel ongunstige effecten heeft op het milieu. Bij Núnoo hopen ze deze situatie te veranderen. Er heeft een belangrijke verschuiving in hun richting plaatsgevonden.

Nunoo bags duurzaam

Ze zijn er echter van overtuigd dat er meer kan worden gedaan en dat deelname aan de modebranche geen nadelige gevolgen voor het milieu hoeft te hebben. In samenwerking met de Deense overheid en het adviesbureau Vugge til Vugge hebben ze een allesomvattende langetermijnstrategie ontwikkeld. Het initiatief maakt deel uit van het programma Green Circular Transformation (GCO), dat wordt gesponsord door de Europese Unie.

Núnoo bags @Boudoir by Sara

Van die Núnoo bags wordt je toch gewoon super blij? Gelukkig kun je dus lekker shoppen @Bouroir by Sara. Ga je voor Núnoo bag rood, Núnoo bag groen, Núnoo bag gold, witte Núnoo bag, Núnoo bag blauw of nog een andere? We hebben meerdere collecties van dit toffe merk die we met de hand uitgezocht hebben. De stijlen zijn uiteraard goed te combineren met de kleding die we verkopen. Niets mislopen omtrent Núnoo? Meld je dan snel aan voor de nieuwsbrief!