15
Jun
Fabienne Chapot Sale

                                                                                                                                                                                                                                                                                                                     FABIENNE CHAPOT SALE

Ben jij ook op zoek naar Fabienne Chapot uitverkoop? Bij Boudoir by Sara vindt je aantal van haar fijne jurken, blouses, schoenen en accessoires die de garderobe van elke eigentijdse vrouw compleet maken. Check de Fabienne Chapot sale voor de leukste buitenkansjes!

WIE IS FABIENNE CHAPOT? 

Okay, als je nog niet weet wie deze topper is, lichten we je het even toe. Wanneer je Fabienne Chapot zegt, dan zeg je gedurfd! Deze jonge Nederlandse ontwerpster, oprichter en CEO van het gelijknamige label, startte haar ontwerp carrière op de stranden van Bali. 

Fabienne Chapot is een in Amsterdam gevestigde ontwerper. Ze begon rond 2006 in de branche te werken met haar eigen accessoiremerk genaamd 'Fab'. 10 jaar later besloot ze het merk onder haar eigen naam voort te zetten en met succes schoenen- en kledinglijnen te introduceren. Nu is het een internationaal erkend modemerk met natuurlijk ook een Fabienne Chapot sale!

Fabienne Chapot

De kracht van de vrouw die Fabienne Chapot draagt, is de kracht van haar vrouwelijkheid - altijd geëvenaard door de kracht van haar overtuigingen. Ze droomt groots, ze droomt helder - en ze leeft die droom. Wat voor avontuur dat ook moge zijn, zij is de kapitein van haar schip. Haar kracht berust in haar geest, haar hart, haar gevoel voor humor. Ze neemt het leven niet al te serieus, maar ze leeft met opzet. Het draait allemaal om mindset. Ze geniet van de gedachte dat hun collecties een universele aantrekkingskracht hebben, ongeacht de leeftijd of achtergrond van een klant. 

fabienne chapot

Wat haar stijl zo apart maakt zijn de opvallende prints, gewaagde kleuren en loszittende kleding die de blijvende indruk van Bali weerspiegelen. Fabienne is daarmee een van de beste en meest trendy damesmode merken die je kunt vinden. De collecties hebben een aantal prachtige stukken met veel kleuren om je te helpen echt uit de ban te springen.
 

HET LABEL FABIENNE CHAPOT

Vanaf de oprichting in 2016 is het ontluikende label gegroeid door confectie-accessoires en schoenen toe te voegen aan het fashion arsenaal. Er wordt geanticipeerd op unieke motieven, inventieve kleurenschema's en speelse versieringen in hun exotische collecties. Fabienne Chapot gelooft in het inspireren van alle vrouwen om zich op hun best te voelen. Met kleuren dieper en rijker en patronen die ingewikkeld en bijna levend zijn. Durf brutaal te zijn. Durf vrouwelijk te zijn! 

fabienne chapot jurk

Het label staat bekend om de in-house handgemaakte prints, vrouwelijke silhouetten, vrolijke chique details en vooral rijke kleuren. Ze staan voor het uitstralen van een positieve vibe en dat is in alles terug te vinden zoals in elke Fabienne Chapot blouse, Fabienne Chapot jurk, tas en schoen.  Het verleden is voor hen een oneindige bron van inspiratie. Oude films, vintage collector items en iconische vrouwen van vroeger staan altijd centraal in de collecties.

 

jurk fabienne chapot fabienne chapot schoenen

DE MISSIE VAN FABIENNE CHAPOT

Het was in het begin van haar ontwerp carriere duidelijk de missie van Fabienne Chapot om een kleurrijke twist te geven aan de destijds vooral grijs-zwarte accessoire wereld. Met succes! Hiermee wilde zij bereiken dat vrouwen over de hele wereld (ambitieus!) het beste uit zichzelf zouden halen doordat ze met de juiste kleding zich goed in hun vel voelen. Ze wilde vrouwen verleiden om zich wat gedurfder te kleden, door opvallend kleurgebruik, prints en verrassende details, maar altijd heel draagbaar. Vrouwen met lef die niet op willen gaan in de massa, dat is de doelgroep.

fabienne chapot missie

Zoals gezegd, is Fabienne tien jaar later met een rebranding van het label doorgegaan met een ready-to-wear collectie. Hierin kwamen het gedurfde en de spetterende kleuren die duidelijk in het DNA van het label zitten, goed naar voren. Elke Fabienne Chapot uitverkoop staat er bol van. Het merk is overduidelijk opgebouwd door een vrouw die haar hart volgt en vertrouwt op haar intuïtie – en daarnaast vooral groot durft te dromen. Ze doet dit door een like-minded team om haar heen te bouwen.

Er worden per jaar 2 collecties gelanceerd die allemaal bestaan uit 5 chapters. Inmiddels zijn er al bijna 1000 verkooppunten over de hele wereld. Alle Fabienne Chapot sales worden gecoördineerd vanuit hun prachtige hoofdkantoor in Amsterdam. Daarom is het zo fijn dat we bij Boudoir by Sara weer een Fabienne Chapot sale hebben!

FABIENNE CHAPOT BLOUSE

Wanneer je net zo uitbundig in het leven wilt staan als Fabienne, is jezelf onderdompelen in een uitgebreide garderobe met haar kleding een mooi begin. Bijvoorbeeld een schitterende Fabienne Chapot blouse die je heel gaaf kunt combineren met haar jeans of wellicht een fijne rok die je zelf al in de kast had hangen. Neem zeker ook een kijkje bij de accessoires die geweldig matchen bij haar kleding. Hiermee steel je zeker de show op je werk, school, tijdens het uitgaan of zelf wanneer je lekker een terrasje pakt. Niemand kan om jou heen als je je zo zelfverzekerd voelt in Fabienne Chapot kleding. 

 fabienne chapot blouse

FABIENNE CHAPOT JURK

Wil je echt in het middelpunt van de belangstelling staan? Scoor dan een Fabienne Chapot jurk uit de Fabienne Chapot sale! De complimenten zullen je om de oren vliegen, aangezien de gedurfde stijl je ogen met alle waarschijnlijkheid zal laten mee stralen. Of je nu kiest voor knallende kleuren of niet, de eigentijdse motieven maken dat je zeker weten opvalt. Helemaal als je onder die Fabienne Chapot jurk een stel fijne laarzen of schattige sandalen draagt.

jurk fabienne chapot

FABIENNE CHAPOT KLEDING SALE

Nu je nog meer weet over dit gewaagde label, wil je natuurlijk zo snel mogelijk een kijkje nemen bij de Fabienne chapot uitverkoop! Rond snuffelen wat dit mooie merk te bieden heeft voor ook nog eens super fijne prijsjes. Dat doe je bij Boudoir by Sara. In de webshop, of gewoon gezellig bij ons in de winkel.

                                                  

SHOP HIER