Wimperstyling

Wimperstyling

Het aanbrengen van wimperextensions is een geheel veilige en pijnloze behandeling. Bij de behandeling worden 1 voor 1 kunsthaartjes geplaatst op uw natuurlijke wimperhaartjes. Hoeveel haartjes er maximaal geplaatst kunnen worden is afhankelijk van uw eigen hoeveelheid wimperhaartjes. Afhankelijk van uw wensen kan er gekozen worden tussen verschillende lengtes, krullen en diktes. Hiermee kunnen verschillende resultaten worden behaald.

De voordelen van wimper extensions:

▪ 24/7 een mooie look

▪ Een jeugdiger uiterlijk door de mooie volle en lange wimpers met een natuurlijke uitstraling ▪ U voelt de extensions niet, ze zijn practisch gewichtloos

▪ Lengte, dikte en kleur aangepast naar uw eigen wensen en smaak

▪ Bestand tegen water, traanvocht, licht, zon en zee

▪ Maakt mascara, wimperverf of wimperkruller overbodig

▪ Geen beschadiging aan natuurlijke wimpers

▪ Blijven gemiddeld 5-6 weken zitten en vallen samen met de natuurlijke wimper uit.

 

Wij werken met 2 verschillende technieken. De One by One methode en de 3D Hollywood Volume lashes.

Fashion & Beauty | Bezoek ons in Zandvoort logo
Fashion & Beauty | Bezoek ons in Zandvoort logo

One by One

De One by One wimperextensions zijn kunsthaartjes die 1 voor 1 op uw eigen wimperhaartjes worden geplaatst. Daardoor zijn de wimpers nauwelijks van echt te onderscheiden en zorgen voor een natuurlijke oogopslag. Afhankelijk van het gewenste effect kunt u kiezen tussen verschillende lengtes, diktes en krullen. De behandeling duurt 1/1,5 uur en is geheel pijnloos.

Fashion & Beauty | Bezoek ons in Zandvoort logo

Volume Lashes

Bij Volume Lashes worden er meerdere flinterdunne wimperextensions bevestigd aan uw natuurlijke wimpers. Afhankelijk van het gewenste resultaat wordt bepaald hoeveel extensions er worden bevestigd (2D-3D-4D-5D-6D). Deze wimpers zijn vele malen dunner en zachter en worden in een waaier op de natuurlijke wimper geplaatst voor een voller effect. Deze behandeling duurt 1,5/2 uur. U kunt hierbij kiezen voor een natuurlijk of glamour look. Om een mooie volle look te behouden raadt Boudoir by Sara aan om iedere 3-4 weken een refill behandeling te boeken. Wij verkopen ook de After-Care producten van Lash Extend voor het optimaal en langdurig behoud van uw Wimperextensions.

Fashion & Beauty | Bezoek ons in Zandvoort logo

LVL treatment

LVL staat voor Lash Volume Lift, met deze behandeling worden uw natuurlijke wimperhaartjes gelift, waardoor er meer volume, lengte en die prachtige krul (er komen geen extensions aan te pas). U heeft minimaal 6 weken gekrulde wimpers waar geen (schadelijke) krultang meer aan te pas komt.

Hoe werkt dit precies:

Als je haar (dus ook je wimpers) permanent wil omvormen, moet je de zwavelbruggen veranderen. Permanentvloeistof breekt zwavelbruggen af waarna fixatie (neutralizer of fixeermiddel) de bruggen weer herstelt in de gewenste, nieuwe structuur. Resultaat? Wimpers in de vorm van jouw dromen. De behandeling duurt ongeveer 60 minuten.

One by One extensions
Nieuwe set€65,-
Bijvulling na 2 weken€25,-
Bijvulling na 3 wekeh€35,-
Bijvulling na 4 weken€45,-
Volume lashes
Nieuwe set€79,-
Bijvulling na 2 weken€35,-
Bijvulling na 3 wekeh€45,-
Bijvulling na 4 weken€55,-
LvL Treatment
LvL Treatment€69,-
Lashes to go
LVL Treament€69

Het verwijderen van de wimper extensions doen wij gratis. Waarom? Omdat wij willen voorkomen dat de klant zelf gaat proberen de extensions te verwijderen en daardoor de natuurlijke wimper kan beschadigen. Dus laat de wimper extensions professioneel bij ons verwijderen (alleen als je bij ons de set hebt laten zetten)