Tanden bleken

Tanden bleken

Mooie witte tanden zijn een belangrijk visitekaartje. Met een mooie witte lach straal je! Het is daarom ook niet vreemd dat er een breed scala aan bleekmiddelen en bleek technieken op de markt zijn. Het spreekwoord “wie mooi wil zijn moet pijn lijden” ging zeker op voor witte tanden! Tanden bleken op de ‘ouderwetse manier’ was vaak een pijnlijke behandeling, maar ook na de behandeling is de ervaring dat er constante gevoeligheid van de tanden bleef bestaan. De oorzaak van deze pijn is de aantasting van het tandglazuur door de peroxide die gebruikt wordt bij het tanden bleken. Niet voor niets pleiten tandartsen dat alleen zij gebruik mogen maken van peroxide, gezien dat als het verkeerd of met een te hoge dosering wordt toegepast, er onherstelbare schade kan ontstaan. De tandartsen hebben hun gelijk gekregen. Er geldt een nieuwe wetgeving in Nederland vanaf 01.11.2012. Alleen tandartsen mogen gebruik maken van peroxide bij het tanden bleken met een maximum van 6%. Voor alle andere takken in het beauty segment en thuisbleek systemen is het vanaf 01.11.2012 verboden gebruik te maken van peroxide tijdens het tanden bleken.

ZiZA Smile

ZiZA Smile is tanden bleken op 100% natuurlijke wijze. Er zijn dus geen andere chemische bestandsdelen ter vervang ing van peroxide toegevoegd. U kunt vanaf nu met een gerust hart veilig uw tanden bleken. Mooie witte tanden, zonder pijn en/of aantasting van uw gebit is nu mogelijk met ZiZA Smile!

Waarom ZiZA Smile?

Dat witte tanden een mooi visitekaartje is mag duidelijk zijn. Een stralende lach spreekt boekdelen. Witte tanden zorgen voor een verzorgd en stralend uiterlijk. Tanden bleken was lange tijd hoogdrempelig door het gevaar én de prijs! Tanden bleken kostte vaak honderden euro’s. Vanaf nu is dit niet meer nodig, goedkoop én veilig tanden bleken is nu mogelijk met ZiZA Smile. ZiZA Smile zorgt niet alleen voor mooie witte tanden, maar houdt ook het tandglazuur intact. In tegenstelling tot alle andere tandbleek-middelen, bevatten de bestandsdelen van ZiZA Smile geen peroxide of andere chemische stoffen. De bestandsdelen van ZiZA Smile zijn geheel natuurlijk. De behandeling doet geen pijn en ook na het tanden bleken is er geen spraken van gevoeligheid. Veilig én goedkoop uw tanden bleken is nu mogelijk met Ziza Smile!

Fashion & Beauty | Bezoek ons in Zandvoort logo

Hoe werkt ZiZA Smile?

Met 4 simpele en pijnloze stappen bereikt u een geweldig eindresultaat!

De kleur van de tanden wordt bepaald Aan de hand van een kleurenstaal wordt de huidige kleur van uw tanden bepaald. Na de behandeling zullen uw tanden 2 tot maximaal 12 tinten lichter opkleuren.

De tanden worden gereinigd met de voorbehandeling

Tijdens de voorbehandeling worden uw tanden gereed gemaakt voor het bleken. Dit gebeurt door het reinigen van de tanden met het sponsje/washandje waarop de activatiespray is aangebracht.

Het bitje wordt geplaatst

De gel wordt in het bitje gespoten en vervolgens in uw mond geplaatst. Het bitje is ergonomisch gevormd zodat u comfortabel de behandeling kunt ondergaan.

U neemt plaats achter het licht

Terwijl u in een ontspannen houding ligt of zit, wordt de LED-lamp voor uw gebit geplaatst. De behandeling duurt 8 tot 15 minuten.

Om een optimaal effect te bereiken, wordt de gehele behandeling twee keer herhaald. De totale duur van de behandeling duurt ongeveer 45 minuten. U mag ervan uitgaan dat het behaalde “wit resultaat” 6 tot 9 maanden zichtbaar blijft. Uiteraard zijn factoren zoals het drinken van koffie, wijn en het roken van sigaretten van invloed op het kleurbehoud.

Omdat wij uw tanden bleken met een volledig natuurlijk product, kunt u deze behandeling zonder negatieve effecten meerdere malen herhalen.

Na de behandeling is het verstandig enige tijd geen producten te nuttigen met kleurstoffen die nadelige gevolgen hebben voor het behaalde resultaat. Denkt u hierbij aan het drinken van koffie, wijn en het roken van sigaretten.

Tarieven
Standaard behandeling€99,-
Intensieve behandeling€129,-
Kuur (2 behandelingen in 2 weken)€175,-
ZiZa whitening pen€35,-

Voor meer informatie over andere bleekmethodes kunt u contact opnemen met onze specialist. Lucienne Cohen 0623972853.