Permanent Make-up

Permanent Make-up

Wat is permanent make-up?

Permanent make-up is de manier om uw wenkbrauwen, eye-liner of lipcontouren altijd perfect bijgewerkt hebben, u hoeft ze nooit meer bij te kleuren met een potlood. Perfect onder alle omstandigheden, dus ook in zwembad of sauna en aan zee of op het strand ‘Permanent mooi‘ voor twee tot vijf jaar en vaak zelfs nog langer‘ Met een flinterdunne naald wordt een pigmentkleur Vlak onder het huidoppervlak aangebracht. Anders dan bij tatoeage (hetgeen levenslang zichtbaar blijft) gaat het hier om implantatie in het bovenste laagje van de huid.

 

Waarom permanent make-up en voor wie?

Permanent make-up ziet er ook zonder verdere make-up heel natuurlijk uit en daarom een uitkomst voor iedereen die:

  • brildragend is en problemen heeft met het opmaken
  • geen of onvoldoende vaste hand heeft om precieze make-up aan te brengen
  • contourzwakke of dunne lippen heeft
  • door overmatige epilatie geen of bijna geen wenkbrauwen meer heeft
  • weinig tijd heeft en hierdoor de opmaaktijd aanzienlijk wil verkorten
  • door een representatieve functie altijd perfect uit moet zien
  • veel aan sport doet
  • kortom, altijd en onder alle omstandigheden perfect voor de dag wil komen

Wenkbrauwen

Er wordt eerst gekeken naar uw type en persoonlijkheid, evenals de vorm van uw gezicht en voor alles hoe u gewend bent uzelf op te maken. U kunt vooraf precies zien hoe uw wenkbrauwen er uit gaan zien. De wenkbrauwen worden middels een speciale techniek, in de door u gewenste en bij u passende kleur, aangebracht. Het resultaat is natuurlijke wenkbrauwen, die dag en nacht blijven zitten, uw gezicht een mooier en sprekender uiterlijk geven en beslist niet te vergelijken zijn met een potloodstreep.

Deze behandeling duurt circa 1,5 uur.

 

Eyeliners

Ook hier wordt weer gekeken naar het model van het gezicht en de ogen, alsmede de oogopslag. Op basis van een ac!vies wordt vervolgens de kleur bepaald, waarbij uiteraard rekening wordt gehouden met uw persoonlijke smaak. Met permanent make-up krijgt u die sprekende ogen en oogopslag die uzelf wilt. De eyeliner kan zowel op het onder-als bovenooglid aangebracht worden. Het resultaat van deze haarfijne techniek is natuurlijker dan een potloodstreepje. Door de behandeling van 1,5 uur krijgt u dag en nacht verleidelijke en sprekende ogen.

 

Lipliners

Heeft u smalle of ongelijke lippen, met permanent make-up worden deze weer voller en egaler. Ook hier wordt weer van te voren de nieuwe liplijn getekend en kan elk gewenst model en elke gewenste correctie aangebracht worden. Ook de kleur van de liplijn wordt van te voren met u doorgesproken en uitgezocht. De kleur van de nieuw aan te brengen liplijn zal heel natuurlijk aansluiten bij die van uw eigen lippen met als resultaat een prachtige volle mond, ook zonder lipstick.

Deze behandeling duurt circa 2 uur.

Fashion & Beauty | Bezoek ons in Zandvoort logo

Na de behandeling

Na 2 tot 3 dagen is er een nauwelijks zichtbaar roofje ontstaan. Dit roofje ziet er inclusief de overtollige kleuren donkerder uit als het eindresultaat; dit geneest na een paar dagen vanzelf. Pas wanneer het roofje en de overtollige kleuren zijn verdwenen, kan men het eindresultaat beoordelen. Nu kan de correctie, waarbij eventueel nog enkele accenten toegevoegd kunnen worden, plaats vinden.

Na de correctie staat het optimale resultaat vast.

 

Permanent make-up: Veilige make-up!

Permanent make-up is volkomen veilig en zelfs mensen met een allergische huid kunnen gerust de behandeling ondergaan. Permanent make-up veroorzaakt geen ontstekingen of hinderlijke zwellingen. U hoeft ook niet dagenlang thuis te blijven, direct na te zijn behandeld kunt u met trots onder de mensen verschijnen

 

GGD certificatie

Wij zijn GGD gecertificeerd voor het aanbrengen van permanent make-up. Dit houdt in dat wij ons aan de wettelijke verplichtingen en aan de vergunningvoorwaarde houden. Wij hanteren de hygiëne eisen die via de richtlijnen zijn opgesteld door de overheid en geïnspecteerd door de GGD. Dit is te controleren via de website: www.veiligtatoeerenenpiercen.nl

 

Permanent Make-up

Wenkbrauwen
Schaduw techniek€265
Hairstrokes of haartjes techniek€295
Fill-inva €79,-
Eyeliner
Boven€175,-
Boven met flik€195,-
Boven/Infraslash€150,-
Onder€140,-
Boven en onder€295,-
Wetliner€125,-
Lipliner
Lipcontour€295,-
Lipcontour€325,-
Full lips€445,-
* Prijzen zijn incl 2 behandelingen.

Permanent Make-up bijwerken

Wenkbrauwen1 jaar2 jaar
schaduw€99,50€175,-
hairstrokes€125,-€120,-
schaduw€79,-€79,-
Eyeliner1 jaar2 jaar
Boven€99,50€140,-
Onder€89,50€110,-
Wetliner€65,-€75,-
Lipliner1 jaar2 jaar
Lipcontour€99,50€175,-
Lipcontour en shade€175,-€250,-
Full lips€275,-€350,-

Permanent Make-up verwijderen

Wenkbrauwenva €100,-
Ooghoekjesva €100,-
Liplinerva €100,-