Nagelstyling

Nagelstyling

Als vrouw zijn verzorgde handen en nagels een must. Prachtige nagellak of kunstnagels dragen hier zeker toe bij. Wanneer je ervoor kiest om kunstnagels te zetten, heb je bij ons twee mogelijkheden. Je kan kiezen voor gellack of acrylnagels. Wat juist het verschil is tussen de twee, vertellen we je graag!

 

Acryl nagels

Acrylnagels worden gebruikt voor het verstevigen en verlengen van de natuurlijke nagels. De acryl bestaat uit een mengsel van poeder en vloeistof dat samenhecht tot een kneedbaar bolletje.
Voordat 1 van onze nagelstyliste acrylnagels zet, worden je handen gedesinfecteerd, je nagelriemen teruggeduwd en je nagels lichtjes gevijld. Vervolgens heb je de keuze tussen een tip of een verwijderbaar sjabloon als verlenging voor je nagel. Als ze de verlenging heeft aangebracht, gaat de nagelstyliste aan de slag met de acryl. Die wordt netjes in de juiste vorm geboetseerd. Door blootstelling aan de buitenlucht hardt de acryl uit. Als de acryl voldoende droog is, worden je nagels gevijld en gepolijst.

De voordelen van acryl nagels:
• Acrylnagels zijn enorm stevig.
• Doordat acrylnagels hard zijn, zijn ze minder kwetsbaar. Hierdoor kunnen ze een lange tijd gedragen wordt. We hebben 2 verschillende ‘looks’ acryl kunstnagels, de Naturel look, niet van een echte nagel te onderscheiden en de French look, de welbekende kunstnagel met het ‘witte’ randje.

Fashion & Beauty | Bezoek ons in Zandvoort logo

Gellak

Gellak is de nieuwste trend op nagelgebied. Dit product combineert de eigenschappen van een gel met die van een nagellak in een veelvoud aan kleuren. De gellak gel wordt dun aangebracht op de natuurlijke nagel of kunstnagel en vervolgens uitgehard in een professionele LED lamp. Het product wordt door onze nagelstylistes aangebracht als een nagellak, maar heeft de duurzaamheid en flexibiliteit van een gel. Het resultaat is prachtige nagels die drie tot vier weken blijven zitten. Dit is afhankelijk van de groei van de eigen nagel. Gellak is géén vervanger van nagellak en géén vervanger van kunstnagelbehandelingen met gel of acryl. Gellak is namelijk een dunne vorm van gel en hiermee lichter en ook flexibeler, maar niet zo verstevigend als een harde gel of acryl. Het geeft een natuurlijke look maar blijft veel langer zitten dan een nagellak. Daarom wordt het ook wel een semi-permanente nagellak genoemd.

Wat zijn de voordelen van gellak
– Geen droogtijd, het product wordt aangebracht als een nagellak en uitgehard in een LED Lamp;
– Volmaakte, fantastische hoogglans, drie weken lang, gegarandeerd!
– Sterke, schitterend gekleurde nagels, die toch flexibel zijn;
– Dun maar sterk. Gellak beschermt en verstevigt natuurlijke nagels;

1 kleur acryl - The Natural look
Nieuwe set (75 min.)€47,50
Nieuwe set incl. gellak (90 min.)€55,-
Opvulling (75 min.)€35,-
Opvulling incl. gellak (90 min.)€47,50
+ Extra lange nagels (15 min.)€5,-
+ Nail artVanaf €5,-
Gellak
Gellak nieuw€27,50
Gellak verwijderen/opnieuw aanbrengen€33,50
Gellak french€37,50
Gellak teennagels€27,50
Gellak french op teennagels€35,-
Overige
Polish change (Lakken en vijlen)€10,-
Manicure€20,-
Manicure incl. kleurlak€24,-
Manicure incl. french lak€28,50
Verwijderen van acryl & manicure (45 min.)€30,-
Verwijderen van gellak & manicure€25,-
2 kleuren acryl - The French look
Nieuwe set€62,50
Opvulling€45,-
Powergel
Nieuwe set (geen verlenging) (60 min.)€37,50
Nieuwe set & verlenging (75 min.)€49,50
Nieuwe set (geen verlenging) & gellak (75 min.)€49,50
Nieuwe set & verlenging & gellak (90 min.)€57,50
Opvulling (60 min.)€35,-
Opvulling & (75 min.)€47,50
+ Extra lange nagels (15 min.)€5,-
+ Nail art (vanaf 15 min.)Vanaf €5,-
BiaB
Nieuwe set (45 min.)€32,50
Nieuwe set & gellak (60 min.)€39,50
Opvullen (60 min.)€37,50
Opvullen & gellak (75 min.)€44,40

Al onze behandeling zijn incl een mini madicure welke inhoud: in model vijlen van de nagels, nagelriemen bewerken en schoonmaken, nagelriem olie en handcreme.
Wij streven naar perfectie en willen daarom ook dat de nagels van onze klanten ‘perfect’ zijn. Daarom zijn wij altijd bereid om gebroken nagels weer te repareren als deze tussendoor breken. Bel ons daarvoor en wij zullen ons uiterste best doen om ze zsm weer compleet te maken, de kosten hiervan zijn 2,50 euro per nagel.